sâmbătă , 20 iunie 2020
Home / Uncategorized / 7 secrete la pariuri pe care casele online nu ar vrea să le știi

7 secrete la pariuri pe care casele online nu ar vrea să le știi

Există secrete la pariuri sau cunoști tot ce ar trebui să știi pentru a câștiga constant? Pe zi ce trece piața românească a pariurilor se dezvoltă, casele de pariuri atrag noi și noi clienți iar pariorii descoperă noi oportunități. Odată cu apariția legii ONJN nr. 124/29 Mai 2015, cadrul legal precum și metodologia de aplicare au permis operatorilor de jocuri de noroc să aplice și să obțină licențe, piața devenind reglementată de către ONJN și ANAF, iar siguranta jucătorilor fiind asigurată în mediul online.

Dacă pentru mulți pariori biletul zilei sau pariurile ocazionale pe meciuri de week-end ori din competițiile europene reprezintă o modalitate de distracție și petrecere a timpului liber, pentru casele de pariuri acesta este un business, o afacere și o tratează ca atare.

Casele de pariuri sunt instituții care au ca scop să obțină profit!

Ca pariori, știm cu toții acest lucru, însă mai puțin știut este modul în care casele de pariuri acționează, pentru că ele nu își dezvăluie secretele cu ușurință. Citește în continuare despre secretele pe care casele de pariuri nu ar vrea să le cunoști.

7 secrete la pariuri pe care nu le știai

Pariurile de tip acumulator

Pariurile combinate, complexe, bilete cu zeci de meciuri, cote cât mai mari, toate acestea sunt încurajate de către operatorii de pariuri. Ai observat, chiar oferă bonusuri pentru așa ceva. Cu cât pariezi mai mult sau faci o cotă cât mai mare, cu atât poți câștiga mai mult.

Sunt case de pariuri care oferă 10%, 20%, 30% chiar până 100%, 150% sau 200% ca bonus la câștigul tău potențial pe un bilet.

În plus, a fost adoptat și a devenit îndrăgit acel pariu șansă, întâlnit acum și în offline și în domeniul online.

Castig superbet de 86000 lei

Un studiu făcut la nivelul pariorilor profesioniști a arătat că aceștia pariază în proporție de 90% simplu, 5% pe duble și 3% pe triple. Doar 2% din totalul pariurilor puse de către aceștia este dedicat pariurilor de tip acumulator (peste 4 selecții).

Limitarea conturilor de joc

De obicei, atunci când câștigi sume mai mari ori câștigi în mod repetat, unele case de pariuri îți pot limita contul de joc. De obicei la o miză minimă, așa că nu mai poți decât mima că pariezi. Acest lucru este legal și face parte din politica oricărei case de pariuri. Din punct de vedere al pariorului, acest lucru este o mizerie.

Pariurile sigure (Surebets) și marja caselor de pariuri

Cotele sunt pentru casele de pariuri precum mărfurile pentru comercianți. Fiecare încearcă să ofere cote cât mai bune, astfel apare o competiție care e benefică pentru pariori. Meciuri în marjă 0%, chiar unele cazuri când cotele sunt supraunitare, marja fiind negativă. În aceste situații, un parior cu experiență sau chiar o altă casă de pariuri, poate profita asigurând cota și un profit garantat.

Ai observat că sunt meciuri în care linia la handicap asiatic este @1.91 cu @1.91, să zicem la peste/sub 2.5 goluri. Sunt momente de ajustare a cotelor când linia se duce la @2.00 cu @1.80 sau chiar la @2.10 cu @1.75. Asta în timp ce la altă casă, cotele rămân neschimbate. Dacă ești pe fază, poți profita de aceste diferențe.

Supravegherea activității pariorilor

Orice casă de pariuri online îți supraveghează activitatea. Este obligată prin lege să o facă, să înregistreze IP-ul și alte date tehnice referitoare la contul tău. Vei vedea că dacă încerci să îți deschizi două conturi la aceeași casă de pariuri, vei fi blocat. Mai sunt utilizate și cookies pentru a observa comportamentul jucătorilor și a lua diferite decizii ce țin de managementul de risc al operatorului.

Casele promovează tipurile de pariuri profitabile pentru ele

Atunci când o casă de pariuri promovează intens ceva, o face pentru a câștiga. Cu cât mai tentante sunt unele oferte, cu atât mai greu de îndeplinit termenii și condițiile specifice. Fiind vorba de afaceri și nu de opere de caritate, operatorii de pariuri urmăresc profitul constant și creșterea cifrei de afaceri. Orice ofertă sau promoție este gândită ca o investiție și nu ca o donație către pariori. Chiar și așa, sunt diverse promoții sau premii la pariuri de care poți beneficia, dacă îți sporesc adrenalina și distracția.

Casele de pariuri comunică între ele

Casele de pariuri fac parte din diferite organizații sau asociații, interesul lor fiind de a-și proteja afacerea. Din acest motiv apelează la toate instrumentele legale pentru a identifica pariori necinstiți, grupuri de pariori care abuzează de diferite oferte sau care încalcă termenii și condițiile, în mod vădit pentru beneficii financiare.

Pariorii ocazionali

Depinde de ce fel de parior ești: joci 15-20 de meciuri pe bilet? Pui live după ce vezi cotele la pauză? Joci toată banca pe un pariu? …S-ar putea să fii exact tipul de parior pe care și-l doresc casele de pariuri. Ai observat că multe dintre acestea investesc puternic în campanii TV care sunt difuzate mai ales în week-end? Pentru că atunci sunt disponibili pariorii sau potențialii pariori doriți de către operatorii de pariuri.

Ca să nu te înscrii în cercul acestora, analizează cu atenție înainte să pariezi, alege casa de pariuri care ți se potrivește, nu te grăbi, răbdarea este una din trăsăturile pariorilor de succes.

Concluzii:

  • alege-ți cu atenție pariurile înainte de a le plasa
  • pariază după o analiză temeinică nu după ce simți pe moment
  • nu plasa niciodată un pariu în viteză! Gândește-te un minut sau două, înainte de miza
  • analizează cu atenție ofertele caselor de pariuri
  • evită pe cât poți să crești numărul meciurilor jucate doar de dragul unui câștig potențial mare
  • pariază doar atât cât îți poți permite să pierzi fără să te afecteze

STAI! Citeste si despre

Handbal: România, șanse mari la calificare.

de Proff România – Croația Ora 19:30 Campionatul european de handbal feminin din Suedia programează …

Astăzi începe Europeanul de handbal feminin!

Între 4 și 18 decembrie va avea loc, în Suedia, turneul final al Campionatului European …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *