sâmbătă , 23 februarie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 8 Iulie – 3 meciuri la cota @2.54

Biletul zilei 8 Iulie – 3 meciuri la cota @2.54

Biletul zilei 8 Iulie vine cu 3 propuneri din campionatele nordice, într-o zi de pauză competițională atât la Wimbledon 2018 cât și la Cupa Mondială din Rusia. Înclinația normală pentru victorii ale gazdelor, echipe mai puternice, însă am acoperit cu șansă dublă la 2 jocuri.

Am pus biletul la Superbet, pentru că am vrut să păstrez banca online pentru meciuri live. Cum Superbet nu stă prea bine la acest capitol, prefer să am fonduri suficiente pentru a acoperi acest bilet.

Biletul zilei 8 Iulie

Honka – Vaasa PS 1x @1.23

Sarpsborg – Ranheim 1x @1.18

Molde – Valerenga 1 @1.75

cota totală @2.54 

Prima partidă începe la 18.30, ca la 19.00 să debuteze a doua, așadar suficient timp pentru a acoperi, dacă partidele oferă suprize sau nu se defășoară după cum e previzionat

Biletul zilei 8 Iulie

Honka este fără înfrângere în ultimele 7 meciuri. Fiecare din ultimele 5 partide jucate de gazdele din acest joc s-a terminat cu peste 2.5 goluri.

VPS are deja 5 meciuri consecutive fără egal, aceasta fiind rațiunea petnru 1X la acest joc.

Sarpsborg 08 nu are nicio victorie în ultimele 3 jocuri, în timp ce Ranheim a ajuns deja la 7 partide consecutive fără egal. Un joc care se pretează foarte bine și la GG, dar și la victoria oaspeților.

Pe Biletul zilei 8 Iulie 2018 partida Molde – Valerenga este cea mai importantă, cota de @1.75 ducând biletul la o cotă supraunitară solidă.

Molde a ajuns la 7 jocuri consecutive fără egal, în timp ce Valeranga nu a reușit să câștige niciun meci din ultimele 3.  Avantajul terenului propriu ar trebui să fie decisiv în acest joc, Molde neavând înfrângeri pe teren propriu cu Valerenga în ultimele 4 confruntări directe.

Echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer, se află pe locul 4, cu opt puncte în spatele liderului, dar la doar 3 puncte de podium. În ultimele 8 jocuri pe teren propriu, Molde a obținut 6 victorii iar defensiva este și ea extrem de solidă.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei, fotbal, 5 Februarie

Va propunem 3 meciuri in biletul zilei, fotbal, 5 Februarie. Ligue 1 + Cupa Frantei …

Biletul zilei 1 Feb 2019 – cota totală @3.02

Biletul zilei 1 Feb 2019 are 3 jocuri și o cotă foarte atractivă. 2 partide …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *