marți , 24 septembrie 2019
baumbet.ro

Baumbet.ro, la fel de bun și pe telefon

Este ziua celui mai important meci, iar orice secundă contează pentru a face alegerea corectă. Ai rămas blocat în trafic și nu ajungi la timp acasă pentru a paria pe meciul la care te-ai gândit toată ziua? Ai ieșit cu prietenii în oraș și tocmai ți-ai dat seama că ai uitat să plasezi pariul, dar nu ai niciun computer în preajmă? Ai fost toată ziua pe fugă și nu ai avut timp să găsești un computer de pe care să poți vedea ultimele evoluții din lumea sportului. Timpul trece și șansele de câștig se scurg și ele. Ai nevoie neapărat de un mod simplu de a paria și care să fie la îndemână. Pariul pe telefonul mobil!

baumbet.ro

Baumbet.ro, disponibil și pe mobil și tablete

Ei bine, nimic mai simplu pentru că de acum Baumbet.ro îți face viața mult mai ușoară. Pentru că pariurile tale se pot face de acum și de pe telefonul mobil, indiferent dacă acesta folosește Android sau iOS. Sau dacă ecranul telefonului este prea mic, poți încerca să pariezi și de pe orice tabletă, indiferent de dimensiunea ei.

 

Design simplu și atrăgător

În plus, te bucuri de același design ca pe calculator, așa că nu va fi dificil să te orientezi pe site. Platforma Baumbet.ro îți oferă exact aceleași oferte și același număr de evenimente sportive live ca și pe desktop. Practic, cu platforma Baumbet vei putea face de pe telefonul tău exact aceleași operațiuni pe care le-ai fi făcut din fața computerului. Fără nicio diferență și în deplină siguranță. Baumbet.ro vine cu toate beneficiile, în timp ce tu trebuie doar să ai un telefon cu conexiune la internet pentru a fi conectat în orice moment.

 

Acces instant, în doar trei pași

PASUL 1

Deschide browser-ul de pe telefonul mobil sau de pe tabletă apăsând pe iconița aplicației.

PASUL 2

Tastează în bara de sus a browser-ului adresa variantei Baumbet pentru telefoane mobile, adică: https://baumbet.ro

PASUL 3

Loghează-te și pariază rapid, în deplină siguranță oriunde te-ai afla!

 

De ce să pariezi la Baumbet.ro

Câmpul de căutare face navigarea pe site mult mai ușoară. Doar tastând numele unei echipe poți găsi tot ce ai nevoie, iar acest lucru te scutește de multe minute pierdute.

Secțiunea de știri nu doar că te ține la curent cu ultimele noutăți, dar îți poate da ponturi, sugestii de joc, strategii și articole bine documentate. În plus, găsești bilete zilnic.

Banii tăi sunt în siguranță pentru că se folosesc doar cele mai cunoscute modalități de plată cu cardul. Iar dacă acest lucru nu te-a convins, poți oricând alege să plătești cash.

De ziua ta primești bani. Dacă ai newsletter-ul activat, automat vei vedea acest cadou de ziua ta atunci când te loghezi pe site.

 

GG3+, un pariu foarte căutat

GG3+ este acel pariu în care ambele echipe înscriu, însă una reușește această performanță de cel puțin două ori în timpul unei partide. Este un pariu des întâlnit în fotbal și pe placul pariorilor datorită cotei mărite.

 

Pariuri live

Pariurile în timp real se pot face înaintea sau în momentul în care meciul este în desfășurare. Pe un bilet se poate paria un singur tip de pariu pe același meci. Biletele sunt validate automat cu ajutorul bazei de date Sportradar AG. La pariurile live cele mai importante sunt timpul și cotele așa că nu te grăbi și nu te arunca la sume uriașe, mai ales dacă ești începător.

 

Pe ce poți paria la Baumbet.ro

Există o multitudine de sporturi disponbile pentru orice parior care dorește să se distreze și care, cu ceva noroc și știință, poate să câștige. Pe Baumbet.ro sunt strânse cele mai îndrăgite sporturi pentru ca oricărui parior să-i fie mai ușor să-ți plaseze miza. Pariuri se pot face la fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, volei, MMA, fotbal american, baseball, badminton, box, ciclism, cricket, sporturi cu motor, volei pe plajă, rugby și snooker.

STAI! Citeste si despre

Ce au pariat alții și alte 5 ponturi de care nu știai la Baumbet (2019)

Ce au pariat alții și alte 5 ponturi de care nu știai la Baumbet (2019)

La această casă de pariuri poți vedea ce au pariat alții și care sunt preferințele …

Cum sunt statisticile la Baumbet și cât de ușor le utilizezi (2019)

Statisticile la Baumbet reprezintă unul dintre punctele forte la această casă de pariuri. Modul în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *