vineri , 9 octombrie 2020
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 11 Iulie 2020 – cota totală @3.43
Biletul zilei 11 Iulie 2020 - cota totală @3.43

Biletul zilei 11 Iulie 2020 – cota totală @3.43

Biletul zilei 11 Iulie 2020 are cota totală @3.43 și ne propune 3 ponturi. Meciuri din Premier League, Serie A și La Liga, toate fiind caracterizate printr-o diferență valorică destul de mare. Mizăm pe victoria echipelor mai solide și pe goluri, la o cotă totală care ne poate tripla investiția.

Avem Brighton vs. Manchester City, Real Valladolid vs. Barcelona și Lazio vs. Sassuolo. Toate aceste jocuri merită urmărite, mai ales datorită mizei fiecăruia. La Brighton cu Manchester City, Guardiola nu pare a avea probleme chiar dacă traversează una dintre cele mai slabe perioade ale carierei.

Barcelona este nevoită să ia cele 3 puncte puse în joc pentru a lupta cu Real Madrid. Duelul este unul extrem de tensionat, catalanii având de recuperat puncte după câteva jocuri nu tocmai reușite.

Biletul zilei 11 Iulie 2020 – cota totală @3.43

Brighton vs. Manchester City 2 @1.30

Real Valladolid vs. Barcelona 2 & peste 1.5 goluri @1.49

Lazio vs. Sassuolo  1&GG @1.77

Biletul zilei 11 Iulie 2020 – cota totală @3.43 la Baumbet

Biletul zilei 11 Iulie 2020 - cota totală @3.43 la Baumbet

Biletul zilei 11 Iulie 2020 – analize, ponturi, previziuni

Brighton vs. Manchester City

City va fi fără Aguero, accidentat și are probleme în deplasări. Pe cât de bine evoluează pe teren propriu, pe atât de inconstantă este în deplasări. Vine după 3 înfrângeri consecutive în deplasare și poate pune capăt acestei serii nefaste.

Istoricul ultimelor confruntări directe este ne favorabil cetățenilor. În ultimele două întâlniri directe, Manchester City a marcat câte 4 goluri de fiecare dată.

Pariuri virtuale – avantaje și dezavantaje pentru jucători

Real Valladolid vs. Barcelona

Valladolid este pe 14 dar nu are emoții în privința retrogradării. O echipă clasică de pluton, fără veleități și aspirații prea mari. 39 de puncte, din opt victorii și 15 egaluri dar cu un golaveraj negativ evident.

Barca e la patru puncte de liderul Real Madrid, cu șanse reduse la titlu. Avâdn în vedere că mai sunt 3 etape de jucat, o minune îî poate ajuta pe catalani. Dar trebuie să se ajute și singuri neratând victoria în meciurile rămase.

Lazio vs. Sassuolo

Lazio a pierdut ultimele două jocuri, iar Sassuolo le-a câștigat pe ultimele 3. Astfel, partida dintre ele se anunță deosebit de interesantă. Da, tentația spre GG este firească iar acest pariu poate fi îmbunătățit.

La 7 puncte de Juve și cu 2 peste Atalanta, Lazio este ieșită din lupta pentru titlu. Vine după o înfrângere cu Milan, meci în care a încasat 3 goluri fără să marcheze. Sassuolo a pierdut doar o deplasare din ultimele 6 iar echipa este într-o formă excelentă. Nu a pierdut niciun joc în ultimele 5.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 24 Septembrie – doua partide din Liga 1

Pentru biletul zilei 24 Septembrie, am ales pentru voi doua partide din Liga 1, Voluntari …

Biletul zilei 23 Septembrie – 3 intalniri din calificarile Europa League

Ziua de maine este un ofertanta pentru pariuri si pariori, prin urmare am ales pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *