sâmbătă , 23 martie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 6 Noiembrie 2018 – 3 propuneri din Champions League
Biletul zilei 6 Noiembrie 2018

Biletul zilei 6 Noiembrie 2018 – 3 propuneri din Champions League

Biletul zilei 6 Noiembrie 2018 vine cu propuneri din grupele Champions League. Două dintre jocurile programate în această zi au ora de start diferită. Nu puteam rata această oportunitate, însă nici nu le-am considerat bază pentru toate propunerile.

De fapt, sunt 3 propuneri de bilete diferite, după cum le-am jucat. În funție de inspirația și analizele tale, poți apela la diverse alte variante.

Foarte multe analize, estimări și previziuni pentru aceste jocuri. Este bine să eviți a le juca pe toate, la grămadă, doar de dragul unei cote mari.

O altă particularitate este lipsa favoritelor clare în aceste meciuri. Înclinația spre gazde este firească, însă echipele mai puternice sunt în deplasare. Liverpool, Barcelona, PSG joacă pe terenul adversarelor, după meciuri interne în fața suporterilor proprii.

Cum să folosești cu adevărat FlashScore în avantajul tău la pariuri | 11 Motive de top

Biletul zilei 6 Noiembrie 2018 cu meciuri din Champions League

Biletul nr. 1

FC Schalke 04 – Galatasaray Istanbul peste 2.5 goluri @2.05

SSC Napoli – Paris St Germain peste 2.5 goluri @1.50

Cota totală @3.08 la Baumbet, un bilet bazat pe numărul ridicat de goluri la 2 dintre partide.

În Superliga turcă. Galata are niște cifre foarte intereseante. O medie generală de 1.7 goluri marcate/meci, la o posesie de 55.5%. Nici la driblinguri nu stă strălucit, doar 6.5 meci. Vorbim despre medii, desigur. Asta înseamnă că echipa are un stil de joc ofensiv, decis, fără prea multe înflorituri. Ceva probleme la disciplină, deja are 2 roșii și 21 de galbene la activ la intern și 1 roșu cu 8 galbene în Champions League.

Peste 2.5 goluri este îndreptățit, având în vedere și puternica rivalitate germano-turcă.

Biletul nr. 2

FK Red Star Belgrade – Liverpool FC 2&peste 2.5 goluri @1.65

AS Monaco – Club Brugge 1X&peste 2.5 goluri @2.30

Biletul zilei 6 Noiembrie 2018

Cota totală @3.80 la Baumbet, un bilet bazat pe pariuri complexe.

De obicei, Liverpool nu se joacă cu imitațiile de echipe. Cum le prinde, de dă goluri cu căruța. 5-6 goluri, scenariu pe care îl văd repetându-se și în acest joc.

În privința celor de la Monaco, mă aștept să se mobilizeze mai mult și să înceapă revenirea. Echipa a fost destul de mult timp pe lângă fotbal în acest sezon de Ligue 1.

BAUMBET: nu juca la această casă de pariuri în 2018 până nu citeşti aici

Biletul nr. 3

Inter Milan – Barcelona 2 @2.00

FC Porto – FC Lokomotiv Moscova 1 @1.40

Cota totală @2.80 la Baumbet, un bilet bazat pe victoria Barcelonei în deplasare la Milano. Portughezii nu ar trebui să pună mari probleme.

Barca vine după victoria chinuită în deplasarea din La Liga, însă echipa a jucat extrem de relaxat. Destul de clar că vin pregătiți pentru acest joc. Messi s-a antrenat cu echipa și va face deplasarea, în ciuda faptului că nu este 100% apt de joc. Cu 12 goluri și 5 pase de gol în 11 jocuri pentru Barca în toate competițiile, Leo Messi a avut un start de sezon excelent.

Biletul zilei 6 Noiembrie 2018 conține 3 propuneri de bilete optimizate pentru a obține profit din partidele de Champions League. Nu sunt meciuri ușoare, fiecare pont are în spate o analiză atentă. Chiar dacă nu sunt cote foarte mari, rațiunea este câștigul nu gloria.

Toate cele trei bilete le-am jucat la Baumbet, datorită obișnuinței din ultima vreme dar și a faptului că acolo am bugetul cel mai consistent.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 6 Martie 2019 la cota @3.08 - Champions League

Biletul zilei 6 Martie 2019 la cota @3.08 – Champions League

Biletul zilei 6 Martie 2019 la cota @3.08 conține cele 2 partide programate în Champions …

Biletul zilei, fotbal, 27 februarie

Astazi va propunem 2 meciuri de fotbal: Real-Barcelona, un meci “clasic” de GG sau peste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *