vineri , 23 iulie 2021
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 28 Septembrie 2020 – cota totală @2.92
Biletul zilei 28 Septembrie 2020 - cota totală @2.92

Biletul zilei 28 Septembrie 2020 – cota totală @2.92

Biletul zilei 28 Septembrie 2020 are cota totală @2.92 și ne propune 3 partide din turneul masculin de la Roland Garros 2020. Turneul a debutat ieri după o lungă așteptare. Competiția a fost amânată în luna mai din cauza pandemiei de coronavirus. Dar se dispută într-o perioadă în care Franța bate toate recordurile negative din punct de vedere al numărului de noi infectări.

Azarenka a făcut deja declarații acide la Paris: “Vrei să jucăm pe frigul ăsta? Cred că glumești! Eu stau în Florida”. Vremea rece și ploile vor fi frecvente, multe partide vor fi întrerupte și se vor relua mai târziu sau a doua zi. Chiar și așa, marele turneu parizian rămâne atractiv și foarte important pentru pariori.

5 principii importante de care să ții cont la pariuri sportive

Biletul zilei 28 Septembrie 2020 – cota totală @2.92

Gael Monfils și Fabio Fognini par să aibă jocuri destul de dificile la Paris. Foarte multe depind de condiția fizică a celor doi dar și de modul în care vor aborda partidele. Bublik și Kukushkin sunt adversari care pot pune probleme pe zgură.

Gael Monfils  – Alexander Bublik 1 @1.59

Daniil Medvedev – Martin Fucsovics 1 @1.25

Fabio Fognini – Mihail Kukushkin 1 @1.47

Biletul zilei 28 Septembrie 2020 – cota totală @2.92 la Betano

Biletul zilei 28 Septembrie 2020 - cota totală @2.92 la Betano

Biletul zilei 28 Septembrie 2020 – analize, ponturi, predicții

Gael Monfils  – Alexander Bublik

Monfils a avut probleme mari pe zgură în acest sezon. A pierdut la Roma, a pierdut la Hamburg în fața unor jucători mult mai slab clasați. Este pozibil să nu fi avut motivația suficientă și să îi lipsească jocurile. La Paris ar trebui să se mobilizeze puternic în fața lui Bublik. Acesta a ajuns în sfertui la Hamburg venind din calificări.

Monfils are 10 titluri ATP din care 2 pe zgură. La Roland Garros a ajuns în semifinală în 2008 dar sunt ceva ani de atunci.

Daniil Medvedev – Martin Fucsovics

Dacă își face jocul obișnuit, Medvedev se va impune în 3 seturi. Chiar dacă umiditatea din aer îl poate avantaja pe Fucsovics la serviciu, returul lui Medvedev ar trebui să funționeze. S-au mai întâlnit de 3 ori, toate jocurile fiind câștigate de Medvedev.

Rusul a făcut semifinala la US Open însă nu s-a arătat în mare formă pe zgură. Ar putea fi o bună oportunitate pentru Fucsovics, dar acesta nu a jucat deloc pe zgură în 2020. Anul trecut, pe zgură, Fucsovics a participat la 9 turnee și a reușit doar o singură dată 2 victorii consecutive.

Fabio Fognini – Mihail Kukushkin

Marele blatist, Fognini, are un duel pe măsura cu rusul Kukushkin. 33 de ani vs 32 de ani, diferența fiind dată de multele poziții în clasamentul ATP care îi separă. Locul 15 pentru italian și locul 97 ATP pentru rus.

2-2 este scorul în întâlnirile directe. 2 jocuri pe zgură și 2 pe hard indoor. Ambele jocuri pe zgură au fost câștigate de italian.

Asaltul pariurilor multiple și uriașa tentație a cotelor foarte mari

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 2 Iunie 2021, cotă totală 2,77

Încep biletul zilei de azi prin a o felicita pe Sorana Cârstea pentru victoria sa …

Biletul de weekend 29-30 Mai , doua partide cota totala 3.72 la Senator Bet

Ce puteti citi in acest articol Biletul de weekend 29-30 Mai, este compus din doua …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *