joi , 24 decembrie 2020
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 5 Noiembrie 2020 – cota totală @2.94
Biletul zilei 5 Noiembrie 2020 - cota totală @2.94

Biletul zilei 5 Noiembrie 2020 – cota totală @2.94

Biletul zilei 5 Noiembrie 2020 are cota totală @2.94 și vine cu 2 ponturi din Europa League. Competiția europeană a echipelor proaste dar care au pretenții. Multe echipe pot produce surprize uriașe tocmai datorită faptului că nu sunt prea interesante de Europa League. În special echipele italiene și cele franceze trebuie privite cu multă reticență.

O listă de meciuri cât un pomelnic, în capul ei figurând Roma – CFR Cluj. Foarte posibil ca echipa romană să nu pună mare preț pe Europa League, fiind concentrată asupra titlului intern. Este important să rămânem echilibraţi şi concentraţi, să menţinem spiritul de echipă pe care l-am văzut astăzi pe teren. Echipa arată mai bine, e pe un trend ascendent. Ne vom lupta şi pentru ‘Scudetto’, dar vrem în Liga Campionilor”, a declarat Fonseca, conform sport.sky.it.

Putem lua în calcul PsF X la acest meci, însă nu mă aștept la minuni. Dan Petrescu a anunțat că va părăsi echipa iar acest lucru contează enorm pentru moralul jucătorilor. CFR a mai întâlnit-o de patru ori pe AS Roma, în Liga Campionilor, în 2008 și în 2010, în faza grupelor. AS Roma a învins în două dintre întâlniri, unul dintre meciuri a fost câștigat, în deplasare, de clujeni, iar a patra întâlnire s-a terminat la egalitate.

NOILE MĂSURI APLICATE ÎN DOMENIUL JOCURILOR DE NOROC CA URMARE A PRELUNGIRII STĂRII DE ALERTĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI

Biletul zilei 5 Noiembrie 2020 – cota totală @2.94

Un duel interesant la Milano, Lille fiind o echipă care joacă ofensiv. Mă aștept la un meci cu 2-5 goluri, de ambele părți. La Londra, Arsenal nu poate avea probleme cu Molde. Singurele probleme sunt legate de scorul final al jocului.

AC Milan – Lille peste 2.5 goluri @1.76

Arsenal – Molde 1&peste 2.5 goluri @1.66

Biletul zilei 5 Noiembrie 2020 – cota totală @2.94 la GetsBet

Biletul zilei 5 Noiembrie 2020 - cota totală @2.94 la GetsBet

Nu aș putea spune că GetsBet are cele mai bune cote la meciurile europene. Dimpotrivă, găsim cote mai mari cu ușurință la alte case de pariuri. Aici avem însă foarte multe tipuri de pariuri iar live-ul este destul de stabil. Asta contează enorm atunci când vrei să contrezi un meci ori să dai cashout.

Biletul zilei 5 Noiembrie 2020 – analize, ponturi, predicții

AC Milan – Lille

Donnarumma a revenit în poartă, echipa milaneză căpătând mai multă încredere. Probabil că vor fi rotiri de jucători la italieni, Diogo Dalot, Brahim Diaz și Sandro Tonali putând evolua. Rebic ar putea evolua în atac alături de Ibrahimovic. Milan este pe primul loc în Serie A dar și în grupa Europa League. Campionatul intern este infinit mai importat decât acest joc european. O înfrângere contra francezilor ar putea fi ușor recuperată.

Dar Lille nu a reușit victoria în 11 din ultimele 12 jocuri europene. AC Milan este neînfrântă în ultimele 5 partide din Europa League. Milan a marcat exact câte 3 goluri în ultimele 4 jocuri pe San Siro și este clar favorită.

Moneymanagement explicat la pariuri – miza fixă și marile ei avantaje (în 2020)

Arsenal – Molde

Pentru Arsenal, Premier League este un obiectiv cam greu. Echipa lui Arteta este destul de capricioasă, însă poate obține rezultate suprinzătoare. Dovadă este victoria cu 1-0 contra celor de la Manchester United. În plus, tunarii merg destul de bine în Europa League, acolo unde au punctaj maxim. 2-1 în Austria, cu Rapid Viena, și 3-0 acasă cu Dundalk. Arsenal are astfel, pentru prima dată în acest sezon, două meciuri la rând fără gol primit. În plus, ar putea lega trei victorii pentru a doua oară în acest sezon, după jocurile din startul sezonului.

2 din ultimele 5 jocuri europene acasă pentru Arsenal au fost înfrângeri. Molde e neînvinsă în ultimele 8 meciuri europene dar a cam ratat competiția internă. În plus, nu a evoluat încă contra unei echipe engleze. Iar norvegienii nu au nicio victorie pe pământ englez.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 6 Decembrie 2020 - cota totală @2.65

Biletul zilei 6 Decembrie 2020 – cota totală @2.65

Biletul zilei 6 Decembrie 2020 are cota totală @2.65 și 2 pariuri din fotbal. De …

Biletul zilei 5 Decembrie 2020 - cota totală @3.01

Biletul zilei 5 Decembrie 2020 – cota totală @3.01

Biletul zilei 5 Decembrie 2020 are cota totală @3.01 și conține 2 pariuri. Baza este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *