joi , 24 decembrie 2020
Home / Stiri / Betfair face echipă cu CFR Cluj până în 2023

Betfair face echipă cu CFR Cluj până în 2023

Betfair face echipă cu CFR Cluj:

Betfair a anunțat primul parteneriat al companiei în fotbalul românesc, un acord pe trei ani cu CFR Cluj, campioana en-titre a Ligii 1. Parteneriatul a fost anunțat sub campania #MomenteLegendare, care se axează pe unele câteva dintre serile istorice ale CFR Cluj în fotbalul european – debutul în competițiile europene din 2005, victoria din 2008 cu AS Roma, victoria din 2012 cu Manchester United și cea din 2019 cu Celtic – dar și pe cele trei titluri consecutive obținute de CFR în ultimele sezoane, echipa clujeană devenind astfel prima din afara Bucureștiului care a realizat o asemenea performanță de aproape un secol.

Acordul va poziționa Betfair drept PARTENER OFICIAL al CFR Cluj și îi va oferi operatorului o prezență constantă pe tricourile de meci și pe echipamentul de antrenament ale CFR Cluj, dar și în cadrul stadionului Dr. Constantin Rădulescu, în următoarele trei sezoane.

#MomenteLegendare

Kevin Harrington, Chief Commercial Officer Betfair, detaliază:
„Betfair este mândră să anunțe parteneriatul său cu CFR Cluj pentru cel puțin trei sezoane. Ne bucurăm că facem echipă cu un club care în ultimii ani a performat la nivel înalt, oferind momente legendare. Așteptăm cu entuziasm să vedem fotbalul românesc dezvoltându-se și împlinindu-și întregul potențial pe parcursul următorilor ani. Sper că vom putea vedea un nou moment legendar în această săptămână, cu o nouă victorie împotriva AS Roma!”

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj:
„Este meritul clubului că reușește să atragă parteneri importanți. Ca antrenor, mă bucură foarte mult să avem cât mai mulți parteneri. E bine pentru tot clubul, nu numai pentru jucători și pentru antrenor.”

Betfair face echipă cu CFR Cluj până în 2023
Betfair face echipă cu CFR Cluj până în 2023


Rivaldo și Berbatov despre importanța meciului cu AS Roma

Ambasadorii Betfair Rivaldo și Dimitar Berbatov le-au urat bun-venit celor de la CFR Cluj în Echipa Betfair și au subliniat importanța unei victorii cu AS Roma, aât pentru CFR, cât și pentru fotbalul românesc.
Fost atacant al Manchester United timp de patru sezoane, Berbatov a comentat și impactul unuia dintre succesele memorabile europene ale CFR Cluj, victoria de pe Old Trafford din 2012.

Betfair face echipă cu CFR Cluj până în 2023
Betfair face echipă cu CFR Cluj până în 2023

Dimitar Berbatov, Ambasador Betfair: „Victoria lui CFR Cluj din 2012 de pe Old Trafford este o victorie uriașă pentru un club est-european în fața unei echipe atât de mari precum Manchester United. Este un meci de care CFR trebuie să fie mândră, pentru că nu se întâmplă foarte des ca o echipă din estul Europei să câștige pe terenul lui United. Acest tip de meci poate marca o întreagă carieră, iar fanii trebuie să prețuiască acel moment pentru totdeauna.”

Betfair: totul despre cea mai tare bursă de pariuri din lume

STAI! Citeste si despre

Peste 400.000 euro castigati la pariuri

Cota obtinuta de parior a fost 4.130 , acesta pariind 13 lei pe un bilet …

Superbet intareste acoperirea globala a IBIA in ceea ce priveste integritatea in betting

  Operatorul de pariuri Superbet s-a alaturat International Betting Integrity Association (IBIA). Infintata in 2008, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *