marți , 21 mai 2024
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 23 Septembrie – 3 intalniri din calificarile Europa League
3 intalniri din calificarile Europa League

Biletul zilei 23 Septembrie – 3 intalniri din calificarile Europa League

Ziua de maine este un ofertanta pentru pariuri si pariori, prin urmare am ales pentru voi 3 intalniri din calificarile Europa League, partide pentru care am ales sa pariem simplu doar pe solisti fara pariuri sofisticate.

3 intalniri din calificarile Europa League

KuPS vs Sudava – pariu 1 cota 1.80

De la ora 18:30 KuPS primeste vizita lituanienilor de la Sudava.

Echipa din Finlanda are un parcurs perfect, in ultimele 6 partide avand doar victorii  si este calr favorita acestei confruntari.

Lituanieni de la Sudava au 4 victorii si 2 infrangeri in ultimele 6 infruntari. Ultima partida jucata impotriva celor de la Vilnius inregistrand o victorie clara cu 3-0 in deplasare.

Dupa cum spuneam forma actuala si faptul ca joaca pe teren propriu ii trimite pe finlandezii de la KuPs in postura de favoriti, prin urmare pariul nostru va merge pe ei cu o cota de 1.80 @ UNIBET.

 

Standard Liege vs Vojvodina – pariu 1 cota 1.50

Ora 21:00 ne aduce fata in fata reprezentant Belgiei, titrata echipa Standard Liege si echipa FK Vojvodina, ocupanta locului 3 din Serbia. Trebuie sa fim constienti de faptul ca aceasta partida nu va fi una usoara pentru belgieni, chiar daca sunt favoriti.

In ultimele 6 partide Standard a reusit 5 victorii, o infrangere si un egal. In extrema cealalta Vojvodina are 5 victorii si 1 infrangere.

Cu toate acestea calitate si terenul propriu ne indica, ca cel mai bine ar fi sa pariem pe victoria echipei din Liege, pariu ce ne ofera o cota de 1.50 la victorie @ UNIBET

 

Sporting vs Aberdeen – pariu 1 cota 1.40

Daca ar fi sa privim rezultatele ultimelor 6 partide jucate de cele doua echipe, cu siguranta am spune ca Aberden este favorita intalnirii de maine de la ora 22:00. Dar, pentru ca de multe ori exista un “DAR”, nu putem compara partidele pe care le-au jucat portughezi cu cele jucate de scotieni. Echipe precum Benfica, Setubal sau Porto nu se compara cu Vikings, Killmarnok sau Hibernian.

Sporting nu a pierdut deloc in ultimele 11 partide jucate acasa, terenul propriu si calitatea echipei ii face pe portughezi sa fie favoriti la castigarea partidei de maine si prin urmare si pe noi sa ne indreptam pariul catre ei.

 

Cota totala a acestui bilet este 3.78, obtinuta din cumularea a 3 partide, va dorim succes!!!

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 8 August 2021

Biletul zilei 8 August 2021 – cota totală @4.95

Biletul zilei 8 August 2021 are cotă totală @4.95 și conține 3 pariuri din fotbal. …

Biletul zilei 7 August 2021 - cota totală @2.07

Biletul zilei 7 August 2021 – cota totală @2.07

Biletul zilei 7 August 2021 are cota totală ușor peste @2.00, @2.07 din 2 meciuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *