miercuri , 7 octombrie 2020
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 2 Iulie 2020 – cota totală @2.44
Biletul zilei 2 Iulie 2020 - cota totală @2.44

Biletul zilei 2 Iulie 2020 – cota totală @2.44

Biletul zilei 2 Iulie 2020 are cota totală @2.44 și conține 2 ponturi simple. Avem un meci din Play-out-ul Ligii 1 și unul din La Liga, meci important pentru titlu. În prima ligă românească, Dinamo pare să aibă mari probleme. Atmosfera este foarte încordată, jucătorii au restanțe salariale iar evoluțiilor lor sunt submediocre.

Dinamo se află pe ultima poziție în Liga 1 cu 17 puncte (golaveraj 1-6). Totuși, echipa are trei meciuri mai puțin disputate și șanse de a se salva in-extremis. La Ovidiu este greu de crezut că va lua puncte, Hagi pregătind cea mai valoroasă echipă pentru confruntare.

Biletul zilei 2 Iulie 2020 – cota totală @2.44

Realul lui Zidane joacă foarte motivat după pauza impusă de pandemie. Echipa a arătat mobilizată și foarte concentrată pe joc. Dovadă sunt și victoriile consecutive și instalarea pe primul loc în La Liga. Cu fiecare meci, Realul se apropie tot mai mult de titlu. În plus, are un program mai ușor decât contracandidata la titlu, Barcelona.

Viitorul – Dinamo 1 @1.65

Real Madrid – Getafe 1 @1.48

Biletul zilei 2 Iulie 2020 – cota totală @2.44 la Baumbet

Biletul zilei 2 Iulie 2020 - cota totală @2.44 la Baumbet

Putem găsi cote și mai bune cel puțin pentru victoria celor de la Viitorul Constanța. Important este să remarcăm că este o cotă în scădere puternică, inițial fiind listată la @1.85 victoria constănțenilor.

Pariurile sportive în timpul pandemiei de coronarvirus și după acesta

Practic, Dinamo se pregătește pentru Liga 2 după un sezon dezastruos. Chiar dacă au fost unele semne de revenire, nivelul echipei a fost mult sub cerințele și pretențiile primei ligi.

Biletul zilei 2 Iulie 2020 – analize, ponturi, previziuni

Viitorul – Dinamo

Ultimele prestații ale dinamoviștilor au fost jalnice. Viitorul însă, are două victorii consecutive pe propriul teren. Chiar dacă nu este în formă maximă, echipa lui Hagi este net superioară dinamoviștilor.  Viitorul are 10 puncte câștigate în ultimele 5 meciuri și un golaveraj de 13-9.

Dinamo are un golaveraj de 1-6 în ultimele 4 meciuri. Mihalcea este amenințat cu demiterea în cazul unei înfrângeri, ceea ce este foarte probabil. Ultimul joc la Ovidiu s-a încheiat cu 5-0 în favoarea gazdelor.

Cum să reclami cu succes o casă de pariuri online

Real Madrid – Getafe

Realul se poate distanța în La Liga după acest meci. În mod firesc, motivația echipei este la maxim și poate face 4 puncte față de Barcelona. Getafe este neînvinsă de 4 jocuri și echipa speră la locul 4.

Echipe probabile Real Madrid- Getafe:
Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Hazard – Vinicius Jr, Benzema
Antrenor: Zinedine Zidane
Getafe: Soria – Suarez, Etxeita, Dakonam, Olivera – Etebo, Maksimovic, Arambarri, Cucurella – Molina, Mata
Antrenor: Jose Bordalas

Foarte solidă linia mediană a madrilenilor iar Benzema pare în formă maximă. Putem avea un meci de handicap (1-2 goluri), chiar și unul de GG3+ dacă Madridul se aruncă în atac.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 22 Septembrie 2020

Biletul zilei de astăzi este format din 2 partide din calificările pentru grupele Ligii Campionilor …

Biletul zilei 21 Septembrie 2020

Biletul zilei 21 Septembrie 2020 – cota totală @22.14

Biletul zilei 21 Septembrie 2020 are cota totală @22.14 și vine cu 2 ponturi din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *