marți , 18 februarie 2020
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 5 Octombrie 2019 – cota totală @2.70

Biletul zilei 5 Octombrie 2019 – cota totală @2.70

Biletul zilei 5 Octombrie 2019 ar cota totală @2.70 și conține 4 ponturi din fotbal. Meciuri din Liga 1, Premier Legue, Bundesliga și La Liga, nu neapărat în ordinea importanței. Avem cote destul de mici iar miza este una medie. Fiind după etapa din Champions League, multe echipe importante pot roti jucătorii. Nu cred că este cazul celor de la Real Madrid care nu au jucat nimic în meciul de pe Santiago Bernabeu cu Club Brugge. Mai degrabă este cazul celor de la Bayern Munchen, echipă care a desființat-o pe Tottenham pe propriu teren.

O zi în care aveam un meci considerat cândva derby: FCSB – Dinamo București. Doar numele a mai rămas din cele două, echipe care se zbat în medocritate și mimează fotbalul. În Liga 1, mai degrabă urmărim un meci al celor de la Academica Clinceni decât partide ale FCSB sau Dinamo București care sunt plictisitoare și nu aduc nimic nou.

Atenția noastră se concentrează pe La Liga, acolo unde atât Real Madrid cât și Valencia au meciuri pe teren propriu.

Biletul zilei 5 Octombrie 2019 – cota totală @2.70

Mai puțin echipele Gaz Metan, toate celelalte echipe gazdă au avut meciuri în Liga Campionilor și pot invoca oboseala. Având în vedere loturile, acest lucru ar trebuie scos din calcul. Liverpool va trage pentru Premier League, Real Madrid are o imagine de reparat iar Bayern pare să fi trecut peste lipsa lui Robben și Ribery.

Liverpool – Leicester City peste 1.5 goluri @1.15

Bayern Munich – 1899 Hoffenheim 1 @1.11

Real Madrid – Granada CF 1 @1.31

Gaz Metan Medias vs. Acs FC Academica Clinceni 1 @1.56

Biletul zilei 5 Octombrie 2019 – cota totală @2.70 la Baumbet

Biletul zilei 5 Octombrie 2019 Baumbet

Biletul zilei 5 Octombrie 2019 – analize, ponturi, cote

Leicester este o ochipă puternică și periculoasă în atac. În plus, Brendan Rogers cunoaște bine formația cormoranilor care vine după un succes în Champions League. Roșii au o serie de 17 victorii consecutive pe propriul teren iar Leicester nu ar trebui să le pună prea mari probleme. 3-1, 4-1 cu gol marcat de oaspeți, un scenariu credibil la acest meci. Trebuie să avem în vedere și faptul că Leicester și Manchester City au fost echipele care au luat puncte pe Anfield sezonul trecut.

Bayern Munchen este pe cale să defileze și în acest sezon intern. Un meci clar de 1Solist, pariu care poate fi dublat cu 1&3+ pentru o cotă mai mare. Am preferat însă siguranța victoriei simple.

Clincei are un singur succes în deplasare, în acest sezon, 2-1 la Voluntari. Echipa vine după 0-3 cu FCSB și a marcat în 5 din cele 6 deplasări avute. Gaz Metan e pe loc de play-off și echipa a avut o evoluție admirabilă. O medie de 3 goluri/meci în 5 din ultimele 6 deplasări, și chiar dacă a pierdut la Cluj, pe teren propriu rămâne redutabilă.

Comparație între PsF și Minim o repriză la fotbal

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei, 8 Februarie 2020

Biletul zilei de 8 Februarie este unul dedicat golurilor. Leverkusen – Dortmund Cele 2 echipe …

Biletul zilei 7 Februarie 2020 – cota totală @3.31

Biletul zilei 7 Februarie 2020 – cota totală @3.31

Biletul zilei 7 Februarie 2020 are cota totală @3.31 și conține 2 ponturi din fotbal. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *