luni , 16 septembrie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 14 Apr 2019 – cota totală @2.74 Champions League
Biletul zilei 14 Apr 2019 - cota totală @2.74

Biletul zilei 14 Apr 2019 – cota totală @2.74 Champions League

Biletul zilei 14 Apr 2019 conține 2 ponturi din partidele de Champions League care au loc în această seară. Știm că este vorba despre Barcelona – Manchester United și despre Juventus – Ajax. Sunt destul de multe păreri. ponturi și predicții referitoare la aceste jocuri. Majoritatea pariorilor ”văd” un meci cu goluri la Torino, chiar o victorie suprizătoare a olandezilor. În privința jocului de la Barcelona, United a furnizat deja o mare supriză învingând PSG pe Parc-de-Princes.

Destul de dificil de făcut aprecieri în privința calității loturilor, dar echipele gazdă sunt parcă mai valoroase. Dacă adăugăm avantajul terenului propriu, am porni cu ideea că Barca și Juve sunt avantajate. Totuși, Bacelona are o victorie în deplasare, un egal îi este suficient pentru calificare. În privința italienilor, aceștia nu au jucat mai nimic în ultimele meciuri, titularii fiind parcă pregătiți pentru această înfruntare.

Biletul zilei 14 Apr 2019 – cota totală @2.74

Juventus – Ajax 1 @1.68

Barcelona – Manchester United sub 3.5 goluri @1.62

Cota totală @2.74 la Netbet

Cota pe victoria celor de la Juventus este într-o continuă scădere. @1.77 – @1.70, @1.68 cu câteva ore înaintea începerii partidelor. Este posibil să fie un număr de pariuri în creștere pe Juve iar sumele să fie consistente. Ajax este revelația acestui sezon. O echipă tânără, vorace cu un apetit ofensiv extraordinar. Parcă joacă doar pentru a marca, iar acest lucru ar putea să îi coste în Italia. O calificare a olandezilor nu ar fi surprinzătoare, însă nu e cazul să acordăm mai multe șanse decât operatorii de pariuri.

Cât timp îți ia să analizezi un meci de fotbal în 7 pași la miză fixă (2019)

Juventus este formidabilă pe teren propriu iar Cristiano Ronaldo a fost odihnit pentru acest meci. Olandezii au folosit toți jucătorii, chiar au fost ceva probleme medicale. Frenkie de Jonga fost înlocuit cu Ekkelenkamp, acesta acuzând dureri musculare la coapsa stângă în meciul de sâmbătă. Totuși, nu este un motiv de îngrijorare, olandezul fiind anunțat apt de joc.

Barcelona își dorește o perfomanță europeană, echipa fiind umbrită de evoluțiile celor de la Real Madrid în Champions League. Realul însă a fost eliminată iar Barca are șanse uriașe de o semifinală. În plus, are avantajul golului marcat în deplasare deși, meciul cu diavolii roșii nu va fi ușor.

Biletul zilei 14 Apr 2019, ponturi, statistici, pariuri contră

“If we play well, we can overcome any limit.” a spus Ronaldo referindu-se la meciul de astăzi cu Ajax. Juventus este fără înfrângere în ultimele 10 confruntări directe cu Ajax (1X este o alternativă pentru bilete cu mai multe meciuri). Olandezii au 2 victorii și 2 egaluri contra echipelor italiene în ultimele 4 jocuri. Totuși, înainte au avut o serie de 8 înfrângeri.

5 idei legate de money-management la pariuri sportive (2019)

Ajax nu a mai prins o semifinală de Champions League din 1996-97. Este puțin îngrijorător faptul că Juve a pierdut 2 din ultimele 5 jocuri acasă în Champions League, însă acesta decide califcarea în semifinale. Ar putea fi a treia semifinală în ultimele 5 sezoane pentru Bătrâna Doamnă.

Barca nu a pierdut niciun joc european contra celor de la United. 2 victorii și 2 egaluri pentru catalani. Foarte interesant este și faptul că în jocul tur, United nu a reușit niciun șut pe poartă. Acest fapt îndreptățește sub 3.5 goluri la acest meci. Chiar avem o cotă cu mult peste medie, @1.62 fiind, mai degrabă, specifică la peste/sub 2.5 goluri.

Nu pariați pe Luis Suarez! Chiar dacă veți fi tentați să pariați Barcelona + Suarez, uruguayanul nu a reușit nici măcar un șut pe poartă din 33 în Champions League.

10 lucruri care te opresc în tentativa de deveni un parior iscusit

Biletul zilei 14 Apr 2019 poate fi și o combinație cu gazdele să câștige minim o repriză însă cota finală este destul de mică și nu este supraunitară.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 27 August 2019 – cota totală @3.24

Biletul zilei 27 August 2019 are cota totală @3.24.  Avem un meci de fotbal și …

Biletul zilei 26 August 2019 - cota totală @2.90

Biletul zilei 26 August 2019 – cota totală @2.90

Biletul zilei 26 August 2019 are cota totală @2.90. Avem un meci de fotbal și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *