luni , 18 iunie 2018
Home / Biletul Zilei la pariuri / Bilet cu 5 meciuri la cotă @9.79 | 300 RON mizați pentru un câștig de 2637 RON
Bilet cu 5 meciuri la cotă @9.79

Bilet cu 5 meciuri la cotă @9.79 | 300 RON mizați pentru un câștig de 2637 RON

Bilet cu 5 meciuri la cotă @9.79 cu 300 RON mizați pentru un câștig de 2637 RON. Am profitat de faptul că m un bonus de 300 RON în contul de la PublicWin și, fiind nevoit să îi pariez pentru a-i putea retrage, am făcut acest bilet cu meciuri din tenis și fotbal.

Cum este gândit acest Bilet cu 5 meciuri la cotă @9.79? În primul rând sunt finalele de la Beijing în care am mizat pe favoriți. La fete, Simona Halep @1.50 (cotă aflată în creștere) care a făcut un turneu excelent și a atins poziția nr. 1 în top WTA. Oponenta ei este una dintre jucătoarele gen Sharapova, Ostapenko, cu care Simona s-a descurcat excelent.

La băieți, Kyrgios este o adevărată surpriză făcând spectacol în fața lui Zverev. Australianul nu este un jucător bun deloc. Are un potențial mare, dar nu are calitățile necesare unui campion. Chiar și așa, este 2-2 în confruntările directe, papagalul australian câștigând ultimul joc în fața lui Rafa în Mastersul de la Cincinanti din acest an. E clar ca mizez pe dorința de revanșă a marelui campion spaniol.

Danemarca – România este ultimul meci de azi inclus pe bilet, o partidă în care nu le acord nicio șansă românilor. Pentru ei deplasarea la Copenhaga este timp de plimbat și făcut cumpărături. Nivelul jucătorilor români este apropiat de al celor certați cu fotbalul și doar o reașezare în teren și chemarea altor jucători la Națională ar putea schimba ceva. Asta peste ani desigur, deocamdată suntem jalnici.

Olanda – Suedia, meci decisiv în grupa A, și Portugalia – Elveția, le-am adăugat la bilet pentru a face 5 evenimente și urmând a le trata ulterior, dacă este cazul.

Voi paria live dacă va fi nevoie de acoperiri sau contre, în funție de evoluția partidelor alese pe acest bilet cu 5 meciuri la cotă @9.79.

Bilet cu 5 meciuri la cotă @9.79
Bilet cu 5 meciuri la cotă @9.79

 

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 7 Iunie 2018 – cota @2.07 din 3 meciuri clare

Biletul zilei 7 Iunie 2018 vă propune 3 partide de fotbal din amicalele care se …

Biletul zilei 6 Iunie 2018 – cota finală @4.68 pe MLB și Serie A

Biletul zilei 6 Iunie 2018 vine destul de târziu cu câteva propuneri de meciuri din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *