duminică , 24 octombrie 2021
Home / Articole populare / Bet One – divertisment de calitate și altfel de pariuri

Bet One – divertisment de calitate și altfel de pariuri

Bet One este un nume mai nou pe piața românescă a jocurilor de noroc. Un operator diferit prin abordare, un operator care pune accent pe distracție, pasiune și flexibilitate. Iar aceasta apare din îmbinarea părților de online cu cele de offline. Adică putem paria în locații stradale având aceleași avantaje pe care le avem online. În plus, și aici apare marele avantaj, putem încasa rapid biletele câștigătoare.

Este la modă să pariem. Este grozav când pariem și câștigăm. Cel mai important este însă să ne distrăm și să avem satisfacția unui lucru bine făcut. Pentru că impresia se păstrează și experiența devine un valoroasă, una pe care vrem să o repetăm.

BET ONE – Revoluționăm pariurile!

Dacă vom căuta pe google ”Bet One” vom găsi site-ul operatorului la adresa betone.ro. Și vom vrea să vedem ce este acolo, ce găsim, ce ne poate oferi o nouă casă de pariuri. Bet One este deținută și operată în totalitate de DMS BET LIVE S.R.L, cu sediul în Romania, Bdul. Basarabia 124-126 E, Sector 2, București. DMS BET LIVE S.R.L operează legal în baza licenței L1193361F000983 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. A fost înființată la sfârșitul lui 2018 și are un capital social în valoare de 1.030.000 RON. Obiectul de activitate principal sunt activitățile de jocuri de noroc și pariuri – cod CAEN 9200.

Bet One – Pariuri Sportive x Live Bet x Cote Mari x x – Bet One

Dar, să nu o luăm pe calea clasică și să cădem într-o prezentare care nu spune mare lucru. Altfel! Să trecem pragul oeratorului (chiar dacă virtual) și să vedem ce are atractiv. Și, cred că generalitățile le știm, le aflăm cu ușurință, poate chiar suntem interesați de altceva.

Live la Bet One

Ca parior, prima privire pe care o arunc este la meciurile live. Mă interesează desfășurarea partidelor, pariurile oferite, evoluția scorurilor și a cotelor, informațiile statistice, valoarea pariurilor pe care o pot găsi.

Iar primul meci era unul din EFL Cup, Aston Villa – Leicester. Echipa oaspete era cotată drept favorită, însă în tur a fost 1-1. Un meci destul de greu, mai ales că gazdele au înscris și conduceau cu 1-0.

Prima impresie? Excelentă! Tipuri de pariuri live pe care nu le găsești cu ușurință. Piețe de pariuri live la care alte case doar visează:

  • Rezultat final/Șansă dublă și 1.5 goluri (RF/SD și TG)
  • Rezultat final/Șansă dublă și 2.5 goluri (RF/SD și TG)
  • Rezultat final/Șansă dublă și 3.5 goluri (RF/SD și TG)
  • Metoda golului: Cu Capul, Din lovitură liberă, Prin Orice Altă Metodă, Din Penalty, Fără Gol

  • Faulturi
  • Toate celelate tipuri de pariuri obișnuite cu piețe foarte bune la Total Goluri

Am putut face un bilet live foarte rapid

Am selectat imediat și am creat un bilet live cu mare ușurință. Chiar dacă este unul virtual, pe site a putut naviga rapid și am găsit pariurile imediat.

Am încercat alt bilet live, de această dată pe goluri. La fel de ușor pentru că fiecare meci are o secțiune dedicată Totaluri. Aici am găsim imediat cotele la sub/peste număr de goluri. Iar cotele oferite sunt bune de luat în calcul, indiferent că e vorba de bilete sau pariuri simple.

Poți paria live+pre-meci

Nu mă așteptam să pot paria live + pre-meci. Este o opțiune pe care o găsești la foarte puțini operatori și cu mare greutate. Dar am luat cu ușurință un meci live și încă unul care avea să înceapă peste câteva ore. Este vorba de CD Tenerife – Ath. Bilbao unde gazdele conduceau cu 2-1 iar cota de @1.50 părea valoroasă și victoria Simonei Halep în meciul cu Anett Kontaveit. Halep avea cota @1.45, o cotă peste media pieței la acea oră (@1.40-@1.42).

CD Tenerife - Ath. Bilbao

Terminale de pariuri

Dacă tot am ajuns aici, trebuie să știi că terminalele de pariere sunt inima acestei case de pariuri. Terminale la care îți poți face biletul imediat, fără a exista riscul să îți greșească operatorul un meci, fără să fii sub presiunea timpului. Aceleași avantaje pe care le ai ca atunci când pariezi online.

Noua platforma a terminalelor vine cu o interfață prietenoasă, intuitivă și cu un design inovator. Putem accesa informatiile dorite si/sau plasarea pariurilor cu doar câteva click-uri. Experiența de pariere este incitantă, te obișnuiești rapid și te bucuri de fiecare secundă. Este un instrument de joc flexibil, sigur, fără riscuri de efectuare a depunerilor si retragerilor de numerar, fără taxe de administrare, ai opțiunea de EARLY CASH OUT și PROMOȚII foarte atractive. 

BET ONE – o experiență completă de entertainment

Terminalul premium Bet One oferă o gamă largă de competiții și sporturi pe care se poate paria, atât LIVE (nu doar Fotbal sau Tenis, ci multe alte sporturi pe care e timpul să le descoperiți) cât și pre-meci. În plus, ne pune la dispoziție sute de opțiuni de pariere la fiecare meci, chiar și pentru competițiile mai puțin cunoscute – ceea ce nu găsim în mod obișnuit în oferta generală de pariuri. Optiunea early cash out completează oferta pentru pariori. Putem închide pariurile în orice moment, având control total chiar și asupra pariurilor deja plasate.

Și nu este singurul punct forte

Cardul Bet One

Betone oferă un card pe care nu îl găsești la alte case de pariuri. Și nu este unul simbolic, nu este nici un card de fidelitate. Este un instrument foarte util și care ne ajută enorm la plasarea pariurilor.

Prin intermediul cardului, beneficiezi de un ewallet – portofel virtual. Banii intră într-un cont și avem posibilitatea de a depune și a retrage bani din acesta. Ne putem gândi că operatorul pune astfel bazele intrării pe piața online.

Înregistrarea este voluntară şi gratuită fără a presupune vreun angajament sau obligaţii suplimentare din punct de vedere financiar din partea pariorilor. După înregistrare, ne putem loga în cont doar apropiind cardul de zona de citire.

Sport la Bet One

Oferta sportivă pe care o găsim este mult peste așteptări. Toate campionatele de fotbal pe care putem paria. De exemplu, la un meci din Spania – La Liga, avem peste 125 piețe de pariuri, Și nu doar fotbal, ci și tenis, baschet, handbal, hochei, volei, baseball, snooker.

Acestora li se adaugă sporturi mai puțin cunoscute cum sunt futsall, floorball, bandy etc.

Tot aici avem și multe tipuri de pariuri speciale pe: Eurovision, Politică, E-games, Nascar. Dacă luăm în considerare și cursele de cai și cele de câini, avem o ofertă cu care nu putem rata un pariu.

Ce pariuri avem la Premiile Oscar 2020

Agenții

La ora acestui articol sunt peste 150 de agenții, în județele: Bacău, Brașov, București/Ilfov, Cluj, Iași, Constanța, Suceava, Vaslui, Buzău, atât în locații/agenții proprii cât și în locații partenere. Această expansiune rapidă a fost posibilă datorită faptului că BET ONE nu este doar un nume nou pe piața pariurilor din Romania ci și o inovație tehnologică în domeniu – noul terminal self-service BET ONE unde jucătorii iși pot compune singuri biletele, chiar și la evenimentele în desfășurare sau cum ne place nouă să spunem „o agenție de pariuri compactă”.

Bet One are șansa să devină un brand important pe piața din România. Îmi place logo-ul, îmi plac culorile, îmi plac cotele.

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet Get`s Bet – 5 variante simple să verifici rapid dacă ai câștigat

Ce puteti citi in acest articol Verifică-ți biletul în aplicațieVerifică-ți biletul de pariuri pe site-ul …

PSG crypto

Paris Saint-Germain Fan Token – criptomonedă

Paris Saint-Germain Fan Token este criptomoneda dedicată puternicei echipe pariziene unde evoluează Messi, Neymar, Sergio …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *