joi , 21 martie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 11 Iulie 2018 – calificări la cota @3.39
Biletul zilei 11 Iulie 2018

Biletul zilei 11 Iulie 2018 – calificări la cota @3.39

Biletul zilei 11 Iulie 2018 conține 3 partide, două fiind din calificările Champions League iar a treia a doua semifinală de la Cupa Mondială din Rusia 2018. Dacă la cele două partide din calificările Champions League am mers pe favorite, la Croația – Anglia am preferat golurile.

Mă aștept la o partidă destul de dură între croați și englezi, un joc peste limita sportivității. La fel de bine mă aștept ca ambele echipe să marcheze.

Biletul zilei 11 Iulie 2018

Valur Reykjavik – Rosenborg BK 2 @1.95

FC Astana – FC Sutjeska 1 @1.12

Croația – Anglia sub 2.5 goluri @1.55

Biletul zilei 11 Iulie 2018 este la Baumbet o casă de pariuri la care pariez destul de mult. Și pentru cotele bune și pentru știri și pentru ponturile și analizele pe care le publică.

Citește analiza partidei Croația – Anglia aici

Rosenborg este una dintre cele mai bune formații norvegiene și cu experiență în cupele europene. În campionat a trecut de Tromso și se află la a treia victorie consecutivă. În preliminariile Champions League este la 11-a calificare consecutivă iar anul trecut a depășit pe olandezii de la Ajax.

Echipa islandeză Valur Reykjavik este la prima participare europeană după o lungă perioadă de timp. Nici în campionatul intern nu stă prea bine pe propriul teren, cu doar o victorie în ultimele 6 partide.

FC Astana – FC Sutjeska este jocul la care am ales favorita. O cotă care plătește impozitul și nimic mai mult. Astana este fără înfrângere în ultimele 6 partide, doar un egal stricând o serie perfectă.

FC Sutjeska a câștigat titlul în Muntenegru, cu 22 de puncte avans, însă această națiune rămâne cea mai slab cotată din Europa.

Și la nivel financiar există mari diferențe între cele două, Astana având fonduri mult mai generoase la dispoziție. Este greu de crezut că poate rata victoria, chiar dacă nu va fi una la scor

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei, fotbal, 27 februarie

Astazi va propunem 2 meciuri de fotbal: Real-Barcelona, un meci “clasic” de GG sau peste …

Biletul zilei, fotbal, Europa League, 21 februarie. Cine merge mai departe?

Dupa succesul ultimului bilet trecem azi la un bilet format din 4 partide, toate jocurile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *