sâmbătă , 21 noiembrie 2020
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 20 Noiembrie 2020 – cota totală @2.26

Biletul zilei 20 Noiembrie 2020 – cota totală @2.26

Biletul zilei 20 Noiembrie 2020 are cota totală @2.26 și ne propune tenis și fotbal. Avem un meci de la Turneul Campionilor care se desfășoară la Londra și o partidă din Ligue 1: Rennes – Bordeaux. Ambele merită urmărite, însă disputa dintre Medvedeev și Schwartzman ar putea fi și comică. Între cei doi foști prieteni, războiul declarațiilor este în toi. Argentinianul acuză că a fost jenat, chiar șicanat de către rus.

Iar totul a pornit de la interpretarea comportamentului pe teren. Greu de spus de partea cui este dreptatea, însă un minus a fost trecut în dreptul fiecăruia. Medvedeev are însă avantajul valorii și al unui joc care atunci când este stabil, e foarte greu de depășit. Aș putea spune că forța de joc a rusului este fenomenală în Turneul Campionilor 2020.

Martingale la pariuri sportive – avantaje, limite, riscuri și tipuri de pariuri unde putem aplica

Biletul zilei 20 Noiembrie 2020 – cota totală @2.26

Rennes nu va avea un joc deloc ușor cu Bordeaux dar se poate impune. Chiar și cu meciul de Champions League care urmează, Rennes își va îndrepta atenția către competiția internă. 3 puncte i-ar putea asigura poziția secundă în prima ligă franceză, implicit o poziție de UCL.

Medvedeev e calificat iar Schwartzman a făcut act de prezență la Turneul Campionilor. Un meci de 2-0, fără prea multe ghemuri disputate.

Rennes – Bordeaux 1 @1.85

Medvedeev – Schwartzman 1 @1.22

Biletul zilei 20 Noiembrie 2020 – cota totală @2.26 la Mozzartbet

Biletul zilei 20 Noiembrie 2020 - cota totală @2.26 la Mozzartbet

Mozzartbet este una dintre casele de pariuri care are mari avantaje pentru pariori. Doar Betfair Exchange are cote mai bune la linie, rezultat final decât ei. Restul caselor de pariuri se fac de rușine când își compară cotele. Cel puțin câteva case de pariuri care se consideră mari, nu au nici în clin nici în mânecă cu sprijinul pariorilor, cote valoroase etc. Nu, ei doar aplică o marjă de japcă și ne oferă niște cote mizerabile. Mulți pariori au realizat acest lucru, alții își vor da seama treptat.

Biletul zilei 20 Noiembrie 2020 – analize, ponturi, predicții

Rennes – Bordeaux

Rennes are 5 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri în Ligue 1. Este pe locul 3 la doar un punct de Lille. 18 goluri marcate și al doilea atac ca eficiență însă apărarea are probleme. Echipa încasează într-un ritm destul de ridicat. Bordeaux este pe 12 cu 12 puncte.  Rennes a câștigat ultimele 3 confruntări directe, în toate competițiile.

Cele două obișnuiesc să facă jocuri fără prea multe goluri. 1-2 goluri marcate în ultimele 6 întâlniri. Peste 2.5 goluri marcate în ultimele 7 jocuri acasă la Rennes. Bordeaux a pierdut ultimele 3 deplasări, partide în care au fost marcate peste 2.5 goluri. Dintre acestea, Bordeaux a încasat câte 2 în fiecare joc.

5 principii importante de care să ții cont la pariuri sportive

Medvedeev – Schwartzman

Schwartzman e lăutarul acestui turneu. Mai mult ca sigur, a fost invitat ca să le cânte jucătorilor. Calitatea jocului lui este execrabilă și este departe de orice pretenții normale. Rusul ar putea să îl bată oricând, oricum și fără să se întrebuințeze prea mult.

Am fost foarte apropiaţi până la ATP Cup, dar după aceea am spus că nu voi mai vorbi niciodată cu el şi aşa se întâmplă. Atunci până şi Safin a venit să îşi ceară scuze pentru modul în care s-a comportat Medvedev“, a spus Schwartzman pentru ESPN, cu ceva timp în urmă.

Adevărul este că la 1.25 cât are el, îl enervează orice. Iar faptul că era pe post de sparring-partner pentru rus, va conta în acest joc. Altfel, Daniil ar fi putut să îl lase să obțină o victorie. Nemeritată oricum! Un jucător prea prost și care nu are ce căuta la Turneul Campionlilor decât pe post de manelist.

Medvedev, dacă va ajunge în semifinalele competiției, va trece în clasament pe locul 4, peste Roger Federer. 3-0 este scorul întâlnirilor directe Medvedev – Schwartzman. Sud-americanul a reușit să câștige un singur set în confruntările cu fostul său bun prieten.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 8 Noiembrie 2020 - cota totală @2.38

Biletul zilei 8 Noiembrie 2020 – cota totală @2.38

Biletul zilei 8 Noiembrie 2020 are cota totală @2.38 și conține 2 ponturi din fotbal. …

Biletul zilei 7 Noiembrie 2020 - cota totală @3.03

Biletul zilei 7 Noiembrie 2020 – cota totală @3.03

Biletul zilei 7 Noiembrie 2020 are cota totală @3.03 formată din 3 pariuri de 1Solist. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *