joi , 16 august 2018
Home / Biletul Zilei la pariuri

Biletul Zilei la pariuri

Biletul Zilei Azi. Această rubrică are propunerile noastre pentru biletul zilei cu meciuri mai sigure sau cu şanse mai mari de reuşită.

Astfel, poți alege dintre propunerile noastre, la care poţi adăuga şi alte meciuri care te inspiră.

Meciurile prezente în biletul zilei sunt analizate de tipserii noştri.

Poate fi biletul zilei Superbet sau biletul zilei Baumbet, Fortuna sau Casa Pariurilor sau altă casă de pariuri mai cunoscută, depinde de inspiraţia de moment şi de cotele oferite de case.

Poate fi biletul zilei din tenis sau biletul zilei din fotbal sau chiar combinaţii din mai multe sporturi.

Echipa noastră analizează meciurile din timp, uneori chiar cu câteva zile înainte, pentru a găsi cele mai valoroase cote și cele mai bune pariuri.

Propunem cote constante şi vă sfătuim să jucaţi cote rezonabile. Dacă vrei să câştigi sume fabuloase, trebuie să pui multe meciuri cu cote mai mici pe mai multe bilete.

Biletul etapei cinci din Liga 1 Betano

Biletul etapei

Iata ca a venit momentul sa va punem la dispozitie biletul etapei cinci din Liga 1 Betano. Pe repede inainte ne apropiem de incheierea primului tur de campionat. Mai exact jumatatea campionatului care va desemna componentele play-off-ului si a play-out-ului.   Poli Iasi vs FC Botosani – DG2 @cota 1.38 …

Citeste mai mult

Biletul zilei de 9 August

Biletul zilei de 9 August

Pentru biletul zilei de 9 August am ales 6 partide cu cote de peste 1.60, insumate ne dau o cota totala de 26.14 . Cele sase partide conteaza pentru calificarea in Europa League si urmeaza a se juca tur-retur.   UFA vs Niedercorn – 1/1 – cota 1,95 pentru biletul …

Citeste mai mult