vineri , 13 septembrie 2019
Home / Stiri pariuri / Add2bet și Snapbet explicate la Netbet

Add2bet și Snapbet explicate la Netbet

Add2bet și Snapbet sunt două opțiuni de pariere care devin din ce în ce mai populare. Foarte mulți pariori aleg să își editeze sau să își modifice unele pariuri din dorința de a obține un avantaj care să le aducă profit.  Add2bet ne permite să adăugăm noi selecții pariurilor deschise existente. SnapBet ne permite să pariem pe un gol înscris în următoarele 30 de secunde, 1 minut, 5 minute sau 10 minute de fotbal live.

Prima opțiune poate fi considerată una de construcție, prin ea adăugând mai multă valoare unui pariu. Cea de-a doua este destinată celor care știu să profite de orice secundă în plus și să obțină profit rapid.

Add2bet și Snapbet explicate la Netbet

Add2bet

  • Alegem un eveniment pe care să îl adaugăm pariului deschis. Selectăm „Alege un pariu și editează-l”.

  • Alegem orice pariu deschis și dăm clic pe Add2Bet.

  • Plasăm noul pariu!

Prin add2bet putem adăuga o nouă selecție, sau noi selecții, la biletele de pariuri deschise, care au opțiunea Cash Out disponibilă.

Dacă alegem opțiunea „Add2Bet”, putem alege pariul pe care dorim să îl modificăm din secțiunea Pariurile Mele. Imediat ce am selectat pariul dorit, selecția originală se va adăuga noilor selecții de pe noul bilet de pariuri.

Noua miză a pariului este egală cu valoarea Cash Outului pariului original, oferită la momentul adăugării noii selecții și nu poate fi modificată. Selecțiile originale vor fi plasate la cotele disponibile la momentul adăugării.

5 opțiuni de joc responsabil la Netbet

Odată ce un nou pariu este plasat prin opțiunea „Add2Bet”, se face Cash Out automat pariului inițial, iar suma obținută în urma Cash Outului, este utilizată pentru plasarea noului pariu.

Snapbet

  • Putem ajusta miza prin utilizarea butoanelor Plus (+) și Minus (-) și putem plasa un SnapBet prin intermediul butonului Plasează SnapBet;

  • Putem urmări evoluția unui SnapBet deschis;

  • Vom primi confirmarea selecției câștigătoare.

Opțiunea SnapBet ne permite să pariem pe un gol înscris în următoarele 30 de secunde, 1 minut, 5 minute sau 10 minute de fotbal live. Piața este împărțită în trei perioade – Fiecare SnapBet are intervale diferite pentru a crește câștigurile potențiale. Această opțiune ne asigură o experiență de pariuri live și mai plăcută pe NetBet Sport.

Atunci când plasăm un pariu, vom avea un interval de timp în care știm că trebuie marcat un gol pentru a câștiga. Dacă este marcat un gol când pariul este încă deschis, vom prim câștigurile pentru perioada respectivă.

La Netbet se câștigă: 2 superbilete din care ai de învățat

SnapBet e disponibil doar pe mobil și tabletă.

Add2bet și Snapbet sunt 2 opțiuni dinamice si foarte utile. SnapBet, disponibilă pe mobil și tabletă, ne aduce un plus de adrenalină și face pariurile live mai atractive.

STAI! Citeste si despre

ele mai sexy jucătoare de tenis românce (2019)

Cele mai sexy jucătoare de tenis românce (2019)

Sunt jucătoare de tenis românce care au reușit să se impună în top 100 WTA,  Prin …

GLMS a anunțat 33 de noi cazuri privind unele pariuri suspicioase

Sistemul Global de Monitorizare al Loteriilor (GLMS) a raportat în Iunie 2019 198 de alerte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *