miercuri , 7 octombrie 2020
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 8 Octombrie 2020 – cota totală @4.81
Biletul zilei 8 Octombrie 2020 - cota totală @4.81

Biletul zilei 8 Octombrie 2020 – cota totală @4.81

Biletul zilei 8 Octombrie 2020 are cota totală @4.81 și ne propune 2 jocuri foarte interesante. În primul rând avem Islanda – România, un joc de care mulți microbiști își leagă speranțe. Un optimism care este de admirat însă nu are nicio justificare practică. Naționala României este o adunătură de jucători care nu ar nici cea mai mică legătură cu performanța. Adaptarea la atletica echipă islandeză pare un obiectiv imposibil

Avem și un joc de la turneul parizian de mizerie, Roland Garros 2020. Cel mai slab turneu de Grand Slam pe care l-am văzut jucat la Paris, un turneu care ar merita anchetat de poliție în întregime. Jocuri  prostești și de calitate îndoielnică cu rezultate mai mult sau mai puțin truchiate. Dacă în turneul masculin au mai fost ceva jocuri atractive, turneul feminin a fost o mizerie completă de la cap la coadă.

Salile de jocuri din Bucuresti se vor inchide

Biletul zilei 8 Octombrie 2020 – cota totală @4.81

Nu am deloc așteptări de la România, echipă care este supra-cotată la acest joc. În schimb, Nadal ar putea avea mari probleme cu Scwartzman. Argentinianul l-a învins la Roma în 2 seturi și a dominat jocul copios.

Islanda – România 1 @2.60

Nadal – Schwartzman 2 (+7.5) @1.85

Biletul zilei 8 Octombrie 2020 – cota totală @4.81 la MozzartBet

Biletul zilei 8 Octombrie 2020 - cota totală @4.81 la MozzartBet

Am pariat la MozzartBet doar datorită faptului că aveam bani în contul de joc. Putem găsi cote mai bune cu ușurință la alte case de pariuri. 

Biletul zilei 8 Octombrie 2020 – analize, ponturi, predicții

Islanda – România 

Reprezentativa noastră e atât de slabă că nu ar putea câștiga nici dacă joacă în 15 oameni. La Reykjavik a avut loc o ședință în care s-a discutat despre faptul că numărul infectărilor din Islanda crește îngrijorător dar asta nu îi îngrijorează pe români. Calificarea la Euro este echivalentul a 9,25 milioane de euro, sumă mai mult decât impresionantă.

Vremea nu este deloc prietenoasă cu jucătorii români, gazdele fiind avantajate clar. Islanda vine după 2 înfrângeri cu Anglia și Belgia. România este însă la alt nivel față de aceste două reprezentative.

Nadal – Schwartzman 2 (+7.5) @1.85

Prima semifinală din acest turneu mizerabil. Rafa era considerat principalul favorit la titlu, însă evoluția lui Djokovic ar putea să îi pună probleme mari. Deţinătorul titlului, a trecut în sferturile competiției de italianul Jannik Sinner cu scorul de 7-6 (7/4), 6-4, 6-1. A fost al 100-lea meci disputat de campionul iberic pe zgura pariziană.

Diego Schwartzman l-a învins în cinci seturi, 7-6 (7/1), 5-7, 6-7 (6/8), 7-6 (7/5), 6-2, după mai mult de cinci ore de joc, pe austriacul Dominic Thiem. Thiem este finalistul ultimelor două ediţii de la Roland Garros şi recentul câştigător al US Open. Evoluția sa a fost însă foarte oscilantă și la o calitate redusă.

9-1 este scorul întâlnirilor directe între cei doi. Singura victorie a lui Schwartzman a veni în acest an la Roma, 6-2, 7-5.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 23 Septembrie – 3 intalniri din calificarile Europa League

Ziua de maine este un ofertanta pentru pariuri si pariori, prin urmare am ales pentru …

Biletul zilei 22 Septembrie 2020

Biletul zilei de astăzi este format din 2 partide din calificările pentru grupele Ligii Campionilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *