joi , 23 septembrie 2021
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 2 Iunie 2021, cotă totală 2,77

Biletul zilei 2 Iunie 2021, cotă totală 2,77

Încep biletul zilei de azi prin a o felicita pe Sorana Cârstea pentru victoria sa de astăzi obținută în fața Martinei Trevisan din Italia, scor 2-1 la seturi.

Ramânem tot la tenis, tot pe zgura franceză, și vă propunem 2 partide pe biletul de astăzi:

Rybakina – Hibino, numărul 22 contra numărului 82 mondial. Au mai jucat pe zgură head-to-head și de fiecare dată a câștigat kazaha cu victorii în minim de seturi și care au însumat 19, respectiv 22 de game-uri. Acum 2 ani chiar s-au întâlnit chiar aici pe zgura pariziană, iar anul trecut în semifinale la Strasbourg. În turul precedent kazaha a trecut cu destulă caznă de o franțuzoaică aflată pe locul 492 mondial, pe când nipona a trecut în 2 seturi de Stojanovic, o jucătoare care era cotată mai bine la victorie de bookmakeri. Sezonul acesta Rybakina are 6 meciuri jucate pe zgură, 3 pierdute, 3 câștigate. Hibino, pe de altă parte, are 12 meciuri jucate pe zgură în acest sezon cu 5 victorii și 7 înfrângeri. Orice e posibil în Grand Slam-uri, pentru că aici jucătorii (jucătoarele) se motivează altfel. Mă îngrijorează felul cum primul tur i-a afectat jocul kazacei, nu m-a convins. Pe de altă parte nipona a jucat peste așteptări. Nomal aș fi pus 2-0 la seturi pentru Rybakina, dar prefer un pariu pe game-uri, care poate neutraliza multe necunoscute. Joc peste 17,5 game-uri la cota 1.58 la BetOne. Este suficient un set mai disputat (eventual tie-break) și pariul devine câștigător.

Tommy Paul – Daniil Medvedev, numărul 52 contra numărului 2 mondial. Pare o treabă ușoară pentru rus, dar mi-e teamă că Medvedev a venit cumva nepregătit la French Open, având pe sezonul de zgură un scor de 2:2… nu mi se pare ok. Pe de altă parte americanul Paul vine cu bătături în palmă după 15 meciuri pe zgură, din care 9 victorii. Pentru un american, obișnuiți cu terenurile lor rapide, mi se pare un sezon bine pregătit. Ați putea spune că meciul din primul tur terminat în set decisiv contra australianului O’Connell, să-l fi vlăguit de forțe pe tânărul Tommy, dar mie mi se pare că a picat bine acest meci de 5 seturi în startul turneului, pentru că așa a testat mai mult zgura franceză din acest sezon și și-a testat puțin și limitele mentale, mai ales că era un meci pe care îl conducea lejer cu 2-0 la un moment dat. Cei doi nu s-au mai întâlnit deloc până astăzi. Așadar va fi o premieră pentru amândoi. Joc peste 33,5 gameuri în meci la cotă 1,75 la BetOne. Așa împac mai ușor tendința de a-l da câștigător pe rus, dar într-o bătălie încinsă pe teren cu un jucător incomod, necunoscut, dar aflat în plină ascensiune.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 29 Iulie 2021 - cota totală @2.41

Biletul zilei 29 Iulie 2021 – cota totală @2.41

Biletul zilei 29 Iulie 2021 are cota totală @2.41 și conține 2 meciuri de fotbal. …

Biletul zilei 27 Iulie cu doua partide si cota totala 2.84

Biletul zilei 27 Iulie contine doua pariuri la partidele contand pentru meciurile de calificare in …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *