vineri , 16 august 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 17 Mai 2019 – tenis ATP Roma – cota totală @2.49

Biletul zilei 17 Mai 2019 – tenis ATP Roma – cota totală @2.49

Biletul zilei 17 Mai 2019 conține 2 meciuri de tenis din turneul pe zgură de la Roma. Djokovic – Del Potro și Tsitsipas – Federer, două înfruntări care se anunță a fi spectaculoase. Având în vedere că urmează turneul de la Roland Garros, e posibil ca unii dintre jucători să nu joace la întreaga capacitate.

Roland Garos-ul are o miză uriașă atât în ATP cât și WTA, dovadă evoluția Simonei Halep care a arătat ca o jucătoare de duzină în ultimele 2 săptămâni. În cazul ei, este ceva obișnuit să ”fenteze” turneele dinaintea Roland Garros-ului. Face acest lucru în fiecare an cu regularitate.

Biletul zilei 17 Mai 2019 – tenis ATP Roma – cota totală @2.49

Am evitat meciurile WTA, ne axăm doar pe tenisul masculin. Biletul este puțin riscant, mai ales datorită alegerii la meciul Tsitsipas – Federer. Grecul a câștigat contra lui Federer un joc pe hard. Chiar și așa, ne bazăm pe dorința legendarului jucător de exersa cât mai mult. 1-1 este scorul întâlnirilor directe dintre cei doi. Locul 7 și 3 ATP, fiecare având câte 2 turnee câștigate în acest an.

Tsitsipas – Federer 2 @2.18

Djokovic – Del Potro 1 @1.14

Cota totală @2.49 și am pus acest bilet la Maxbet. Chiar dacă această casă de pariuri nu excelează la cote, la tenis are oferte destul de bune și pariuri live atractive la fiecare meci. Din această cauză am preferat Maxbet, eventul pentru a putea acoperi ușor sau a face cash-out.

Nole și Delpo au un istoric bogat. Au jucat nu mai puțin de 19 jocuri iar sârbul conduce cu 15 – 4. Victoriile lui Del Potro au fost obținute pe hard și una pe iarbă. Pe zgură, Djokovic a trimfat la fiecare întâlnire.

Biletul zilei 17 Mai 2019, cote, statistici, ponturi

Într-un turneu în care este prezent și Rafa Nadal, este greu de găsit adevăratul favorit. Poate că Djokovic confirmă poziția nr. 1 ATP, jocul sârbului devenind din ce în ce mai solid. Rafa pare într-o eternă accidentare și este greu să îi acorzi încrederea maximă.

Federer a pierdut pe zgură la Thiem, un joc în care a luat un set și a încercat să depășească adversarul cu jocul variat. Nu i-a ieșit, însă elevețianul a evoluat destul de bine pe suprafața care nu îi este chiar favorită.

Nadal are 8 titluri la Foro Italico dar jocul spaniolului a fost foarte ciudat în ultima vreme. Accidentări și probleme de sănătate își pun amprenta asupra determinării din teren.

Contra la pariuri cu exemple practice și explicații

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 4 August 2019 - cota totală @2.40 la Netbet

Biletul zilei 4 August 2019 – cota totală @2.40

Biletul zilei 4 August 2019 are cota totală de @2.40. Am analizat și ales 3 …

Biletul zilei 3 August 2019 - cota totală @2.61

Biletul zilei 3 August 2019 – cota totală @2.61

Biletul zilei 3 August 2019 este unul interesant și care ne duce un zâmbet. După …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *