miercuri , 25 aprilie 2018
Home / Bonusuri pariuri / Analiza meciului Sepsi – Steaua | 2Solist și 3 puncte care nu pot fi ratate
Sepsi - Steaua

Analiza meciului Sepsi – Steaua | 2Solist și 3 puncte care nu pot fi ratate

La Sepsi – Steaua avem o favorită clară la cote de @1.40 – @1.45, echipa bucureșteană venind după succesul din UEFA League. 2-1 cu Lugano, meci analizat și pariat la victoria Stelei. Nu a fost o supriză pentru nimeni faptul că Steaua a câștigat partida, a luat cele 3 puncte și s-a instalat pe primul loc în grupă, devenind marea favorită la câștigarea acesteia.

Steaua are lotul și resursele să abordeze atât competiția europeană cât și Liga 1. În campionatul intern este pe locul 3, după 12 meciuri având 7 victorii, 4 egaluri și o înfrângere. Cu 18 goluri marcate și 8 primite, echipa are un atac bun și cea mai solidă apărare din Liga 1. Este formația cu cele mai puține goluri primite până în acest moment și favorită la câștigarea campionatului. O victorie cu Sepsi îî asigură Stelei locul 2 în clasament, apropiindu-se de CFR Cluj.

Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB se joacă duminică de la ora 20:30. Meciul este transmis în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Sepsi este pe locul 12, cu 2 victorii, 3 egaluri și  înfrângeri. Pot spune una dintre echipele pe care am cotat-o la retrogradare, această formație ocupând degeaba un loc în prima ligă valorică. Echipa nu joacă mai nimic, are doar 10 goluri marcate și 20 primite. Pe teren propriu a dat 5 goluri și a încasat 9. În aceste condiții, singurul lucru pe care îl pot aștepta este un egal, dar cadourile Stelei s-au cam terminat.

Sepsi – Steaua, ce pariuri bune de jucat găsim? Avem 2 @1.48, cota fiind bună de jucat!

Sepsi – Steaua 2 @1.48 la Sportingbet

Chiar dacă Steaua vine după un joc european, cei din Sf. Gheorghe nu au cum să pună probleme. Doar un blat sau un aranjament necurat ar putea aduce alt rezultat în această întâlnire.

Sepsi – Steaua peste 1.5 goluri @1.35 la Sportingbet

Un pariu bun de luat în calcul la bilete, gazdele având una dintre cele mai slabe apărări care poate încasa ușor 2 goluri. Nici nu pun problema ca aceștia să marcheze. Pur și simplu nu sunt în stare.

Scor corect 0-2 @6.00 și 0-3 @8.00 la Sportingbet

Două scoruri corecte de luat în calcul. Totuși, Steaua a primit gol în ultimele 4 jocuri în deplasare, singurul joc în care nu a încasat fiind cel cu Sporting de la Lisabona. Chiar și așa, la Sepsi nu cred că este cazul, dar tratez acest aspect cu moderație.

STAI! Citeste si despre

Dinamo - Viitorul

Dinamo – Viitorul | Cele mai bune 3 pariuri la acest joc

Dinamo – Viitorul partidă care se defășoară în Ștefan cel Mare și la care dinamoviștii …

CSU Craiova - FC Steaua București

CSU Craiova – FC Steaua București | Cel mai important joc din Liga 1!

CSU Craiova – FC Steaua București este derby-ul etapei și, probabil, cel mai important meci …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *