miercuri , 26 ianuarie 2022
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Baumbet – Oferta vastă de pariuri la fotbal explicată și comentată
Baumbet - Oferta vastă de pariuri la fotbal explicată și comentată

Baumbet – Oferta vastă de pariuri la fotbal explicată și comentată

Baumbet – Oferta vastă de pariuri la fotbal, atractivă, cuprinzătoare și cu niște cote foarte bune pentru jucători. La această oră, Baumbet vine cu una dintre cele mai atractive oferte de pariuri la un meci de fotbal. Aproape că este dificil să numeri piețele prezente și să știi cu exactitate toate pariurile complexe oferite.

Din acest motiv am zis să facem o trecere în revistă a pariurilor pe care le găsim, să ne obișnuim cu modul în care sunt oferite și să avem acces cât mai ușor la ele. Pentru că suntem în căutarea cotelor valoroase iar acestea nu se reduc doar la rezultat final, pauză sau final ori numărul de goluri.

Căutăm și pariuri complexe, combinații de câte 2, chiar 3 pariuri care să ne asigure cote mai bune pentru meciurile analizate. Este total justificat să ne orientăm către acele pariuri pe care le cunoaștem, le folosim des și ne avantajează.

Super-pariuri speciale la Baumbet! Vezi aici care sunt cele mai bune pariuri pentru bilete

Baumbet – Oferta vastă de pariuri la fotbal

Cel mai simplu este să urmărim modul în care sunt organizate pariurile oferite la un meci de fotbal. Pentru că operatorul vine în ajutorul nostru cu un câmp de căutare și prezentarea jocului ales central, pe coloana din mijlocul paginii.

Am ales SAMPDORIA VS. AC MILAN, joc programat pe 23.08.2021 în Serie A, unul dintre campionatele europene mari. Practic, avem acces la toate pariurile oferite fie că este vorba de cornere, cartonașe ori pariuri complexe.

Tipurile de pariuri sunt listate după meciul oferit, în partea de sus: Toate, Principal, Piețe Rapide, 1H, 2H, Speciale, Cornere, Cartonașe, Speciale Jucători, Alții.

Baumbet - Oferta vastă de pariuri la fotbal explicată și comentată
Baumbet – Oferta vastă de pariuri la fotbal explicată și comentată
Toate: în această secțiune vom găsi toate pariurile oferite pentru  un eveniment sportiv, în cazul nostru pentru SAMPDORIA VS. AC MILAN
Principal: cele mai importante și cele mai căutate pariuri, în ordine de la 1X2 până la multigoluri echipă
Piețe Rapide: pariuri pe intervale de 10 minute, legate de echipa care va marca
1H: pariuri organizate și oferite doar pentru prima repriză a partidei
2H: pariuri organizate și oferite doar pentru prima repriză a partidei
Speciale: aici găsim pariurile complexe, combinațiile de gen 1&GG sau P/F și număr de goluri
Cornere: piețele de cornere, de la 1X2 până la handicapuri cornere, exact pe echipe sau interval
Cartonașe: piețele de cartonașe, de la 1X2 până la handicapuri cartonașe, eliminare, exact
Speciale Jucători: marcator (următorul, ultimul, oricând) dar și pariuri multiple gen marcator + rezultat final sau marcator + scor corect
Alții: aici găsim multe pariuri foarte căutate gen câștigă oricare repriză sau câștigă la zero, dar și multi scoruri ori scor corect pauză/final

Organizarea ofertei pe meci poate părea mai dificilă însă numărul uriaș de pariuri oferite justifică modul în care sunt prezentate. În plus, găsim pariuri pe care nu le întâlnim la alți operatori.

Explicații și comentarii ale unor pariuri la Baumbet

Toate pariurile/Speciale

Oricare echipă să câștige – un pariu la care nu există varianta egalului, trebuie să se înregistreze victoria unei echipe. Vom găsi doar Da la acest tip de pariu.

Egal pariu nul – pariu similar draw no bet, pariu fără egal. În cazul unui rezultat de egalitate, primim cota @1.00

Pariuri complexe – cu 3 variante de genul: AC Milan victorie sau Sub 2.5 goluri sau GG ori Egal sau Sub 2.5 goluri sau NG.

Baumbet.ro, la fel de bun și pe telefon

Șansă dublă & total – un pariu pe care îl întâlnim destul de frecvent la mulți operatori însă Baumbet are cote bune, cote care merită pariate mai ales dacă vrem o combinație cu riscuri mai mici.

Halftime or Fulltime = PSF (o echipă să câștige la pauză sau final)

Piețe rapide

În cazul piețelor rapide, vom observa împărțirea partidei în intervale de câte 10 minute. Practic, 9 perioade la care se adaugă pariul niciunul, atunci când nu se marchează. Altfel, pariul niciunul este sinonim cu scor corect 0-0.

GAMEFICAREA GAMBLINGULUI

Dinamica jocului influențează pariurile pe care le punem. De cele mai multe ori însă, apar momente impredictibile și care schimbă cursul jocului. Este foarte greu să găsim momentul primului gol și aici hazardul intervine enorm. Totuși, sunt jocuri în care tendința de a se marca este evidentă și pot fi multe pariuri valoroase. Sunt și multe echipe predispuse să marcheze într-un anumit interval de timp. De exemplu, primele 10 minute după pauză pot aduce, în general, mai multe goluri. Ori pentru a-și mări avantajul, ori pentru a-l reduce, o echipă poate presa și miza pe elementul supriză.

 

 

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet la Betano - vezi rapid dacă ai câștigat

Verificare bilet la Betano – vezi rapid dacă ai câștigat

Verificare bilet la Betano – cum să afli rapid starea pariurilor tale Betano este una …

Verificare bilet Unibet și share pentru distracție (2021)

Verificare bilet Unibet și share pentru distracție (2021)

Verificare bilet Unibet – simplu, în câteva secunde Unibet este o casă de pariuri care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *