joi , 23 septembrie 2021
Home / Stiri / 7 puncte forte la Stanleybet pe care trebuie să le cunoști
7 puncte forte la Stanleybet pe care trebuie să le cunoști

7 puncte forte la Stanleybet pe care trebuie să le cunoști

7 puncte forte la Stanleybet se referă la câteva avantaje pe care le ai la acest operator. Poate că le cunoști pe unele, poate le vei descoperi pe celelalte, important este să știi ce te avantajează. Iar un parior trebuie să caute avantaje și oportunități de care să profite. Stanleybet este pe piața românească din 2004, foarte multă vreme activând în retail. Este una dintre cele mai vechi case de pariuri prezente în România. Dacă ai pariat sau pariezi într-o agenție stradală, cu siguranță ai observat orientare către client.

Datorită faptului că operatorul activează atât online, cât și offline, deduci din prima marele avantaj. Poți să depui și să retragi prin intermediul agențiilor stradale și să joci online de pe telefon, tabletă sau computer. Și nu te mai complici cu card, portofel virtual sau alte modalități de depunere și retragere. Știi foarte bine cât este de important să ai acces la banii tai, indiferent că este vora despre depuneri sau retrageri. Iar câștigurile și încasările, îți arată cât e important să te bucuri de munca ta.

Fiind încă o situație critică ce se datorează pandemiei de coronavirus, în multe localități agențiile stradale sunt închise. Până se redeschid, cel mai ușor este să depui și să retragi folosind cardul bancar sau portofele virtuale. Iar în momentul în care ai bani în cont, începe adevărata distracție.

Moneymanagement explicat la pariuri – miza fixă și marile ei avantaje (în 2020)

7 puncte forte la Stanleybet 

1 – Cadrul în care pariezi

Este foarte important să te simți bine acolo unde pariezi. Iar când vine vorba despre un site de pariuri sporive, contează interfața, culorile și ușurința de utilizare. O interfață stabilă nu sacadează, nu dă întreruperi, nu îți blochează procesul de pariere. La pariuri live contează atât de mult timpul de răspuns (de latență) iar fiecare secundă e importantă. Iar tu ai nevoie de stabilitate și să nu apară erori tehnice.

Organizarea meniului, aranjarea evenimentelor în pagină, trimiterile către alte secțiuni, toate contribuie la un cadru favoritzant. La Stanleybet găsești acest cadru care să îți ofere siguranță și încredere.

Promoțiile lunii Decembrie – Calendarul ofertelor de Sărbători (2020)

2 – Ușurința cu care găsești pariul căutat

Oferta completă de pariere o poți găsi în bara din stânga. Dacă însă cauți un eveniment specific, ai la dispoziție câmp de căutare. Iar asta ușurează foarte mult și reduce timpul petrecut căutând. Imediat găsești meciul și apoi pariul pe care îl cauți. Fără întreruperi, fără erori.

Când intri pe site, primele meciuri aduse în atenție sunt cele considerate mai importante. Urmează meciurile live, acolo unde secțiunile sunt separate vizual. La fiecare meci, tipurile de pariuri și derivatele sunt ordonate într-un mod clar și ușor de accesat.

7 puncte forte la Stanleybet pe care trebuie să le cunoști
7 puncte forte la Stanleybet pe care trebuie să le cunoști

Sunt însă și pariuri pe care nu le vei găsi. PsF este unul dintre tipurile de pariuri care nu sunt prezente în ofertă. În schimb, vei găsi câștigă oricare repriză, un pariu mai dinamic și mai flexibil decât PsF.

3 – Modul în care sunt organizate tipurile de pariuri la un eveniment

Știi prea bine că toate casele de pariuri au oferta plasată în partea din stânga. Prin urmare, te-ai obișnuit să te uiți întâi în partea din stânga apoi în restul paginii afișate. Iar după ce ai găsit meciul pe care vrei să pariezi, vrei să găsești imediat și pariul. Indiferent că e vorba de GG, de peste 2.5 goluri sau de șansă dublă, pariurile sunt plasate destul de logic.

7 puncte forte la Stanleybet pe care trebuie să le cunoști
7 puncte forte la Stanleybet pe care trebuie să le cunoști

4 – Cotele valoroase

În general, cotele sunt peste medie. Cel puțin la handicapurile asiatice și la sub/peste nr. total de goluri, operatorul stă foarte bine. La multe meciuri am găsit cote cu 5-6 procente mai mari decât la alte case de pariuri.

Marja casei de pariuri = 1/cotă + 1/cotă + 1/cotă + … – 1

La un meci din Bundesliga 1, VFB Stuttgart – FC Union Berlin: 1 – @2.05  X – @3.80  2 – @3.65

1 – cota @2.05

X2 – cota @1.83

Îți dai seama imediat că @2.05 cu @1.83 înseamnă o cotă de echilibru destul de ridicată. Dar faci marja și vezi cu exactitate:

1/@2.05 + 1/@1.83 – 1 = (0.487 + 0.546) – 1 = 0.033, adică are 3% marja (payout-ul).

5 – Pariurile flexibile

Pe lângă pariurile clasice, la Stanleybet ai Creare Pariu și Pariuri Combo. Sunt 2 opțiuni cărora trebuie să le acorzi atenție. La Creare Pariu ai tipurile de pariuri importante din meci pe care le poți combina. Te ajută foarte mult atunci când analizezi în detaliu un joc și ai mai multe variante la dispoziție.

Iată un pariu creat victorie + GG + peste 9.5 cornere, se vede clar cât de mult îți poți mări cota:

La Pariuri Combo ai mai multe combinații de pariuri predefinite. Total goluri + total cornere, victorie + cele mai multe cornere, timp regulamentar + victorie + cornere sunt doar câteva exemple. Foarte utile pentru că poți găsi combinații care să te avantajeze la cote valoroase.

Pariuri combo la Stanleybet

6 – Protecția pariurilor tale

Desigur, sunt mai multe moduri de a-ți proteja pariurile. Prin cashout, prin pariuri contră ori prin creșterea numărului de variante. De fiecare dată când am folosit cashout, am putut asigura pariul sau biletul pus. Practic, trebuie doar să te duci la Pariurile Mele iar acolo vei vedea disponibilitatea fiecărei operațiuni.

În ceea ce privește pariurile contră, asta depinde doar de tine și de casele la care joci. De regulă, nu este indicat să pui pariuri contră la același operator. Totuși, pot exista excepții, mai ales dacă nu ai promoții active sau alte restricții.

7 – Validarea rapidă a rezultatelor

Majoritatea pariurilor sunt validate rapid, chiar după terminarea meciurilor. Nu am întâlnit întârzieri sau erori, nici nu a fost cazul să reclam modul de validare a unui pariu. Totuși, este bine să parcurgi Termenii și Condițiile pentru că fiecare casă de pariuri are particularitățile ei. De exemplu, la Stanleybet, un meci de tenis la care s-a jucat primul set dar un jucător a abandonat după, va fi validat câștigător/pierzător în funcție de acest rezultat. La alte case de pariuri se acordă cota @1.00

Validarea rezultatelor este rapidă, corectă și de mare acuratețe. Indiferent de tipul de pariu sau de suma jucată, dispui de câștiguri la scurt timp de la încheierea unui eveniment sportiv.

Stanleybet online

Este o casă de pariuri pe care merită să o ai în portofoliu. Știi că e bine să ai conturi la mai multe case de pariuri. Așa poți găsi cele mai bune cote și să obții marje avantajoase. Și nu e vorba doar de pariurile simple pre-meci aici. Este foarte ușor să faci bilete și să le plasezi. Iar de la 4 evenimente în sus, beneficiezi de cote mărite procentual.

Suportul online (telefonic și pe chat) este de ajutor și poți rezolva unele probleme ori poți lămuri neclarități. Încă nu ai stream și transmisiuni video dar acesta nu este un impediment. Reputația și stabilitatea softului fac din această casă de pariuri una la care poți miza cu încredere.

STAI! Citeste si despre

5 pariuri la Get`s Bet

5 pariuri la Get`s Bet pe care le joc cel mai des

5 pariuri la Get`s Bet pe care le joc cel mai des, simple sau pe …

Top5 pariurile mele la Superbet - 5 pariuri pe care le joc cel mai des

Top5 pariurile mele la Superbet – 5 pariuri pe care le joc cel mai des

Top5 pariurile mele la Superbet, o analiză a alegerilor pe care le folosesc cel mai …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *