miercuri , 19 februarie 2020
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 7 August 2019 – cota totală @2.15
Biletul zilei 7 August 2019 - cota totală @2.15 la Stanleybet

Biletul zilei 7 August 2019 – cota totală @2.15

Biletul zilei 7 August 2019 ne propune cota totală de @2.15 din doar două evenimente sportive. Avem un meci din calificările în Champions League și unul din calificările în grupele UEFA League.

Stanleybet este una dintre casele de pariuri care a evoluat enorm pe partea de online. Cotele sunt din ce în ce mai bune, la fel și numărul de pariuri oferit. Mizâm ușor, fără probleme, găsim orice pariu am căuta. Încă nu oferă toate pariurile complexe cu care suntem obișnuiți dar avem suficiente alegeri la dispoziție.

Foarte interesant c0nceptul promovat de acest operator: Prima agenție Non-Stop! Deocamdată accestibil doar în agenția terestră din Drumul Taberei nr. 32.

Nu mai este nevoie sa așteptăm până la deschiderea agenției, nici să retragem online, acum putem juca și câștga indiferent de oră.

Biletul zilei 7 August 2019 – cota totală @2.15 la Stanleybet

Cel mai important pentru noi este duelul pe care îl are CFR Cluj cu Celtic. Echipa lui Dan Petrescu nu a dezamăgit în acest sezon și a jucat într-un ritm ridicat. Lotul s-a omogenizat iar Dan Petrescu are ocazia de a se confrunta cu o echipă din insulă. Celtic este puternică doar în campionatul intern, în afară a avut mereu probleme. Scoțienii nu au reușit să confirme în Europa iar echipa poate fi considerată un capricioasă.

CFR Cluj – Celtic Glasgow peste 1.5 goluri @1.56

Slovan Bratislava – Dunadalk 1 @1.38

Biletul zilei 7 August 2019 – cota totală @2.15 la Stanleybet

Biletul zilei 7 August 2019 – analize, ponturi, previziuni

Merită să acordăm încredere clujenilor. Pentru Dan Petrescu este ocazia de a confirma împotriva unei echipe puternice dar pe care o poate învinge. Dacă va reuși să treacă de Celtic, campioana României o va întâlni pe Slavia Praga.

Conform digisport.ro, Celtic a fost deranjată de preţul exagerat pe care oficialii lui CFR l-au stabilit pentru sectorul unde se vor afla fanii scoţienilor. Dacă fanii clujeni vor plăti între 25 şi 50 de lei pentru un bilet în peluză sau în tribună, fanii celor de la Celtic au de plătit nu mai puţin de 185 de lei pentru un bilet, echivalentul a 36 de lire.

Este cunoscut însă faptul că scoțienii obișnuiesc să bea whisky în cantități mari, deci nu putem pune bază pe declarațiile lor. Celtic a câştigat toate partidele oficiale disputate în acest sezon: are cinci victorii consecutive, în toate competiţiile, înaintea deplasării din Gruia.

Ambele echipe sunt în formă și putem vedea ușor 2 goluri înscrise în acest joc.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei, 8 Februarie 2020

Biletul zilei de 8 Februarie este unul dedicat golurilor. Leverkusen – Dortmund Cele 2 echipe …

Biletul zilei 7 Februarie 2020 – cota totală @3.31

Biletul zilei 7 Februarie 2020 – cota totală @3.31

Biletul zilei 7 Februarie 2020 are cota totală @3.31 și conține 2 ponturi din fotbal. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *