luni , 11 decembrie 2023
Home / Articole populare / Avantajele boților de pariere și cele mai cunoscute aplicații automatizate
Avantajele boților de pariere și cele mai cunoscute aplicații automatizate

Avantajele boților de pariere și cele mai cunoscute aplicații automatizate

Avantajele boților de pariere nu sunt greu de anticipat și nici de remarcat atunci când îi folosești. Trebuie totuși să te informezi și să știi beneficiile utilizării boților. Atenție! însă, aceste aplicații soft nu pot fi utilizate decât la “bursele de pariuri”, adică așa zisele betting exchange. Pentru că acest subiect este mai puțin cunoscut iar aplicațiile sunt destul de impresionante. De ce ar trebui să iei în calcul o abordare automată? Te va ajuta să câștigi mai mulți bani? Sau există alte avantaje? Pariezi mai ușor, reduci riscul sau aplici avantajele inteligenței artificiale?

Este clar că există anumite avantaje pe care ți le oferă automatizarea. Pariurile sunt un proces complex, în care analizezi și acționezi, de multe ori, în timp real. Oricât ai fi de antrenat și obișnuit, oboseala fizică își poate spune cuvântul. În cazul unui bot de pariere, acest concept nu există.

Pot fi însă și anumite dezavantaje, pentru că un program automatizat respectă perfect cerințele tale. Orice comandă, orice sarcină este repectată întocmai. Iar asta se referă la cote și miză. Botul va respecta miza setată și va paria pe cotele indicate. Fără abateri, dar și fără discernământ.

7 sfaturi care te ajută să depășești perioadele slabe la pariuri sportive (2021)

Avantajele boților de pariere

Lurezi pentru a câștiga bani. Un software va lucra constant pentru tine, respectând comenzile date. Aceasta este o veste bună, pentru că piețele de pariuri sunt deschise non-stop. Abordarea automatizată îți permite să câștigi bani în orice moment. Funcționează chiar și atunci când dormi sau ești la serviciu. Desigur, trebuie să fii sigur că botul câștigă bani, nu că pariază aiurea. În caz contrar, pierderile s-ar putea acumula în locul profiturilor.

Elimină eroarea umană. Ai făcut vreodată o greșeală când ai plasat pariuri? Acest lucru se face cu ușurință. Mai ales dacă ești la început sau dacă o faci în grabă. Un robot nu va face nicio greșeală cu banii tăi. Nu ratează oportunități. Când pariezi, nu poți respecta mereu o strategie. Un bot face asta cu ușurință. Dacă ești prea lent, atunci poți rata o cotă valoroasă. Cu un software de pariuri automat rapid și precis, nu vei rata nimic. Un soft care plasează pariuri pentru tine va intra imediat în acțiune.

Iau decizii fără emoții. Emoțiile și așteptările, temerile te pot împiedica să pui un pariu bun. Este ușor să devii puțin lacom sau să simți frică atunci când îți asumi riscuri. Boții nu se vor lăsa influențați, indiferent de ce se întâmplă. Pur și simplu se țin fidel de strategia trasată. Acest lucru te eliberează și de un anumit stres.

Avantajele boților de pariere
Avantajele boților de pariere

Pui mai multe pariuri. Ai o strategie care funcționează, dar care aduce profituri mici? În acest caz, vei dori să automatizezi procesul. Acest lucru îți permite să vă crești profiturile în mod constant. Puteți evita să stai în fața computerului toată ziua și să câștigi timp mai mult pentru tine.

Respectă o strategie. Chiar și cea mai bună strategie de pariere funcționează numai dacă o respecți. Aceasta poate fi una dintre cele mai mari provocări pentru oricine începe să parieze. Robotul poate să preia și să automatizeze strategia ta. Nu va fi niciodată tentat să încerce ceva diferit, nu va fi tentat să experimenteze sau să își asume alte riscuri.

Cele mai cunoscute aplicații automatizate

Bet Angel

Geeks Toy

BetTrader

BF Bot Manager

Gruss Betting Assistant

The Betengine

Lay The Draw

Fair Bot

Cymatic

Vă invităm să citiți și Introducere în lumea boților de pariere.

Doar pe bettinginside.ro puteți citi lucruri interesante despre boții de pariere. Vom continua seria de articole dedicate lor și în zilele următoare.

STAI! Citeste si despre

Capcanele pariului 1Solist. Despre încredere, marjă, payout și profit

Întrebarea care persistă mereu la un parior este ”Pot face profit cu meciuri de 1Solist?”. …

Erori și greșeli la casele de pariuri – cum mă afectează ca jucător?

Erori și greșeli la casele de pariuri sau cum le înțeleg ca jucător experimentat, cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *