sâmbătă , 23 februarie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 11 Septembrie 2018 – 2 ponturi la cota @5.09

Biletul zilei 11 Septembrie 2018 – 2 ponturi la cota @5.09

Biletul zilei 11 Septembrie 2018 vine cu doar 2 meciuri, ambele în Liga Națiunilor UEFA. Având în vedere miza importantă și inexistentă a acestor jocuri, rămâne duelul dintre orgoliile vedetelor care vor evolua în teren.

Biletul zilei 11 Septembrie 2018

Am pariat la Baumbet, cotele fiind atrăgătoare pentru aceste meciuri. În funție de timp, voi încerca să le urmăresc și live pentru a vedea evoluția jucătorilor și tempo-ul partidelor.

Două partide în care evoluează 3 selecționate de top, Islanda fiind cumva în postura de outsider cu mici pretenții.

Islanda – Belgia peste 2.5 goluri/2 @1.85

În meciul care se va desfășura pe Stadionul “Laugardalsvollur” din Reykjavik  de la ora 21.45, echipa gazdă este outsider clar. După un campionat mondial nu foarte reușit, mai sunt și multe absențe: Gunnarsson, Gudmundsson, Emil Halfredsson, Alfred Finnbogason, Alfred Finnbogason.

Pe locul 3 în lume, belgienii au și ei ceva jucători cu probleme medicale, Fellaini, De Bruyne, Chadli, Mirala fiind incerți.

Chiar și așa, echipa este una redutabilă și care se poate impune ușor chiar la o diferență de 2 sau 3 goluri.

Spania – Croația peste 2.5 goluri/2 @2.75

“Nu Modric e cel mai bun fotbalist din lume. Răspunsul e clar!” a declarat Luis Enrique provocându-i pe croați. …despre Croația: “Nu m-a surprins rezultatul lor de la Mondial. Au jucători la cele mai bune echipe ale lumii. Marele lor atu este faptul că atacă și se apără împreună. Se sacrifică pentru un scop comun”.

Croația antrenată de Zlatko Dalic a remizat 1-1 în Portugalia într-o partidă amicală pe Estádio Algarve din Faro. Ivan Perisic a deschis scorul pentru Croația, însă Pepe a egalat până la pauză și așa a rămas și scorul final al partidei.

Cota totală @5.09 la Baumbet

Biletul zilei 11 Septembrie 2018

Biletul zilei 11 Septembrie 2018 conține de fapt 4 pariuri, însă acestea vin sub forma a câte 2 pariuri combinate. Pe numărul de goluri datorită forței ofensive a echipelor dar și datorită presiunii scăzute de la aceste jocuri.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei, fotbal, 5 Februarie

Va propunem 3 meciuri in biletul zilei, fotbal, 5 Februarie. Ligue 1 + Cupa Frantei …

Biletul zilei 1 Feb 2019 – cota totală @3.02

Biletul zilei 1 Feb 2019 are 3 jocuri și o cotă foarte atractivă. 2 partide …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *