sâmbătă , 19 ianuarie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei de 3 aprilie 2018. Forțăm cifra 13

Biletul zilei de 3 aprilie 2018. Forțăm cifra 13

După un nou bilet pierdut doar pentru că Antwerp, echipa lui Boloni, a fost egalată în minutul 89 din cauza unui penalty, ne încercăm norocul din nou. Azi avem două meciuri din Liga Campionilor și o restanță din Liga 1.

Botoșani – Dinamo, 3+. @2.35

Se întâlnesc cele două echipe din play-out care nu au probleme cu retrogradarea și care încă mai suspină după play-off. Ambele sunt datoate vândute propriilor fani, moldovenii pentru că nu au marcat încă în play, unde au făcut două rezultate de 0-0, iar bucureștenii pentru că au pierdut cu Juventus, rușinea rușinilor. Și dacă punctele nu le interesează, măcar să facă spectacol.

Sevilla – Bayern Munchen, 2&3+. @2.41

Spaniolii au eliminat-o șocant pe Manchester United și după această supriză mai încearcă una cu campioana Germaniei. Bavarezii par totuși de alt calibru și având în vedere forma slabă arătată de andaluzi în campionat mergem pe o victorie a oaspeților pe Ramon Sanchez Pisjuan, cu minimum 3 goluri marcate în total.

Juventus – Real Madrid, GG3+. @2.35

Finala de anul trecut se reeditează acum în sferturi, de această dată în sistem tur-retur. Italienii tânjesc după o revanșă, dar spaniolii abia așteaptă ca Buffon și compania să-și dezvelească puțin gâtul pentru a-i mușca letal. Un meci care poate ieși și 0-0, dar care se și poate rupe dacă se marchează în prima repriză. Crdem mai mult în a doua variantă.

Noi am jucat la Superbet.

Cota finală: 13

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 6 Decembrie 2018

Biletul zilei 6 Decembrie 2018 – cota totală @4.22

Biletul zilei 6 Decembrie 2018 un bilet de Moș Nicolae, cu mai puține meciuri dar …

Biletul zilei 30 Noiembrie 2018

Biletul zilei 30 Noiembrie 2018 – cota totală @2.22

Biletul zilei 30 Noiembrie 2018 vine cu câteva propuneri bune de jucat și un super-pont. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *