joi , 21 martie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei 04 Iulie 2018 – cota @4.45 din tenis – Wimbledon
Biletul zilei 04 Iulie 2018

Biletul zilei 04 Iulie 2018 – cota @4.45 din tenis – Wimbledon

Biletul zilei 04 Iulie 2018 conține doar meciuri de tenis din turneul londonez de Grand Slam. O cotă finală mai mult decât atractivă, iar unele partide par chiar mai ușoare decât arată cotele.

Fiind o zi în care nu sunt programate meciuri de la Cupa Mondială din Rusia 2018, toată atenția se va concentra pe tenis, mai ales că avem trei reprezentante care evoluează pe tabloul feminin.

Nu mă îndoiesc de faptul că sportivele noastre au șansele lor, însă cotele la pariuri spun altceva, la fel și statisticile care nu le prea avantajează.

Biletul zilei 04 Iulie 2018

Isner, John – Bemelmans, Ruben 1 @1.25

Isner conduce cu 1-0 în întâlnirile directe, și chiar dacă Bemelmans nu joacă prea rău, nu cred că îi poate face americanului. Poate un set, dar nu mai mult. Totuși, am luat victorie Isner la o cotă acceptabilă pentru un bilet pe tenis.

Fabbiano, Thomas – Wawrinka, Stan 2 @1.30

Wawrinka a jucat excelent împotriva lui Dimitrov, deși era considerat ca și victimă clară. Elvețianul a lovit cu reverul ca în zilele bune, a arătat rezistență, o poftă de joc ieșită din comun și o deplasare în teren cu mult peste așteptări. Nicio șansă pentru Fabbiano în acest meci, dacă Stanislas joacă ce a arătat în primul joc.

Seppi, Andreas – Anderson, Kevin 2 @1.25

Doi jucători care servesc bine, se descurcă pe iarbă și poate fi un meci mai echilibrat decât arată cotele. Locul 8 ATP pentru Anderson, în timp ce Seppi este pe locul 50. Doi ani diferență de vârstă între cei doi, 32 Anderson, 34 Seppi.

Sud-africanul are ocazia de a fi, pentru prima dată, în runda a 4-a la Wimbledon.

Cîrstea, Sorana – Rodina, Evgeniya 1 @1.45

Sorana este mai bună pe iarbă, iar victoria împotriva Rybarikovei ar trebui să îi ofere o doză mare de încredere.

Rodina stă destul de bine pe iarbă în acest sezon cu 12 meciuri din care a obținut 9 victorii. Totuși, multe dintre aceste jocuri au fost calificări. Are și o finală ITF la activ în 2018, în turneul de la Manchester.

Dulgheru, Alexandra – Williams, Venus 2 @1.12

Alexandra Dulgheru (29 ani, 141 WTA), venită din calificări, a trecut de Pliskova (26 ani, 77 WTA) după o oră şi 43 minute, un succes remarcabil pentru jucătoarea noastră.

Oricâtă ambiție și determinare ar avea Dulgheru, Williams este o jucătoare prea tare pentru ea. Mai ales la Wimbledon, unde americanca are 5 titluri la activ.

Goerges, Julia – Lapko, Vera 1 @1.35

Goerges este o jucătoare de la care am mari așteptări. Ar trebui să treacă ușor de Lapko în acest joc, multe case de pariuri afișând deja cote în scădere.

La doar 19 ani, Lapko vine după victoria la McHale și ar putea să pună oarecare probleme, dar atât. S-a arătat inconstantă și fără putere prea mare de a se concentra în partide importante.

Biletul zilei 04 Iulie 2018 este la Baumbet, cota finală fiind de  @4.45.

BAUMBET: nu juca la această casă de pariuri în 2018 până nu citeşti aici

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei, fotbal, 27 februarie

Astazi va propunem 2 meciuri de fotbal: Real-Barcelona, un meci “clasic” de GG sau peste …

Biletul zilei, fotbal, Europa League, 21 februarie. Cine merge mai departe?

Dupa succesul ultimului bilet trecem azi la un bilet format din 4 partide, toate jocurile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *