joi , 12 septembrie 2019
Home / Articole populare / 7 pariuri neobișnuite la începutul sezonului 2019 – 2020
7 pariuri neobișnuite la începutul sezonului 2019 - 2020

7 pariuri neobișnuite la începutul sezonului 2019 – 2020

7 pariuri neobișnuite pe care le putem juca sau urmări. Și nu sunt toate pe fotbal, nici măcar pe sporturi populare. Este vorba de pariuri speciale, pariuri pe divertisment sau pariuri solicitate de către clienții operatorilor. Am făcut o scurtă trecere în revistă și am descoperit unele pariuri atractive, altele hazlii sau fanteziste. Dar și acest lucru face parte din optica pariurilor și a jocurilor de noroc: Mizăm ca să ne distrăm. Iar uneori, până și cele mai fanteziste alegeri pot deveni fapte reale. Împotriva tuturor cotelor.

7 pariuri neobișnuite la începutul sezonului 2019 – 2020

Cine îl va juca pe următorul Superman?

Nu ar fi extraordinar să îl vedem pe Michael Jordan în rolul lui Superman? Nu ar fi deloc simplu să alegem care dintre ei este mai celebru. Însă combinația ar fi fantastic de interesantă.  Armie Hammer și Oscar Isaac

Cine îl va juca pe următorul Superman? (data urmează să fie confirmată) 1:00 – Sportingbet

Cine îl va juca pe următorul Superman?

SUA – Alegeri Prezidențiale 2020 – Câștigător

Chiar dacă Winmasters nu este o casă de pariuri prea bine văzută, următorul pariu este de urmărit:

Donald Trump să câștige alegerile în SUA în 2020 @2.00. Se observă faptul că este singurul candidat cu șanse reale al republicanilor și prima opțiune de vot la general. Contracanditații săi sunt departe. Atât Kamala Harris, cât și Elizabeth Warren ori Joe Binden pot influența opțiunile alegătorilor, dar la această oră au șanse reduse.

Time Person of the Year 2019

Pariu care vine de la 888, acest operator având destul de multe pariuri speciale. Ne-a atras atenția Greta Thunberg care este cotată la @1.40. Este adolescentă suedeză care încearcă să oprească încălzirea globală și schimbările climatice. A devenit foarte populară în august 2018, când a început primea grevă școlare pentru climă, în față clădirii parlamentului suedez. Acest al treilea pariu din cele 7 pariuri neobișnuite merită toată atenția nostră.

Jocuri CrossFit 2019 – feminin

Despre CrossFit nu știam mare lucru înainte de a găsi pariul de mai jos la Betstars.

– sportul respectiv este atât de puțin cunoscut
– respectiva atletă poate fi extraordinară, însă nu ne-am risca banii decât dacă ar concura contra Serenei Williams.

Economia Regatului Unit 2019

Iată că putem face bani și pe economia britanică nu doar în Premier League. Iar pariul este unul incitant: să intre sau nu economia Regatului în criză? Pe fondul interminabilelor discuții despre Brexit s-a lansat și ideea de recesiune. În urma summit-ului european de pe 10 aprilie 2019, Marea Britanie a primit o nouă extindere  a termenului de Brexit până pe 31 octombrie 2019 sau mai devreme dacă ajung la o decizie internă finală.

Brexit-ul va face din Regatul Unit cel mai minunat loc de pe Pământ, a declarat, pe 25 Iulie 2019, la Londra, noul premier britanic Boris Johnson. Poate fi o declarație care să linișteasă mediul economic sau una care se referă la viziunea politicianului privind globul terestru.

Economia Regatului Unit 2019

Găsim pariul de mai sus la Unibet.

Alegeri prezidențiale România 2019

Nu putea lipsi un pariu pe politica românească. Așa că am mers la Maxbet, casino-casă de pariuri și de sloturi. Operatorul ne-a obișnuit cu pariuri speciale dedicate pieței românești.

Așa am aflat că Johannis este principalul și marele favorit la încă un mandat prezidențial, @1.40. Supriza vine de la Dacian Cioloș, care a preluat, se pare, poziția la care era cotat Dragnea și a mai luat ceva procente în plus, @2.00.

Am fi trecut mai departe, însă pe locul 3, am zis că nu vedem bine: Florentin Pandele. Am verificat, am făcut printscreen și nimic. Tot acolo era. Am șters cookies zicând că e o eroare ceva, o glumă nesărată.

Se vor pune manele la Untold 2019?

Tot Maxbet ne-a inspirat și la acest pariu. Nu știm dacă este primul sau ultimul între 7 pariuri neobișnuite. Cert este că are un farmec aparte. Că manele merge la cel mai mare festival de muzică din România.  Nu cunoaștem detalii, nu știm dacă se vor accepta dedicații și în ce monedă se va plăti. Sunt zvonuri neconfirmate că maneliștii de la Untold 2019 vor fi plătiți în bitcoini.

Se vor pune manele la Untold 2019

STAI! Citeste si despre

Super câștig de 174,406.4 lei la o loterie europeană (Stanleybet)

Cu toții ne încercăm norocul la unele loterii, mai ales când nu găsim foarte multe …

ele mai sexy jucătoare de tenis românce (2019)

Cele mai sexy jucătoare de tenis românce (2019)

Sunt jucătoare de tenis românce care au reușit să se impună în top 100 WTA,  Prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *