vineri , 14 august 2020
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 25 Iunie 2020 – cota totală @2.63
Biletul zilei 25 Iunie 2020 - cota totală @2.63

Biletul zilei 25 Iunie 2020 – cota totală @2.63

Biletul zilei 25 Iunie 2020 are cota totală @2.63 și ne propune 3 pariuri simple. Avem 2 meciuri din Premier League și unul din La Liga, toate partide foarte interesante de urmărit. Avem și meci în Cupa Românei între Dinamo și FCSB, dar această partidă este departe de a fi interesantă pentru pariuri. Ambele echipe sunt într-o formă jalnică și sunt puternic afectate atât de probleme de lot cât și de probleme extr-sportive. NO bet pentru noi la Dinamo – FCSB, însă vom urmări jocul celor două echipe. Multă vreme a fost considerat cel mai puternic derby în campionatul românesc, însă a rămas doar o amintire înderpărtată.

Avem pentru astăzi Chelsea – Manchester City, Southampton – Arsenal și Real Betis – Espanyol. Analiza fiecărui joc și ponturile le putem găsi mai joc, împreună cu alte pariuri care pot fi valoroase și bune de jucat.

Biletul zilei 25 Iunie 2020 – cota totală @2.63

Ne așteptăm la mai puține goluri marcate la englezi. Lipsa spectatorilor și condițiile impuse pe stadioanele din Anglia conduc către o încetinire a ritmului de joc. Avantajul terenului propriu este mult atenuat iar echipele vizitatoare pot evolua mai bine decât de obicei.

Per Jaldung, Președinte al Asociației Europene a Cazinourilor: „Nu trebuie să ne pierdem încrederea, ci să căutăm oportunitățile pe care această situație le poate crea”

Chelsea – Manchester City sub 3.5 goluri @1.48

Southampton – Arsenal sub 3.5 goluri @1.42

Real Betis – Espanyol 1X @1.25

Biletul zilei 25 Iunie 2020 – cota totală @2.63 la Baumbet

Biletul zilei 25 Iunie 2020 - cota totală @2.63 la Baumbet

Biletul zilei 25 Iunie 2020 – analize, ponturi, predicții

Chelsea – Manchester City

Sergio Aguero a suferit o accidentare la genunchi contra lui Burnley și ar putea fi indisponibil la acest meci. Chelsea vine după o victorie de moral contra celor de la Aston Villa însă echipa mai are multe de pus la punct. Echipa lui Frank Lampard are șanse reale de a prinde un loc de Champions League, însă va trebui să evolueze mult mai bine în meciurile care urmează.

City nu este deloc un adversar comod pentru Chelsea. Echipa lui Guardiola a câștigat 7 din ultimele 9 confruntări directe, în toate competițiile. Totuși, Chelsea are un record foarte bun pe teren propriu. Echipa este neînvinsă de 12 partide, iar ultimele 3 jocuri au fost victorii.

Southampton – Arsenal

Doar 9 victorii are Arsenal în acest sezon. Echipa oaspete nu traversează o perioadă fastă. Tunarii au pierdut ultimele 2 deplasări și ar putea urma a treia. Pentru că Southampton este foarte solidă pe teren propriu. Nu oferă spații, joacă foarte exact și valorifică orice oportunitate. Contra celor de la Norwich, sfinții au jucat precis, fără greșeli mari.

Southampton a câștigat 3 din ultimele 5 jocuri acasă cu Arsenal. Totuși, în acest sezon, gazdele au pierdut 9 meciuri pe teren propriu. Doar în ultima perioadă au început să joace mai închis și mai atent. Arsenal poate specula spațiile deschise.

Real Betis – Espanyol

Au fost peste 2.5 goluri în ultimele 10 meciuri acasă pentru Real Betis. Cele două au făcut egal în ultimele 4 confruntări directe, în toate competițiile. Putem lua în calcul PsF X, chiar 0-0 dacă îndrăznim mai mult. Totuși, Real Betis a marcat cel puțin câte 2 goluri în ultimele 5 meciuri pe teren propriu, dar nu a reușit să câștige 9 din ultimele 10 partide.

Un joc dificil, în care apărările vor conta cel mai mult. Gazdele vor încerca să obțină primele 3 puncte de la reluarea campionatului contra unei echipe aflate pe 20. Ultimul loc în La Liga dar echipa încă se poate salva. Lupta în subsolul clasamentului e cruntă în prima ligă spaniolă.

Avantajul terenului propriu la meciurile fără spectatori

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 21 Iunie 2020 - cota totală @2.18

Biletul zilei 21 Iunie 2020 – cota totală @2.18

Biletul zilei 21 Iunie 2020 are cota totală @2.18 și vine cu pariuri din La …

Biletul zilei 18 Iunie 2020 - cota totală @8.98

Biletul zilei 18 Iunie 2020 – cota totală @8.98

Biletul zilei 18 Iunie 2020 are cota totală @8.98 și ne aduce 3 ponturi alese …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *