duminică , 10 ianuarie 2021
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 10 Ianuarie 2021 – cota totală @4.39
Biletul zilei 10 Ianuarie 2021 - cota totală @4.39

Biletul zilei 10 Ianuarie 2021 – cota totală @4.39

Biletul zilei 10 Ianuarie 2021 are cota totală @4.39 și conține 2 meciuri de fotbal. Am luat în calcul Viitorul Constanța – AFC Hermannstadt și Juventus – Sassuolo, două jocuri de pe urma cărora să obținem profit.

Pentru jocul de la Ovidiu, Răzvan Dâlbea, Bright Addae, David Mayoral şi Andrei Sîntean sunt suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. De asemenea, Claudiu Belu este indisponibil din cauza unei accidentări. În acelaşi timp, jucătorii David Caiado, Goran Karanovic şi Stanley Elbers s-au întors recent la antrenamente după o serie de accidentări mai vechi.

În aceste condiții, Viitorul are o șansă mare să obțină cele 3 puncte. Partida este o restanță din turul campionatului, un joc de la care ambele echipe au așteptări mari. Cu Viitorul Constanța va fi un meci greu , așa cum este întotdeauna împotriva unor jucători cu un nivel tehnic foarte ridicat. Chiar și așa, înfruntăm o echipă care nu a câștigat de trei săptămâni cu noul antrenor, a declarat Ruben Albes, un atac indirect la Mircea Rednic.

Chiar este avansul de 2 goluri periculos la pariuri?

Biletul zilei 10 Ianuarie 2021 – cota totală @4.39

Mă aștept ca Viitorul să se impună cu scorul de 1-0 sau 2-0. Echipa lui Hagi are un lot mult mai bun decât AFC. Chiar dacă a avut mai multe sincope în tur, această restanță este un prilej bun pentru constănțeni de a reintra în joc.

Victoria contra Milan-ului a arătat că Juve este echipa care poate învinge pe oricine. Cu Sassuolo, victoria nu ar trebui să le scape, însă mă aștept la o măgărie a macaronarilor. 2/1, un rezultat pe care Juventus în face o dată pe sezon, mai iau și ei un ban de la pariuri.

Viitorul Constanța – AFC Hermannstadt -1 Handicap Asiatic Cornere Repriza 1 @1.83

Juventus – Sassuolo Juventus câștigă și sub 3.5@

Biletul zilei 10 Ianuarie 2021 – cota totală @4.39 la GetsBet

Biletul zilei 10 Ianuarie 2020 - cota totală @4.39 la GetsBet

Biletul zilei 10 Ianuarie 2021 – analize, ponturi, predicții

Viitorul Constanța – AFC Hermannstadt

Nu are viață ușoară Rednic la Constanța. Are însă de partea lui experiența și are la dispoziție un lot foarte bun. Poate că oaspeții vin decimați la acest joc, însă nu înseamnă că este câștigat din oficiu. Viitorul e pe 8, cu 17 puncte, golaveraj 19-19, iar o victorie ar propulsa echipa pe un loc de plasy-off.

Hermannstadt este pe 14 cu 15 puncte iar problemele de lot își spun cuvântul. Sper să nu mai facem greșelile din meciurie în care eu am fost la echipă, greșeli individuale sau greșeli de portar. Sper să tratăm cu mai multă responsabilitate ocaziile pe care ni le creăm a spus Mircea Rednic referindu-se la jocul constănțenilor.

În ultimele 7 întâlniri directe, avem 4 victorii pentru Viitorul, 2 pentru Hermannstadt și un egal. În acest joc, gazdele ar trebui să atace mai mult, să își creeze ocazii, să pună presiune. Mai multe cornere sunt un rezultat normal al presiunii asupra unei echipe cu probleme de lot.

Juventus – Sassuolo

Este perioada că Juventus începe să accelereze și să ”calce în pricioare” adversarii. Bătrâna Doamnă este una dintre echipele care pot obține niște serii remarcabile, o echipă care știe să joace perfect la rezultat însă cu ceva frustrări europene. Totuși, Milan a învins cu 2-0 pe Torino și a luat un avans de 10 puncte. Asta înseamnă că Juve nu iși mai permite pași greșiți, nu poate să mai cedeze puncte.

Sassuolo este pe locul 6 cu 29 puncte. Echipa are un joc ofensiv excelent, 29 de goluri marcate. Chiar și așa, contra celor de la Juve nu a reușit victoria în ultimele 7 întâlniri. Au fost peste 2.5 goluri marcate în 6 din ultimele 7 confruntări, ceea ce arată că se joacă deschis, ofensiv.

Juve va fi forțată să nu facă pași greșiti, Sassuolo ar fi mulțumită cu 1 punct obținut la Torino. Nu prea cred că Juve se va dezlănțui, nici nu prea văd un meci de 7-0.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 19 Decembrie 2020 - cota totală @2.29

Biletul zilei 19 Decembrie 2020 – cota totală @2.29

Biletul zilei 19 Decembrie 2020 are cota totală @2.29 și conține ponturi din 2 meciuri …

Biletul zilei 18 Decembrie 2020 - cota totală @2.48

Biletul zilei 18 Decembrie 2020 – cota totală @2.48

Biletul zilei 18 Decembrie 2020 are cota totală @2.48 și conține ponturi din 2 meciuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *