vineri , 19 august 2022
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Analiza meciului Lyon – Monaco | Pariuri Ligue 1
Analiza meciului Lyon - Monaco | Pariuri Ligue 1

Analiza meciului Lyon – Monaco | Pariuri Ligue 1

Lyon – Monaco deschide balul în prima divizie valorică franceză, o partidă între două echipe eminamente ofensive. Se va desfășura pe Parc Olympique Lyonnais iar gazdele sunt ușor favorite, cota de @2.20 pentru victorie fiind totuși destul de înșelătoare.

Lyon este pe locul 2, cu 3 victorii, 4 egaluri și 1 înfrângere. Au acumulat 19 puncte, au 22 de goluri marcate și 9 primite. În ultimele 6 jocuri au 1 victorie, 1 înfrângere și 4 egaluri. Au ajuns lyonezii o echipă de egal, de X pauză sau final mai bine zis. Defensiva gazdelor e slabă iar în acest meci GG-ul este de neiertat, pentru că, totuși au o medie de 2.1 goluri marcate/meci și 14 șuturi spre poartă în medie, la jocurile disputate în Ligue 1.

Monaco e pe locul 2, cu 6 victorii, 1 egal și o înfrângere. Au 22 de goluri marcate și 8 primite, cu o medie de 2.8 goluri marcate în Ligue 1. Aproximativ aceeași medie a șuturilor spre poartă, 14.3 pentru monegasci. Un joc destul de solid axat pe ofensivă, mă aștept să înscrie cel puțin un gol în această partidă.

În ultimele 6 întâlniri directe în toate competițiile, au împărțit victoriile și înfrângerile: câte 2 victorii pentru fiecare echipă și 2 rezultate de egalitate. 3 jocuri de peste 2.5 goluri și 3 de sub 2.5 goluri.

Sunt convins că foarte multe opțiuni se îndreaptă către oaspeții de astăzi, Monaco fiind o echipă pe val și foarte apreciată. Trebuie avut în vedere și faptul că Lyon a înscris ce puțin 2 goluri în ultimele 14 jocuri pe teren propriu iar Monaco a câștigat 9 din ultimele 10 întâlniri jucate în deplasare în prima ligă franceză. Peste 2.5 goluri în 6 din ultimele 7 partide jucate de Monaco afară, iar Lyon a încasat cel puțin câte 2 goluri în ultimele meciuri.

Așadar, pariurile sunt clare la acest joc.

Lyon – Monaco ponturi:

ambele marchează @1.41 la gameworld.ro

peste 1.5 goluri marcate de Monaco @2.0 gameworld.ro

STAI! Citeste si despre

Sepsi - Clinceni - analiză, ponturi și 3 pariuri de top la Superbet

Sepsi – Clinceni – analiză, ponturi și 3 pariuri de top la Superbet

Sepsi – Clinceni se anunță un duel foarte interesant între 2 echipe care au depășit …

Italia - Anglia, o finală pe care pariem relaxat! - 3 pariuri excelente

Italia – Anglia, o finală pe care pariem relaxat! – 3 pariuri excelente

Finala Euro Italia – Anglia nu este doar o ciocnire a fotbalului, ci și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *