duminică , 1 august 2021
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 22 Septembrie 2020

Biletul zilei 22 Septembrie 2020

Biletul zilei de astăzi este format din 2 partide din calificările pentru grupele Ligii Campionilor generând o cotă totală de 3,65.

Krasnodar – PAOK

Când am văzut această partidă pe tablou nu mi-a venit decât un singur lucru în minte, sub 2,5 goluri. Ambele echipe provin din două campionate pe care le cunosc bine, căci am pariat în jur de 2 ani pe meciurile de aici, iar caracteristica acestor întreceri este că se marchează puține goluri. O altă caracteristică este că de obicei cine marchează primul încearcă să țină de rezultat și se înregistează deseori rezultate în care minim o echipă nu marchează deloc în meci. PAOK are in ultimele 10 meciuri jucate doar 2 rezultate de peste 2,5, iar Krasnodar pe de altă parte face parte din elita fotbalului rus care a derulat deja 8 etape din campionat, în 5 meciuri din aceste 8 runde Krasnodar făcând under 2,5. E adevărat până acum PAOK a eliminat Benfica și Besiktas jucând acasă cu 2-1, respectiv 3-1, dar meciurile din deplasare le joacă altfel. Meciurile din această etapă a competiției se joacă tur-retur așa că grecii se vor mulțumii mai ales să nu ia gol.

Sub 2,5 goluri are cota la Favbet de 1.73 pentru acest meci, o cotă foarte bună ținând cont de cine joacă.

Slavia Praga – Midtjylland

Acest meci este cumva opusul celui de mai sus în materie de over/under. Slavia Praga este o echipă redutabilă pe propriul teren care dacă te prinde nepregătit îți goluri nemțește (câte intră), în schimb echipa daneză nici ea nu stă să încaseze fără să nu dea și ea o dată. În ambele meciuri jucate acasă în campionatul de-abia început Slavia are ambele meciuri peste 2,5 goluri, iar în meciurile jucate până acum în amicale cu alte cluburi europene a învins pe ungurii de la Feverhar cu 3-1 și pe St. Polten cu 5-0. Midtjylland nu a jucat decât 2 etape din campionat, 1 meci sub, celălalt peste. Neconcludent. Însă din campionatul trecut am reținut că este o echipă care reacționează, este agresivă și joacă fotbal. În cele 4 meciuri jucate în acest nou sezon de Europa danezii au dat minim 1 gol în deplasare, inclusiv în partida câștigată cu 1-0 în fața celor de la Ludogoret din calificările pentru UCL. Se poate juca și GG, dar noi am ales over 2,5 goluri care are cota 2,11 la Favbet.

Cota totală la acest bilet este 3,65!

Dacă vrei să afli cum îți poți verifica biletul de pariuri la Favbet intră aici.

 

 

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 17 Iunie , doua partide cu cota totala 3.39, pariuri pe solisti!

Biletul zilei 17 Iunie contine doua partide care pot fi decisive in stabilirea echipelor care …

Biletul zilei 15 Iunie, cota totala 2.54, doua partide din grupa F de la EURO

Biletul zilei 15 Iunie propune doua pariuri pentru partidele din grupa F de la EURO …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *