joi , 12 septembrie 2019
Baumbet Cash Out

Baumbet Cash Out – cum ne protejăm pariurile

Baumbet Cash Out – avem disponibilă opțiunea și la acest operator. Și nu este singura surpriză plăcută pe care ne-o face această casă de pariuri. Sunt mai multe și putem citi despre ele AICI.

Uneori avem nevoie de o plasă de siguranță atunci când simțim că pariul tău are probleme…Nu este deloc ușor să calculăm momentul în care să dăm Cash Out, însă ne putem ghida după anumite principii.

Pur și simplu apăsăm butonul de Cash Out când acesta este disponibil și ne securizăm profitul sau ne diminuăm pierderile. Fie că este vorba de fotbal, tenis, baschet- sau orice alt sport, avem spatele asigurat! Dacă avem orice îndoială, apelăm la Cash Out și ne protejăm câștigurile înainte de fluierul final!

Baumbet Cash Out – ce trebuie să știm

Este bine să cunoaștem Termeni și condiții oricărei opțiuni la care apelăm. Mai jos, am comentat și adnotat explicând ce ne spune casa de pariuri.

Termeni și condiții:

1. Opțiunea de Cash Out este valabilă pentru sporturile selectate, evenimente și piețe de pariere, atât live cât și pre-meci, pe bilete single (un singur meci pe bilet) sau multiple. Avem avantajul că putem da Cash Out și la bilete multiple.

2. Pot exista întârzieri atunci când se încearcă opțiunea de Cash Out. Dacă o cotă se schimbă sau se suspendă, atunci cererea de Cash Out s-ar putea să nu fie procesată. Pariurile live sunt foarte dinamice și fiecare operator are un timp de latență. În această perioadă, se verifică să nu existe schimbări radicale în cursul jocului.

3. Dacă solicitarea de Cash Out este reușită, aceasta va fi afișată, iar pariurile vor fi decontate imediat. Rezultatul final al evenimentului nu va mai influența în niciun fel valoarea Cash Out-ului. Imediat ce a fost aprobată, opțiunea are valoarea unei retrageri/validări de pariu.

4. Suma oferită de Cash Out în orice moment este suma totală care va fi creditată în soldul clientului, dacă Cash Out-ul a fost acceptat. Cotele pot suferi modificări chiar în secundele în care am aplicat. În alte cazuri, pot apărea modificări operate de către casa de pariuri.

5. Este posibil ca unele oferte / promoții să nu se poată aplica acolo unde s-a utilizat opțiunea de Cash Out. Consultați Termenii și Condițiile fiecărei oferte / promoții pentru mai multe detalii. În aceste cazuri, este firesc deoarece cotele suferă modificări. Ofertele și promoțiile au termeni și condiții specifice, inclusiv valoarea cotelor de pariat.

Pariuri complexe pentru prima repriză la Baumbet (2019)

6. Toate pariurile care au fost stabilite folosind opțiunea de Cash Out nu vor contribui la condițiile de rulaj ale niciunei promoții. Fiind vorba de asigurarea pariurilor, riscul asumat este redus considerabil.

7. BAUMBET.ro nu poate garanta că opțiunea de Cash Out va fi disponibilă pentru fiecare pariu.

8. BAUMBET.ro nu își asumă responsabilitatea dacă opțiunea de Cash Out nu va fi disponibilă din cauza unor motive tehnice. În aceste perioade pariurile vor rămâne exact în forma în care au fost plasate.

9. BAUMBET.ro își rezervă dreptul de a accepta sau de a refuza orice pariu solicitat prin opțiunea de Cash Out, pentru orice sport, competiție sau piață de pariere. În unele cazuri, se poate întâmpla să nu avem acces ori să nu putem utiliza opțiunea.

GG3+ la Baumbet, un pariu foarte căutat

10. BAUMBET.ro își rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau elimina opțiunea de Cash Out în orice moment, pentru orice eveniment sau pronostic. Toate pariurile plasate pe pe aceste evenimente vor rămâne în forma inițială.

Baumbet Cash Out – Avantaje

Atunci când meciul se îndreaptă în altă direcție. În acest caz, putem să ne protejăm miza, să recuperăm o parte din suma pariată. Controlul asupra pariurilor noastre este foarte important, iar prin această opțiune evităm să punem unul sau mai multe pariuri contră. Atunci când ne asigurăm pariul, primim miza și o parte din câștig. Această sumă devine disponibilă instant și putem pune alt pariu.

Când avem un bilet cu mai multe meciuri câștigătoare la care am rămas într-un meci sau două. Este foarte frustrant atunci ”când ne scoate un meci”. Iar dacă acesta este ultimul, nemulțumirea este cu atât mai mare. De cele mai multe ori, regretăm după însă este târziu.

Dacă trecem puțin la tenis, acolo avantajele se pot vedea și mai rapid. Cotele variază mult mai rapid, un jucător poate câștiga rapid utilizând această funcție.

STAI! Citeste si despre

La egal cota @1.00 sau cum să pariezi DNB la Baumbet (2019)

La egal cota @1.00 reprezintă denumirea sub care întâlnești DNB (Draw No Bet) la Baumbet. …

5 motive pentru care merită să pariezi la Baumbet (2019)

Să pariezi la Baumbet a devenit pentru mulți dintre noi obișnuință. O casă de pariuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *