sâmbătă , 23 martie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 3 Noiembrie 2018 – cota totală @3.48
Biletul zilei 3 Noiembrie 2018

Biletul zilei 3 Noiembrie 2018 – cota totală @3.48

Biletul zilei 3 Noiembrie 2018 vine cu 3 propuneri analizate și alese cu atenție. Gazdele sunt pe primul plan și un peste 2.5 goluri la un joc pe care, cu greu, îl poți considera altfel.

Nu cred că sunt partide în care să vedem suprize, însă e bine să fim atenți. Dacă e cazul de contră live, atunci nu ezita. Unele cote sunt mai mici și fără valoare simplă, însă pe bilet contribuie la o cotă bună de jucat. La BaumBet, că aduce noroc și cotele sunt foarte bune.

Biletul zilei 3 Noiembrie 2018

Arsenal  – Liverpool peste 2.5 goluri @1.50

O partidă de over. Cu goluri de ambele părți, un joc deschis, pe măsura posibilităților ambelor echipe. Naby Keita și Jordan Henderson vor absenta la Liverpool, însă M. Salah este apt de joc. Probleme în defensiva tunarilor, Hector Bellerin, Nacho Monreal și Sead Kolasinac fiind într-o cursă contra cronometru pentru recuperare. Posibil ca Emery să opteze doar pentru unul dintre cei doi: Alexandre Lacazette ori Pierre-Emerick Aubameyang.

Liverpool a marcat cel puțin câte 3 goluri în ultimele 5 jocuri contra Arsenal. Arsenal este neînvinsă în 20 din ultimele 22 de întâlniri directe, pe teren propriu, cu Liverpool în toate competițiile. Mă aștept la GG, peste, chiar un scor corect de 2-3 sau 3-3.

Schalke – Hannover 1 @1.70

Cota pentru victoria gazdelor pare mai mare decât cea pe care o estimam. Sub 2.5 goluri în ultimele 9 meciuri pe terenul lui Schalke. Hannover, însă, nu are nicio victorie în ultimele 17 deplasări! Exclud egalul în cazul acestui joc, mai ales că ambele echipe se află pe poziții foarte slabe: 15 și 16.

Dacă Schalke își tratează ineficacitatea ofensivă, cel puțin 2 goluri par credibile. De altfel, Hannover a încasat cel puțin 2 goluri în 6 din ultimele 7 deplasări.

Bayern Munchen – Freiburg 1 @1.12

O cotă mică, mai mult ca să plătească impozitul, însă Bayern nu poate rata acest joc. Bayern a câștigat 21 din ultimele 24 de jocuri cu Freiburg în toate competițiile.

Totul despre pariuri pe Bundesliga

Real Madrid – Valladolid 1 @1.22

Realul are un sezon diferit. Dacă mulți estimau o regândire a echipei, poate că au fost puțin cam grăbiți. Nu e simplu să ceri mai mult unei echipe care a luat Champions League. Madrilenii au înscris de cel puțin 4 ori în ultimele 3 jocuri pe Bernabeu.

În 6 din ultimele 8 jocuri acasă, cu Valladolid, Realul a câștigat atât la pauză cât și la final.

Biletul zilei 3 Noiembrie 2018 este la Baumbet, cota totală de @3.48. Poate suferi modificări până la ora începerii partidelor.

BAUMBET: nu juca la această casă de pariuri în 2018 până nu citeşti aici

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 6 Martie 2019 la cota @3.08 - Champions League

Biletul zilei 6 Martie 2019 la cota @3.08 – Champions League

Biletul zilei 6 Martie 2019 la cota @3.08 conține cele 2 partide programate în Champions …

Biletul zilei, fotbal, 27 februarie

Astazi va propunem 2 meciuri de fotbal: Real-Barcelona, un meci “clasic” de GG sau peste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *