miercuri , 19 iunie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / UPDATE: BILET CÂŞTIGĂTOR! Biletul zilei de 27 februarie 2018 are o cotă de 14.6. Miza e pe tenis

UPDATE: BILET CÂŞTIGĂTOR! Biletul zilei de 27 februarie 2018 are o cotă de 14.6. Miza e pe tenis

Marți avem foarte puține meciuri din fotbal, România fiind blocată de zăpadă, iar în restul campionateler având oferte nesatisfăcătoare. Am găsit două partide din sportul rege care merită luate, dar în rest ne axăm pe tenis.

Swansea – Sheffield Wednesday, 1. @1.80

Galezii sunt nevoiți să rejoace optimea de Cupa Angliei cu echipa din liga secundă după ce pe terenul acestora a încheiat la egalitate, scor 0-0. Deși cu probleme de rămânere în Premier League, Ayew și compania sunt așteptați să nu-și bată joc de cea mai veche competiție din lume și să treacă la pas în sferturi.

Y. Maden – D. Dzumhur, 2. @1.45

Bozniacul este într- evidentă perioadă de grație și Maden, jucător din afara top 100, nu pare în stare să furnizeze vreo surpriză, mai ales că se joacă pe bani și puncte multe, la Dubai. Cotă excelentă pentru Damir, care recent l-a bătut și pe Marius Copil, la Roterdam.

E. Gulbis – L. Pouille, 2. @1.42

Francezul minune a mai scăut puțin nivelul în ultima perioadă, dar este una dintre marile promisiuni din circuitul ATP. În schimb, letonul Gulbis nu era cine știe ce nici în formă maximă, dar acum când joacă parcă să-și întârzie pensia. Lucas are o cotă prea bună pentru a ne teme de nonconforsmitul cu sânge albastru care n-a mai câștigat un meci demn de câteva secole.

Daniel/Inglot – Rojer/Tecău, 2. @1.47

Un meci între două perechi de dublu, doar că cea din care face parte românul e mult mai stabilă și mai sollidă. Rojer și Tecău sunt în top și chiar dacă Daniel și Inglot au făcut ceva rezultate în ultimul timp, dar cu partreneri diferiți, ar trebui să cedeze în fața cuplului româno-olandez.

Espanyol – Real Madrid, 1x. @2.69

Trupa lui Zidane nu are nicio treabă cu La Liga, unde joacă doar pentru a se menține în formă pentru Liga Campionilor. Săptămâna viitoare urmeză returul cu PSG și Realul nu visează decât o a treia Ligă a Campionilor la rând, lucru pe care nu l-a mai realizat nimeni vreodată în istoria fotbalului. Astfel, madrilenii sunt așteptați să se menajeze în fața catalanilor și să nu câștige.

Cota finală: 14.6

Noi am jucat la Superbet.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 6 Iunie 2019 - cota totală @3.86

Biletul zilei 6 Iunie 2019 – cota totală @3.86

Biletul zilei 6 Iunie 2019 este destul de simplu dar foarte atractiv, în același timp. …

Biletul zilei 5 Iunie 2019

Biletul zilei 5 Iunie 2019 – cota totală @2.45

Biletul zilei 5 Iunie 2019 propune 4 meciuri dintre care 1 joc de fotbal și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *