marți , 21 mai 2024
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 24 Septembrie – doua partide din Liga 1
Biletul zilei 24 Septembrie -doua partide din Liga 1

Biletul zilei 24 Septembrie – doua partide din Liga 1

Pentru biletul zilei 24 Septembrie, am ales pentru voi doua partide din Liga 1, Voluntari vs Sepsi si FC. Arges vs Universitatea Craiova.

Voluntari vs Sepsi – GG cota 1.95

Echipa din Voluntari practica un fotbala oscilant, etapa trecuta a fost invinsa in deplasarea de la Craiova scor 2-1 si in urma cu doua etape a reusit sa invinga FCSB cu 2-1 pe teren propriu. Interesant este faptul ca a reusit sa inscrie in fiecare din ultimele doua intalniri.

In cea ce priveste ultimele 5 partide, echipa din Voluntari a reusit doua victorii, doua infrangeri si un rezultat de egalitate.

Voluntariul se afla pe locul 5 in clasament cu 7 puncte din patru meciuri jucate.

De cealalta parte jucatorii echipa Sepsi au insirat 3 rezultate de egalitate, o infrangere si un rezultat de egalitate in ultimele 5 partide disputate. Echipa ocupa locul 13 in clasament dupa patru partide disputate din care au reusit sa acumuleze doar 3 puncte. Asteptam ca echipa din Sf. Gheorghe sa se descatuseze si sa ne arate apetenta pentru fotbal din anii trecuti.

Un favorit clar nu avem pentru aceasta partida, nu putem spune clar ca vreuna dintre cele doua echipe care se vor confrunta maine de la ora 18:00 va castiga. Din aceasta cauza pentru acest meci vom miza pe faptul ca ambele echipe vor inscrie GG cota 1.95 @ Betano

Biletul zilei 24 Septembrie -doua partide din Liga 1

FC Arges vs Universitatea Craiova – 2 cota 1.53

FC Arges este nou promovata in Liga 1 si ca orice echipa nou promovata “nu a rupt gura targului” in acest inceput de campionat. In ultimele 5 partide nu a reusit nici o victorie ci doar 2 egaluri si 3 infrangeri. In actuala editie de campionat nu a reusit sa obtina decat 1 punct din 4 partide jucate, ocupand locul 15, penultimul.

Universitatea Craiova este favorita acestei intalniri si totodata echipa pe care vom paria si noi. Craiova a fost aproape sa castige campionatul trecut, lipsindu-le doar o victorie impotriva CFR-ului. In acest inceput de campionat oltenii au un parcurs perfect cu 4 victorii din 4 partide si ocupa locul 1.

Universitatea Craiova este favorita sa castige si partida de maine, mentinandu-si astfel pozitia din clasament.

Din pacate echipei din Pitesti nu ii dam prea multe sanse in intalnirea de maine, oltenii au un lot mult mai bun dpdv valoric si sunt mult mai bine obisnuiti cu partidele din Liga 1.

Dupa cum spuneam vom paria pe victoria Craiovei cota 1.53 @ Betano

 

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 8 August 2021

Biletul zilei 8 August 2021 – cota totală @4.95

Biletul zilei 8 August 2021 are cotă totală @4.95 și conține 3 pariuri din fotbal. …

Biletul zilei 7 August 2021 - cota totală @2.07

Biletul zilei 7 August 2021 – cota totală @2.07

Biletul zilei 7 August 2021 are cota totală ușor peste @2.00, @2.07 din 2 meciuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *