sâmbătă , 23 februarie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 5 Iulie 2018 – cota finală @3.66 din 5 jocuri
Biletul zilei 5 Iulie 2018

Biletul zilei 5 Iulie 2018 – cota finală @3.66 din 5 jocuri

Biletul zilei 5 Iulie 2018 conține meciuri de tenis din turneul de la Wimbledon. Până acum nu am avut parte de suprize prea mari la pariurile puse pe acest turneu de Grand Slam.

Cota finală este @3.6627 – la Superbet, destul de bună, chiar dacă sunt 5 partide pe acest bilet. Sunt și jocuri care au fost întrerupte din cauza ploilor, dar și partide la care mă aștept ca favoriții să se impună cu ușurință.

Biletul zilei 5 Iulie 2018

M.Kukushkin – R.Nadal SE-2 @1.15

”Dacă vrei sa vizionezi un meci rapid, fără gândire, foarte bine. Dar dacă vrei în continuare sa joci un sport în care ai nevoie de gândire, atunci ai nevoie sa joci mai mult tactic. Daca vrei să ai raliuri lungi și de calitate, atunci mergi pe drumul greșit.” sunt cuvintele spaniolului de 32 de ani cu privire la schimbarea de regulament în privința tragerii de timp.

J.Del Potro – F.Lopez 1 @1.37

Doi jucători înalți care se vor duela cu serviciul, Delpo fiind însă într-o formă de zile mari. Mă aștept să câștige acest joc, chiar dacă Lopez îi poate pune probleme.

N.Kyrgios – R.Haase 1 @1.17

Kyrgios este extrem de capricios dar nu cred că va avea probleme cu Haase. Cei doi s-au mai întâlnit într-un joc câștigat de Kyrgios cu ușurință: 6-3, 6-4.

S.Bolelli – F.Fognini 2 @1.57 

Cei doi italieni se cunosc foarte bine, au făcut dublu împreună. De vârstă apropiată, doar diferența în clasamentul ATP este semnificativă. Dacă Fognini este pe 16 cu 25 de victorii și 13 înfrângeri în acest an, Bolelli este pe locul 154 ATP cu 2 victorii și 2 înfrângeri în acest an.

P.Kohlschreiber – G.Muller 1 @1.13

A.Seppi – K.Anderson 2 @1.12

Anderson nu ar trebui să aibă emoții în a se impune. Serviciu devastator pentru sud-africanul aflat în top10, iar returul este și el destul de bun.

Deși servește bine pe primul serviciu, la al doilea, italianul are probleme mari. Ar trebui să joace fără greșeală, ceea ce nu este cazul pentru un jucător destul de nerăbdător.

Cei doi s-au întâlniti tot la Wimbledon, anul trecut, Anderson câștigând cu 3-0. tot în aceeași fază a competiției, anul trecut, cu aproape fix un an în urmă, meci în care Kevin s-a impus în minim de seturi.

Pariu pe cartonase si cornere pentru partida Brazilia vs Belgia

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei, fotbal, 5 Februarie

Va propunem 3 meciuri in biletul zilei, fotbal, 5 Februarie. Ligue 1 + Cupa Frantei …

Biletul zilei 1 Feb 2019 – cota totală @3.02

Biletul zilei 1 Feb 2019 are 3 jocuri și o cotă foarte atractivă. 2 partide …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *