sâmbătă , 15 decembrie 2018
Home / Biletul Zilei la pariuri

Biletul Zilei la pariuri

Biletul Zilei Azi. Această rubrică are propunerile noastre pentru biletul zilei cu meciuri mai sigure sau cu şanse mai mari de reuşită.

Astfel, poți alege dintre propunerile noastre, la care poţi adăuga şi alte meciuri care te inspiră.

Meciurile prezente în biletul zilei sunt analizate de tipserii noştri.

Poate fi biletul zilei Superbet sau biletul zilei Baumbet, Fortuna sau Casa Pariurilor sau altă casă de pariuri mai cunoscută, depinde de inspiraţia de moment şi de cotele oferite de case.

Poate fi biletul zilei din tenis sau biletul zilei din fotbal sau chiar combinaţii din mai multe sporturi.

Echipa noastră analizează meciurile din timp, uneori chiar cu câteva zile înainte, pentru a găsi cele mai valoroase cote și cele mai bune pariuri.

Propunem cote constante şi vă sfătuim să jucaţi cote rezonabile. Dacă vrei să câştigi sume fabuloase, trebuie să pui multe meciuri cu cote mai mici pe mai multe bilete.

Ponturi UEFA League 29 Noiembrie 2018

Ponturi UEFA League 29 Noiembrie 2018

Ponturi UEFA League 29 Noiembrie 2018, o zi plină de meciuri europene destul de interesante. Câteva partide în care diferența de valoare este mare, dar și destule care par echilibrate. Probabil că vor fi câteva care doar vor bifa această etapă, însă nu mă aștept la surprize de proporții. În …

Citeste mai mult

Ponturi 1Solist 27 Nov – 2 Dec 2018

Ponturi 1Solist 27 Nov - 2 Dec 2018

Ponturi 1Solist 27 Nov – 2 Dec 2018 dintre meciurile listate la Fortuna. Este lista preliminară pe care o fac cu câteva zile înainte pentru jocurile în care gazdele sunt mari favorite. Am eliminat meciurile în care erau cote de @1.03 – @1.09, datorită faptului că le-am găsit mult prea …

Citeste mai mult