joi , 23 septembrie 2021
Admiral.ro

Admiral.ro acum și online | Sigur și de încredere

admiral.ro. Nu doar un nume oarecare. admiral.ro oferă pariuri sportive de top, acțiune online la cazinou, tensiune, suspans și bucuria de a câștiga printr-un simplu clic. Jocurile realizate de experți versați în materie de jocuri online, strânsa cooperare cu furnizori renumiți de jocuri și spectrul larg de jocuri consacrate și populare ne sprijină în demersul nostru: crearea celei mai bune experiențe de joc pentru tine! admiral.ro este un brand al Greentube Malta SEE Limited, o companie care se supune legislației din Malta, înregistrată la Registrul Companiilor din Malta cu numărul C77564 și sediul înregistrat în W Business Centre, Level 4, Triq Dun Karm, Birkirkara BKR9033, Malta. Compania operează cu numărul de licență L1172564W000756 emis și reglementat de Oficiul Național de Jocuri de Noroc din România (ONJN), Calea Victoriei nr.9, sectorul 3, București.

Așa se prezintă cei de la Admiral iar curiozitatea m-a împins să îmi deschid cont la acestă agenție aflată la început în online-ul românesc. Deși se prezintă ca fiind cazino online au și secțiune de pariuri care este destul de bine pusă la punct.

Admiral.ro este cazinoul tău online cu jocuri originale de la NOVOMATIC: Book of Ra™, Sizzling Hot™, Lucky Lady’s Charm™ și multe altele. Te așteaptă o ofertă completă de pariuri sportive la cote competitive, începând de la cele mai cunoscute ligi și până la sporturi de nișă.

* 100% până la 800 RON pentru primul depozit & 200 RON EXTRA pentru validarea contului.

Așadar, secțiunile în ordinea prezentării: Sloturi, Cazinou, Sport, Sporturi Live, Promoții

La Sport oferta este bogată și variată în timp ce la Sporturi Live se găsește un număr acceptabil de evenimente pe care poți paria. Nu au streamuri video dar fiecare eveniment este însoțit de statistici ante-meci iar partida este trasmisă grafic. Cu toate astea, pe partea ofertei Live, stau foarte bine, chiar având anumite tipuri de pariuri mai greu de găsit la alte agenții: Prima aruncare de la margine, aruncare de la margine între minutele AA-BB, pariuri asiatice ș.a.m.d.

La Sport în general, Fotbal, Tenis, Baschet, E-Sport, Hochei pe Gheață, Volei pe Plajă, Sporturi cu Motor, chiar și Șah, Trotting, Surfing. O mică secțiune dedicată pariurilor Non-Sport, de gen premiul Nobel pentru pace în 2017 iar alta dedicată Pariurilor Politice.

Cotele la Admiral sunt bune, 1.90 cu 1.90 fiind des întâlnite ca și cote de echilibru la tenis, în timp ce la fotbal, cotele sunt rezonabile și poți găsi chiar cote bune pe favoriți, unele ușor peste media pieței.

Admiral.ro

La fotbal, prezentarea meciurilor este una foarte bine aleasă în prim-plan fiind cele mai importante pariuri 1X2 și peste/sub 2.5 goluri.

Admiral.ro prezentare meciuri fotbal

În general, la meciurile de fotbal avem peste 100 de pariuri disponibile, 1×2, șansă dublă, ambele echipe înscriu, marcatori, pauză/final, total goluri, cartonașe ș.a.m.d, ofertă excelentă și care asigură oricărui parior o multitudine de opțiuni.

Pariurile de pe admiral.ro prezintă un grad înalt de siguranță, sunt rapide și bineînțeles confortabile. Datorită criptării actualizate de siguranță, a monitorizării constante și a verificărilor permanente efectuate de instituții independente, pariurile tale sunt întotdeauna protejate. Mulțumită interfeței noastre optimizate pentru toate tipurile de dispozitive, ai întotdeauna la dispoziție pe ecran toate pariurile și meciurile. Printr-un simplu click poți ajunge la transmisiunile live, procentele actualizate și la clasamentele actuale. Portalul nostru de pariuri online va fi prezent pe ecranul tău de acasă și va corespunde tuturor cerințelor tale!

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet Betone

Verificare bilet Betone – cum urmărim cel mai ușor biletul de pariuri

Verificare bilet Betone sau cum să îți verifici biletul rapid la cea mai nouă casă …

KYC, verificare cont, validare, acte, proceduri, obligații, avantaje și riscuri

KYC, verificare cont, validare, acte, proceduri, obligații, avantaje și riscuri

KYC provine de la know your customer sau know your client iar KYC, verificare cont …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *