marți , 27 septembrie 2022
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 16 Octombrie 2018 – cota totală @4.11 la Admiral

Biletul zilei 16 Octombrie 2018 – cota totală @4.11 la Admiral

Biletul zilei 16 Octombrie 2018 conține 3 ponturi din fotbal, jocuri ce par interesante și bune de considerat pe bilete. Rămân la părerea că această competiție

După evoluția surprinzătoare a Angliei ieri, te poți aștepta la alte suprize. Liga Națiunilor se dovedește o competiție cooperatista și plină de neprevăzut.

Nu doar Franța – Germania este important astăzi, ci sunt și alte partide care ar putea fi luate în considerare. Norvegia cu Bulgaria se anunță un joc interesant, la fel și Ucraina cu Republica Cehă.

Sunt și 4 partide în grupa D, însă acestea par a avea mai mult un caracter decorativ sau speculativ. Când Gibraltar joacă cu Lichtenstein, te poți gândi doar să cauți pe google care este mai mică.

Biletul zilei 16 Octombrie 2018

Franța – Germania  GG @1.65

Pe Stade de France gazdele sunt favorite, lucru întărit și de evoluțiile din ultimul timp. Francezii sunt peste, însă nemții pot avea o răbufnire de orgoliu, mai ales după 0-3 acasă cu Oldana.

Norvegia – Bulgaria peste 1.5 goluri @1.50

Bulgarii ocupă primul loc în grupă după 3 victorii consecutive obținute pe teren propriu.

Tot ei, au 5 victorii în ultimele 6 jocuri.

Nordicii joacă excepțional acasă. În ultimele 6 partide au înregistrat doar victorii. Echipa se simte excelent împreună, jucătorii nordici se simt extraordinar împreună.

Merită să pariezi pe meciuri amicale? | Analiză și 10 sfaturi utile

Slovenia – Cipru @1.65

Slovenii speră sa obțină primele 3 puncte în această competiție, iar acest lucru pare realizabil contra Ciprului. De fapt, un joc între 2 selecționate slabe, în care avantajul ternului propriu ar trebui să fie decisiv.

În ultimul joc, elevii lui Ran Ben Shimon au condus cu 1-0 la pauză la Sofia, dupa un gol marcat de Kastanos. Totuși, bulgarii au întors rezultatul în repriza secundă, când au marcat 2 goluri.

Pare un joc clasic de mobilizare. În ciuda faptului că slovenii nu sunt chiar în formă, ciprioții nu ar trebui să producă surpriza aici.

Cota totală @4.11 la Admiral

Admiral: cele mai bune cote și oferte de neiertat

Biletul zilei 16 Octombrie 2018 pleacă de premisa unor evoluții bun a gazdelor dar evită pariurile complexe dublate de 1.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 29 Iulie 2021 - cota totală @2.41

Biletul zilei 29 Iulie 2021 – cota totală @2.41

Biletul zilei 29 Iulie 2021 are cota totală @2.41 și conține 2 meciuri de fotbal. …

Biletul zilei 27 Iulie cu doua partide si cota totala 2.84

Biletul zilei 27 Iulie contine doua pariuri la partidele contand pentru meciurile de calificare in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *