joi , 4 martie 2021
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 22 Februarie – cota totala 5.52
Biletul zilei 22 Februarie

Biletul zilei 22 Februarie – cota totala 5.52

Pentru biletul zilei 22 Februarie, am ales pentru voi ultimele 3 infruntari din cele mai puternice campionate din Europa, Premier League, LaLiga si Serie A.

Biletul zilei 22 Februarie

Brighton vs Crystal Palace – sub 2.5 goluri marcate cota 1.67

Brighton primeste vizita jucatorilor de la Crystal Palace astazi incepand cu ora 22:00 in partida contand pentru etapa 25 din Premier League (PL).

Gazdele ocupa locul 16 cu 26 de puncte obtinute pe parcursul a 24 de confruntari din aceasta editie de campionat.

De cealalta parte Crystal Palace sta aproape la fel de prost in ceea ce priveste clasamentul, ocupa locul 14 cu 29 de puncte castigate din 24 de partide.

Ca ambele echipe joaca slab, nu trebuie sa ne mire, cineva trebuie sa se zbata si la coada clasamentului in PL. Ce este mai important este ca nici una din cele doua echipe nu reuseste sa marcheze mai mult de 1 hai 2 goluri, in caz exceptional, pe meci.

Aceasta a fost o temă consecventă pe tot parcursul sezonului Pescărușilor până acum, doar patru echipe au marcat mai puțin decât totalul de 25 de goluri (1,04 pe meci). De asemenea, au reușit să câștige peste 1,5 în doar două dintre cele 12 meciuri PL de acasă de până acum (W1, D7, L4).

Crystal Palace a suferit patru înfrângeri în ultimele șase meciuri PL (W2, L4). In peste jumătate (54,56%) din înfrângerile din liga din acest sezon au primit 3+ goluri, iar în fiecare dintre cele trei meciuri anterioare din ligă, au primit gol în primele zece minute.

In ultimele trei intalniri dintre cele doua echipe s-au marcat sub 2,5 goluri.

Imi pare o partida fara un favorit clar, chiar daca, casele de pariuri considera echipa lui Andone favorita.

In concluzie la aceasta partida pariul nostru va merge pe faptul ca se vor marca sub 2,5 goluri – cota 1.67 la Unibet.

 

Juventus vs Crotone – Juventus marcheaza peste 2,5 goluri cota 1.67

In aceasta seara de la 21:45, Juventus, ocupanta locului 6 in Serie A (SA) primeste vizita ultimei clasate Crotone. Problema in aceasta partida nu cred ca se pune vis-a-vis de cine va castiga partida ci cate goluri va inscrie Juventus.

Dupa ce vreme de mai multi ani alb-negri au “omorat” campionatul, castigandu-l fara drept de apel, iata ca anul acest SA are in rolurile principale si alte echipe, precum Inter si AC Milan. Cred ca toti speram si ne rugam ca acest lucru sa se intample.

Revenind la partida noastra, Juventus vine dupa o infrangere cu 1-0 la Napoli în ultimul lor meci din Serie A (SA). Acest lucru a făcut ca Juventus să nu reușească pentru a doua oară în acest sezon să finalizeze o serie de patru victorii consecutive, diferența lor față de primul loc crescând apoi din nou. Cu toate acestea, Juventus a depășit un handicap -1 în fiecare din ultimele opt victorii in SA.

Crotone este pe ultimul loc in SA si au bagajele facute pentru retrogradare, intrebarea care se pune este daca ii va lua si pe cei de la Parma cu ei in liga secunda. Echipa a reusit sa stranga doar 12 puncte in 22 de meciuri jucate in aceasta editie de campionat.

Pentru aceasta partida vom paria ca Juventus marcheaza peste 2,5 goluri – cota de 1.67 la Unibet.

Osasuna vs Sevilla – castiga Sevilla cota 1.97

Daca Sevilla castiga in deplasarea de diseara de la Osasuna, ora 22:00, urca pe podium si depaseste pe Barcelona cu 1 punct! Oare ii va motiva suficient aceasta urcare in clasament pentru a da tot ce pot?

Sevilla a castigat toate ultimele 5 partide pe care le-a jucat. Nu a primit gol decat in confruntarea cu Alaves de etapa trecuta.

De cealalta parte Osasuna nu poate spune ca este scapata de grija retrogradarii, chiar daca ocupa locul 13, diferenta fata de urmaritoarele ei nu este foarte mare! Clar ca jucatorii vor da tot pe teren pentru a marii distanta fata de echipele din coada plutonului.

De la a dorii pana la a putea, este clar mare, chiar daca Osasuna isi va dorii victoria, cred ca le va fi greu sa obtina puncte de la Sevilla. Ocupanta locului 4 merge foarte bine si cu siguranta diferenta de valoare dintre jucatori se va face simtita. In definitiv si jucatorii de la Sevilla sunt suficient de motivati pentru a castiga partida.

Parilu nostru merge pe victoria celor de la Sevilla – cota 1.97 la Unibet.

 

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 20 Februarie 2021 - cota totală @2.54

Biletul zilei 20 Februarie 2021 – cota totală @2.54

Biletul zilei 20 Februarie 2021 are cota totală @2.54 și conține 2 meciuri de fotbal. …

Biletul zilei 19 Februarie 2021 - cota totală @2.28

Biletul zilei 19 Februarie 2021 – cota totală @2.28

Biletul zilei 19 Februarie 2021 are cota totală @2.28 și conține 2 meciuri de fotbal. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *