sâmbătă , 26 decembrie 2020
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 8 Aprilie 2020 – cota totală @2.54
Biletul zilei 8 Aprilie 2020 - cota totală @2.54

Biletul zilei 8 Aprilie 2020 – cota totală @2.54

Biletul zilei 8 Aprilie 2020 are cota totală @2.54 și conține 2 ponturi din partidele care se desfășoară în Belarus. Singurul campionat care se desfășoară în mod normal, chiar dacă este afectat de numeroase critici, inclusiv ale jucătorilor. Mai mult decât atât, se desfășoară și cupa, competiție din care am ales cele două pariuri.

Cota totală este una destul de mare, în condițiile pandemiei și a situației critice generată de virusul Covid-19. Nu sunt date concrete despre reluarea campionatelor și nici despre măsurile care se vor lua. Chiar dacă au apărut diferite știri privind unele echipe care și-ar putea relua antrenamentele, situația generală este critică.

Iar pariurile sportive sunt afectate în mod dramatic. Dacă ne uităm peste evenimentele propuse peste zi la casele de pariuri online, vom vedea tenis de masă, fotbal, esports și pariuri pe jocuri video în diverse competiții.

Ești „debutant” al Cazinoului Online? 7 lucruri de care să ții cont pentru a te distra oriunde, oricând, de pe orice device!

Biletul zilei 8 Aprilie 2020 – cota totală @2.54

În Cupa Belarus avem 2 dueluri care par destul de echilibrate. În cazul deplasării celor de la BATE Borisov, cota este destul de oscilantă. Am văzut o cotă de pornire situată la @1.90, mai apoi crescând la @2.00 chiar la @2.05.

Recomandăm o miză moderată și urmărirea live a celor două partide. Foart probabil că vom avea goluri, chiar dacă sub 3.5, fiind meciuri de cupă, în care echipele se pot menaja.

Slavia Mozyr – BATE Borisov 2 @2.00

Dinamo Brest – Shakhtyor Soligorsk 1X @1.27

Biletul zilei 8 Aprilie 2020 – cota totală @2.54 la Netbet

Biletul zilei 8 Aprilie 2020 - cota totală @2.54 la Netbet

Biletul zilei 8 Aprilie 2020 – analize, ponturi, previziuni

Slavia Mozyr – BATE Borisov

În campionat, Slavia a câștigat cu 2-1. O victorie importantă și destul de puțin anticipată, BATE fiind cea mai importantă forță fotbalistică din Belarus. Gazdele au evoluat foarte bine în această ediție de campionat, dar nu sunt o prezență activă în cupă. Doar o singură dată a ajuns Slavia Mozy în finala.

BATE are un sezon cu probleme. Echipa evoluează mult sub așteptări, încasează gol ușor și pierde puncte pe care nu le rata în anii trecuți. Mulți se așteaptă însă la un reviriment în cupă. Bate a trecut de Sputnik Rechitsa, Torpedo Minsk și Dinamo Minsk, în multe confruntări jucând mai bine în deplasare.

GG sau peste 2.5 goluri sunt 2 variante care pot fi luate în calcul. Noi mizăm însă pe un joc în forță a oaspeților și pe o victorie, chiar dacp nu va fi obținută ușor.

Fotbal virtual – cum pariem, unde găsim, ce avantaje avem la acest joc

Dinamo Brest – Shakhtyor Soligorsk

Dinamo Brest este o echipă care joacă foarte bine în cupă, competiție unde a câștigat  trofee. Ultima victorie a fost în 2018 când a trecut de BATE Borisov în finală. Shakhtyor Soligorsk este cel puțin la fel de solidă, echipa având și ea 3 cupe câștigate. Duelul va fi dificil iar avantajul terenului propriu este foarte important.

Dinamo Brest şi Shakhtyor Soligorsk s-au întâlnit de 6 ori în Cupa Belarusului. 4 egaluri și 2 succese ale oaspeţilor. Din acest motiv este bine să fim precauți când vine vorba de victoria gazdelor, dar putem lua în calcul PsFX. Dinamo Brest a marcat cel puţin un gol în cele 3 etape jucate dar încă nu a obținut victoria. Shakhtyor se apără foarte exact, însă Dinamo este echipa campioană în Belarus.

Influența VAR-ului asupra pariurilor sportive (2020)

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 6 Decembrie 2020 - cota totală @2.65

Biletul zilei 6 Decembrie 2020 – cota totală @2.65

Biletul zilei 6 Decembrie 2020 are cota totală @2.65 și 2 pariuri din fotbal. De …

Biletul zilei 5 Decembrie 2020 - cota totală @3.01

Biletul zilei 5 Decembrie 2020 – cota totală @3.01

Biletul zilei 5 Decembrie 2020 are cota totală @3.01 și conține 2 pariuri. Baza este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *