vineri , 29 ianuarie 2021
Home / Articole populare / Asaltul pariurilor multiple și uriașa tentație a cotelor foarte mari
Asaltul pariurilor multiple și uriașa tentație a cotelor foarte mari

Asaltul pariurilor multiple și uriașa tentație a cotelor foarte mari

Asaltul pariurilor multiple asupra noastră este un fapt pe care îl observăm la mai toate casele de pariuri. Victorie și peste 2.5 goluri, victorie și ambele echipe marchează, peste 3.5 cartonașe și peste 6.5 cornere, victorie în prima repriză și ambele marchează în repriza secundă, șansă dublă și peste 3.5 goluri ori sub 4.5 goluri sunt doar câteva exemple dintre cele mai populare tipuri de pariuri multiple.

Operatorii ne oferă pariuri multiple dar și posibilitatea de a ne crea propriul pariu complex. Avem opțiuni să ne construim un pariu din mai multe combinații. În funcție de scenariul pe care îl anticipăm, avem numeroase variante la dispoziție.

În general, găsim aceste pariuri la secțiuni de pariuri speciale sau în oferta extinsă. Unele case de pariuri oferă un acces mai facil sau chiar promovează pariurile multiple, în timp ce altele oferă posibilitate de a construi un pariu (bet combo, creează pariu etc.).

Cu cât analizăm un meci mai mult, găsim mai multe oportunități. Avantajul este dat de faptul că extindem analiza și observăm mai multe aspecte. Făcând un raport între timpul pe care îl dedicăm studiului unui eveniment și miza utilizată, în cazul pariurilor multiple avem la dispoziție cote mari sau foarte mari. Nu poate fi decât foarte atractiv, util pentru cei care urmăresc un meci și pun pariuri contră dar și valoros prin natura cotei.

Dinamica pariurilor multiple și a pariurilor multiple speciale

Pariurile multiple

Pariurile multiple sunt pariurile care combină mai multe tipuri de pronosticuri diferite. În acest articol, ne referim doar la pariurile multiple disponibile pentru un meci. Fie că este vorba de rezultat final, număr de goluri ori cartonașe, goluri pe reprize ori cornere, toate acestea pot fi combinate într-un pariu multiplu.

Sistem de 2 pariuri simple – o strategie viabilă explicată

În acest articol, înțelegem prin pariuri speciale toate pariurile care combină mai multe pronosticuri într-un singur meci. Marele avantaj este dat de faptul că putem obține un profit mărit cu o investiție redusă. Iar dacă obișnuim să analizăm un meci în detaliu, putem găsi pariuri tentante.

Dinamica pariurilor multiple
Pariu multiplu la Sevilla – Real Betis: 1 (victorie) + peste 0.5 goluri + 6.5 cornere

Iată mai sus un exemplu în care putem combina rezultatul fina cu numărul de goluri și cu cel al cornerelor. Sevilla este favorită în duelul cu Betis, iar un cel puțin un gol este previzibil. În privința cornerelor, putem miza pe atacuri lipsite de finalizare. 6.5 nu este deloc o limită mare iar baza rămâne victoria gazdelor.

Putem adăuga și alte pariuri, iar cota crește, în consecință:

Pariurile multiple speciale

Chiar dacă nu putem face o delimitare clară, pariurile multiple speciale au un grad mai mare de risc dar conțin și mai multe elemente tehnice. Doza de hazard este mai ridicată, de exemplu, putem avea un marcator sau doi, un jucător care ia galben ori roșu. La acestea se pot adăuga pariuri care țin efectiv de dinamica partidei.

Unele case de pariuri ne oferă pariuri gata create, altele ne oferă posibilitatea de a ne construi noi pariul. Mai sus este un exemplu pe care îl găsim la Betfair Sportsbook pentru partida Sevilla – Real Betis. Dacă vrem să mizăm pe o dominare categorică a gazdelor și avem încredere că echipa câștigă ambele reprize marcând 3 goluri, putem aleg un pariu ca acesta:

  • victorie în prima repriză (1-0, 2-0, 2-1 etc. la pauză)
  • victorie în repriza secundă (1-0, 2-0, 2-1 etc. în a doua parte)
  • un handicap de 3 goluri în favoarea echipei oaspete

Practic, putem avea un meci de 3-0 (1-0, 2-0) sau unul de 4-1 (2-0, 2-1) ori cu mai multe goluri. În favoarea oaspeților! Important este ca Betis să câștige detașat ambele reprize și să facă diferența de cel puțin 3 goluri.

Pariurile multiple pot genera profit mult mai mare

Un pariu simplu ne poate aduce un profit limitat. Chiar dacă dublăm sau triplăm miza cu un pariu reușit, există o anumită limitare a câștigurilor. Acest lucru nu mai este valabil la pariurile multiple. Cu o miză mică putem obține un câștig foarte mare.

Cu cât miza devine mai mare cu atât crește și tenția noastră ca pariori. Chiar dacă mizăm o sumă infimă pe cota @501, avem așteptări de la acel pariu multiplu. În plus, în cazul unui pariu multiplu parțial câștigător, putem da cash-out iar profitul este mai mare.

Super circuitul WSOP de pe GGPoker oferă peste 134 de milioane de dolari în premii

Nu este nevoie să așteptăm terminarea partidei. Dacă avem, de exemplu, peste 8.5 cornere, peste 2.5 goluri și peste 5.5 cartonașe iar primele 2 sunt câștigătoare până în minutul 70, cashout-out sau un pariuri contră ne aduc profit orice s-ar întâmpla.

Tentația cotelor foarte mari

Un pariu multiplu conține de două sau mai multe pariuri simple. Să ne oprim atenția asupra unui meci de fotbal. Dacă pariem pe victoria oaspeților la cota @1.85, cu 100 Lei mizați putem avea un proft de 85 Lei. Asta este valabil pentru cei care pariză simplu, care urmăresc profitul motivat și cu multă răbdare.

Dacă vrem însă o cotă foarte mare, care să ne asigure adrenalină și multă distracție, putem alege pariuri speciale multiple. Cotele mari și foarte mari, pot genera profit consistent chiar cu o investiție mică.

Șansa și norocul au un rol decisiv în cazul pariurilor multiple. Din acest motiv, se apreciază că sunt, în general, folosite de către pariorii ocazionali. Chiar și așa, foarte mulți jucători experimentați aleg diverse combinații speciale. Cu o miză redusă dar cu șanse reale. Pentru că este mai ușor să avem o cotă de @51 reușită dintr-un meci decât din 8 jocuri.

Ce trebuie să știm și să respectăm când utilizăm pariurile mutiple speciale

Este bine să alegem pariuri care au legătură efectiv cu jocul. Dacă pariem pe cine are lovitura de începere + cine are primul aut + cine are ia primul cartonaș galben, deja avem un bilet care seamănă cu unul la Grecia Kino. Caracterul loteristic este ridicat la maxim și mizăm pe un simplu joc al hazardului.  Desigur, exemplul de mai sus poate fi puțin exagerat însă sunt pariuri care merită și care nu merită atenția noastră.

Nu cunosc și nu am auzit despre pariori care să mizeze constant pe ce echipă obține primul corner. În schimb, foarte mulți dintre noi pariem pe cornere, pe cartonașe și chiar în variante combinate: cornere + cartonașe.

Este cunoscut faptul că nu există o relație directă între cornere și goluri. Dar există legături între șuturi pe poartă și goluri. Astfel, putem avea un pariu care să respecte dinamica jocului și să ne aducă profit. Nu este neapărat necesar să luăm în calcul rezultatul final sau goluri, avem atâtea alte opțiuni.

Ponturi, sfaturi, cote, predicții pe eSports în 2020

STAI! Citeste si despre

Cum să faci un bilet mai bun la pariuri în 7 pași (2020)

Cum să faci un bilet mai bun la pariuri în 7 pași (2020)

Cum să faci un bilet mai bun la pariuri poate fi o provocare enormă pentru orice jucător. …

Moneymanagement explicat la pariuri - miza fixă și marile ei avantaje (în 2020)

Moneymanagement explicat la pariuri – miza fixă și marile ei avantaje (în 2020)

Miza fixă este poate cea mai populară și cea mai utilizată metodă de moneymanagement la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *