joi , 23 septembrie 2021
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / 7 motive pentru care să pariezi la Publicwin online în 2021

7 motive pentru care să pariezi la Publicwin online în 2021

PublicWin este o casă de pariuri care s-a impus prin produsele sale și apropierea de către jucători.Are drept de organizare prin licența nr. : L1172986W000768, emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc valabilă începând de la data de 1.08.2017 până la data de 31.07.2027, Autorizație de exploatare a jocurilor de noroc la distanță în baza decizie NR. 1801 emisă de ONJN la data de 29.07.2019.

Fiecare operator de pariuri are punctele sale tari și punctele mai slabe. Orice comparație este foarte subiectivă și ar trebui să luăm în calcul prea multe variabile. Este bine să știm însă punctele tari ale caselor de pariuri la care jucăm.

Fiind vorba despre online, nu putem face referire la apropierea de casă a unei agenții terestre. Dar, până și aici, este un aspect de care putem să ținem seama. Vom vedea în continuare câteva dintre punctele tari ale PublicWin:

 1. Oferta de pariere este foarte bună!

Foarte multe tipuri de pariuri printre care găsi total goluri, gazdele marchează, oaspeții marchează, câștigă minim o repriză, ambele echipe marchează + total goluri, intervale, pariuri complexe, scor corect, diferențieri pe reprize, multiscor, handicap asiatic foarte variat ș.a.m.d. Pe scurt, oferta răspunde tuturor așteptărilor.

Dacă vrei sa faci rapid un bilet este foarte simplu. Softul este simplu, prietenos iar interfața este organizată intuitiv.

7 motive pentru care să pariezi la Publicwin online
7 motive pentru care să pariezi la Publicwin online

Mai ai și alte avantaje, de exemplu, poți face un bilet rapid pe GG sau total goluri în prima repriză. Pentru asta trebuie să alegi competiția și apoi selectezi tipul de pariu dorit, să zicem GG. Iată pentru o etapă din Premier League:

7 motive pentru care să pariezi la Publicwin online
7 motive pentru care să pariezi la Publicwin online

2. Ai derivate multiple într-un singur pariu!

Pe langă oferta clasică, în cadrul competițiilor de top, ai posibilitatea să combini  până la trei derivate ale aceluiași eveniment într-un singur pariu. 1 derivată din categoria cartonașe, una din categoria cornere și una din oricare altă categorie disponibilă în ofertă.

Această opțiune te ajută foarte mult în cazul meciurilor pe care le analizezi cu atenție. Ai posibilitatea să îți mărești cota riscând mai puțin. Știm cu toții că într-un meci european cu miză pot fi mai multe cartonașe galbene decât de obicei. În cazul echipelor cu apărări bine puse la punct, numărul de cornere este redus. Dar poate crește în cazul echipelor ofensive care atacă mult.  Totodată, poate exista o anumită corelație între numărul de goluri și cel de cornere. Pot fi partide cu foarte multe cornere dar cu mai puține goluri.

5 principii importante de care să ții cont la pariuri sportive

2. Fără taxa de depunere de 2%!

Depunerile tale sunt doar pentru distrația ta, pentru propriile pariuri. Pentru a te distra mai mult, la PublicWin, suma depusă este folosita integral pentru joc. Pentru a te bucura mai mult de adrenalina jocului și pentru a-și spori șansele de câștig, noi se reține taxa de 2% din suma depusă.

Astfel, dacă depui 100 Lei în contul online, vei avea la dispoziție 100 Lei și 98 Lei. La fel și la o sumă mai mare, de 500 Lei. Nu se reține 2%, în acest caz 10 Lei ci ai la dispoziție întreaga depunere.

3. Oferte și promoții multiple!

Operatorul vine cu multe suprize atât la pariuri sportive cât și la sloturi ori la loterii internaționale. Cotele mărite sunt în avantajul tău, mai ales dacă obișnuiești să faci bilete cu mai multe selecții.

4.  Aplicație mobilă de top!

Descarcă aplicația PublicWin pentru pariuri sportive, pariuri live, loterie, sloturi, jocuri virtuale și pariază 24/7 rapid și confortabil! Folosești telefonul mobil zilnic, vei putea utiliza și aplicația cu aceeași dexteritate.

Interfața este bine structurată, intuitivă, ușor de folosit. Din câteva atingeri intri în orice secțiune dorești. Poți paria imediat, oferta la Sport fiind identică cu  cea de pe calculator / laptop. În plus, transmisiunile video te ajută să vezi meciurile live oriunde ai fi. La acestea se adaugă istoricul pariurilor și faptul că poți depune si retrage în și din contul online.

5.  Depuneri și retrageri rapide!

Poți depune la PublicWin prin multe metode de plată:

  • Carduri de credit / debit Visa și Mastercard – depunere minimă 50 RON, depunere maximă de 25.000RON, taxă 0.00%, instant.
  • Skrill –  depozitul minim la PublicWin prin Skrill este de 20RON, cel maxim de 20.000RON, taxă 0.00%, instant.
  • Neteller – depunerea minimă este de 20 RON, cea maximă de 20.000RON, taxă 0.00%, instant.
  • Paysafecard – depunerea minimă este de 20 RON, cea maximă de 10.000RON, taxă 0.00%, instant.
  • Agenții PublicWin – poți depune dintr-o locație proprie PublicWin, depunerea minimă fiind de 10 RON iar cea maximă de 45.000RON.
  • Tichet PublicWin –  depunerea minimă este de 10 RON, cea maximă de 5.000RON, taxă 0.00%, instant.

Poți retrage prin următoarele metode:

  • Carduri de credit / debit Visa și Mastercard – retragere minimă la PublicWin cu cardul este de 50 RON iar cea maximă de 25.000RON, taxă 0%. Această retragere este procesată în 2-4 zile lucrătoare.
  • Skrill –  retragere minimă de 20 RON, retragere maximă de 20.000RON, taxă 0%. În general,  în 1-2 zile lucrătoare.
  • Neteller – retragere minimă de 20 RON, retragere maximă de 20.000RON, taxă 0%. În general,  în 1-2 zile lucrătoare.
  • Agenții PublicWin – retragerea minimă de 10 RON iar cea maximă de 20.000 RON. Nu sunt taxe și poți ridica banii imediat ce cererea de retragere este aprobată (în general într-o zi lucrătoare).

6. Peste 1000 de extrageri la loterii cu cele mai mari cote din piață

Chiar dacă e vorba de Grecia Kino sau de Polonia Multi, la Publicwin găsești cele mai bune cote. Mai ai la dispoziție și UNGARIA Putto (8/20),  CEHIA Keno (12/60),  PPOLONIA Keno (20/70) dar și multe alte loterii la care poți miza.

7 motive pentru care să pariezi la Publicwin online
7 motive pentru care să pariezi la Publicwin online

7. Distracție garantată!

La PublicWin ai mai mult decât pariuri sportive și loterii. Ai la dispoziție și jocuri virtuale, sloturi, cazino live și texas hold’em poker. La sloturi vei găsi clasicele jocuri cu care ești obișnuit, producătorii de top dar și multe suprize interesante.

Hold’em poker este una dintre atracțiile de la Publicwin. Una dintre cele mai populare variante de poker, un joc despre care se spune că înseamnă 25% noroc și 75% strategie.

Jocurile virtuale vin să completeze imaginea uneia dintre cele mai complete case de pariuri. Lucky Six, Star Dogs, Fotbal Virtual, Tenis Virtual, Bachet Virtual și Cursele de Câini te pot ține cu sufletul la gură și îți pot asigura distracția pe mult timp.

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet Betone

Verificare bilet Betone – cum urmărim cel mai ușor biletul de pariuri

Verificare bilet Betone sau cum să îți verifici biletul rapid la cea mai nouă casă …

KYC, verificare cont, validare, acte, proceduri, obligații, avantaje și riscuri

KYC, verificare cont, validare, acte, proceduri, obligații, avantaje și riscuri

KYC provine de la know your customer sau know your client iar KYC, verificare cont …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *