joi , 21 martie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 06 Iulie 2018 – cota totală @3.54
Biletul zilei 6 Iulie 2018

Biletul zilei 06 Iulie 2018 – cota totală @3.54

Biletul zilei 06 Iulie 2018 îți propune 3 selecții și o cotă pe care nu o poți rata. Un meci de la Campionatul Mondial din Rusia 2018, alături de 2 partide din turneul feminin de la Wimbledon. Mă aștept la o partidă ofensivă, un joc care să se ridice la nivelul turneului final, la o evoluție solidă a Simonei Halep (care are un culoar excelent pentru o nouă fnală de Grand Slam), dar și la o victorie facilă a lui Anett Kontaveit, o specialistă pe iarbă.

Am pariat la Stanleybet.ro, o casă de pariuri care a refăcut complet site-ul, acesta fiind acum chiar mai bun decât al unor operatori online mari.

Noul Stanleybet.ro: Mai modern, mai atractiv, mai interesant – RELANSAT ONLINE

Biletul zilei 06 Iulie 2018 – cota totală @3.54

Biletul zilei 6 Iulie 2018

Simona Halep – Su-Wei Hsieh 1 @1.17

Nu are o cotă prea mare victoria Simonei, dar pare un pariu justificat pentru a fi luat pe bilete. Culoarul de care beneficiază, îi poate crea jucătoarei noastre oportunitatea de a

Anett Kontaveit – Alison Van Uytvanck @1.73

Van Uytvanck a trecut de Muguruza, dar nu m-a convins. Un joc ciudat, chiar foarte ciudat chiar dacă în a doua parte a lui a fost mai agresivă.

Belgia – Brazilia GG ambele echipe vor înscrie @1.73

Ambele echipe pot fi considerate ca având șanse reale în acest joc. Și cele două ofensive sunt extraordinare și pare de neacceptat să nu înscrie fiecare.

Citește și Pariu pe cartonase si cornere pentru partida Brazilia vs Belgia

E clar că Biletul zilei 06 Iulie 2018 suportă și alte pariuri, însă există toate premisele ca cele două să ne ofere spectacolul așteptat. Formidabilul atac belgian, Eden Hazard şi Romelu Lukaku (alături  de Mertens, Januzaj sau Batshuayi), va avea o misiune fificilă în faţa uneia dintre cele mai bune defensive ale turneului, Brazilia încasând un singur gol în Rusia şi doar şase în ultimele 25 de partide.

Belgia e neînvinsă de 22 de partide și nu a primit gol în 19 din 25 de partide cu selecţionerul Tite la conducere. În celelalte şase partide luat doar un singur gol în fiecare joc.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei, fotbal, 27 februarie

Astazi va propunem 2 meciuri de fotbal: Real-Barcelona, un meci “clasic” de GG sau peste …

Biletul zilei, fotbal, Europa League, 21 februarie. Cine merge mai departe?

Dupa succesul ultimului bilet trecem azi la un bilet format din 4 partide, toate jocurile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *