joi , 26 aprilie 2018
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 9 Ian 2018: 6 meciuri și cota @11.59
Biletul zilei 9 Ian 2018

Biletul zilei 9 Ian 2018: 6 meciuri și cota @11.59

Pentru biletul zilei 9 Ian 2018 am ales câteva meciuri din fotbal și tenis, pe care le-am analizat cu mare atenție. Deși nu sunt programate să se desfășoare în aceeași zi, este bine să începem anul având răbdare și căutând pariuri cât mai valoroase și inspirate.

Ca să nu vă plictisesc prea mult, iată ce partide și ce ponturi am ales:

Biletul zilei 9 Ian 2018

Valencia – Las Palmas 1 @1.38

Fognini, Fabio – Dolgopolov, Alexandr 2 @1.44

Muguruza, Garbine – Bertens, Kiki 1 @1.35

Chelsea – Arsenal 1 @1.72

Leverkusen – Bayern Munchen 2 @1.82

Liverpool – Manchester City x2 @1.38

Cota finală @11.59. Bineînțeles că am jucat acest bilet, urmând să urmăresc fiecare partidă și să contrez live dacă este cazul.

Primul meci este de cupă, în Spania, dar Las Palmas este ultima clasată și este greu de crezut că nu își va menaja jucătorii importanți pentru a încerca măcar să recupereze punctele care o despart de la Coruna și, implicit, de zona retrogradabilă.

Partida dintre Fognini și Dolgolopov este una între  dintre cei mai spectaculoși jucători din circuitul ATP. Ascendentul lui Dolgolopov este însă foarte puternic, scorul întâlnirilor directe fiind de 5-0. Dacă mai adaugi și faptul că italianul nu a jucat încă în acest sezon, pariul este destul de clar.

Muguruza și Bertens s-au întîlnit de 3 ori și de fiecare dată a câștigat Kiki. Totuși, partidele directe dintre cele două au avut loc în 2010, 2011 și 2012, iar între timp Muguruza a evoluat senzațional, în prezent fiind pe locul secund în clasamentul WTA. Nu cred că va rata victoria, tenisul pe care îl joacă cele două este diferit, iar șansele lui Kiki Bertens sunt greu de luat în calcul pe hard.

La Chelsea – Arsenal am mers pe mâna lui Conte și pe reintrarea lui Hazard, refăcut după o accidentare. La Arsenal sunt așteptați Alexis Sanchez și Mesut Ozil, dar importanța terenului propriu își va spune cuvântul în acest joc. Tunarii au probleme în deplasările cu echipe tari din top5, fie că e vorba de Premier League sau de cupe.

Liverpool este una dintre echipele mele favorite, însă Guardiola a creat o mașină superbă de fotbal. Tactic, spaniolul îi este superior lui Klopp, iar Liverpool, deși are un atac fabulos, are mari probleme în apărare. Cormoranii sunt neînvinși în ultimele 14 partide jucate pe teren propriu contra centățenilor și le-au câștigat pe ultimele 4. Este unul din motivele pentru care poți considera cota pentru 1 destul de mare, dar nu cred că vor repeta asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *