marți , 7 februarie 2023
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 4 August 2021 – cota totală @2.63
Biletul zilei 4 August 2021 - cota totală @2.63

Biletul zilei 4 August 2021 – cota totală @2.63

Biletul zilei 4 August 2021 are cota totală @2.63 și conține 2 pariuri din meciurile de calificare în Champions League. M-am oprit asupra partidelor Dinamo Zagreb – Legia Varsovia și Spartak Moscova – Benfica. Ambele se anunță meciuri disputate, de mare luptă chiar dacă pot fi observate diferențe în valoarea loturilor.

CFR a scăpat printre degete victoria în faţa campioanei Elveţiei, fiind egalată în min. 90+3 de Vincent Sierro, după ce Cristian Manea deschisese scorul în minutul 4, ambele goluri fiind înscrise după lovituri libere. Echipa lui Șumudică a fost dominată copios de Young Boys, care a căutat egalarea după golul încasat rapid. A egalat norocos dând naștere la o mulțime de discuții în privința profesionalismului și determinării jucătorilor clujeni.

Top 10 cele mai urmarite gagici de pe Instagram

Biletul zilei 4 August 2021 – cota totală @2.63

La Zagreb, gazdele au un adversar abordabil și mă aștept la cele 3 puncte. La Moscova, Benfica se poate impune însă rușii au un joc destul de dur. Mă aștept la un meci fragmentat, multe întreruperi, faulturi de ambele părți.

Dinamo Zagreb – Legia Varsovia PsF 1 @1.50

Spartak Moscova – Benfica peste 25.5 faulturi @1.75

Biletul zilei 4 August 2021 – cota totală @2.63 LasVegas.ro

Biletul zilei 4 August 2021 – analize, ponturi, alte pariuri

Dinamo Zagreb – Legia Varsovia

Câștigătoarea acestei întâlniri se va duela în play-off cu învingătoarea din întâlnirea Steaua Roșie Belgrad – Sheriff Tiraspol. Croații au strâns 4 puncte în primele 3 etape, echipa fiind mai concentrată pe a ajunge în grupele UCL. Un lot destul de valoros, bine închegat și cu relații de joc solide.

Legia este o echipă care nu poate fi subestimată. Chiar dacă pornește cu a doua șansă în acest joc, poate pune probleme. Ambele echipe au jucat câte 2 tururi preliminarii ajungând destul de ușor în această fază.

Spartak Moscova – Benfica

Rui Vitoria are o înfrângere și o victorie pe banca moscoviților. Un lot tânăr, fără nume sonore dar cu relații de joc defensive bine întărite. Pe partea ofensivă însă, Spartak pare a avea probleme. Iar Benfica vine dintr-un fotbal care nu menajează erorile. Cu Otamendi și Vertonghen, mijlocasul Joao Mario și atacantii Pizzi și Seferovic, Benfica pare a avea pretenții destul de mari în acest sezon.

Echipele probabile:

Spartak Moscova (4-2-3-1): Maksimenko – Ayrton, Dzhikiya, Gigot, Rasskozov – Umyarov, Zobnin – Ignatov, Bakaev, Moses – Sobolev. Benfica (4-3-3): Vlachodimos – Morato, Vertonghen, Otamendi – Joao Mario, Taarabt, Weigl, Goncalves – Seferovic, Pizzi, Vinicius.

Top 5 iubite ale lui Ronaldo

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 27 Iulie cu doua partide si cota totala 2.84

Biletul zilei 27 Iulie contine doua pariuri la partidele contand pentru meciurile de calificare in …

Biletul zilei 25 Iulie 2021 - cota totală @2.61

Biletul zilei 25 Iulie 2021 – cota totală @2.61

Biletul zilei 25 Iulie 2021 are cota totală @2.61 și conține 2 meciuri de fotbal. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *