luni , 18 iunie 2018
Home / Bonusuri pariuri / 50 RON GRATUIT, FĂRĂ DEPOZIT | Promoții MAXBET
50 RON GRATUIT
MAXBET 50 RON GRATUIT

50 RON GRATUIT, FĂRĂ DEPOZIT | Promoții MAXBET

TOȚI CLIENȚII NOI PRIMESC 50 RON GRATUIT SAU €10 GRATUIT FARA DEPOZIT LA ÎNREGISTRARE ȘI VERIFICARE!

TOT CE TREBUIE SĂ FACI ESTE PENTRU 50 RON GRATUIT:

1. Înregistrează-te și conectează-te în contul Maxbet.

2. Încarcă o copie a actului dumneavoastră de identitate făcând click pe butonul de mai jos.

3. După ce ați încărcat copia actului de identitate, iar contul dumneavoastră a fost verificat, mergeți la Maxbet Pariuri Sportive – Intrați în Contul Meu click pe tab-ul Bonus.

4. Introduceți codul: “GRATIS50” în caseta „Cod Promoțional” și apasă Start.

maxbet-50-ron

TERMENI ȘI CONDIȚII 50 RON GRATUIT:

 1. Oferta 50 RON GRATUIT se aplică doar noilor clienți Maxbet.ro care nu sunt verificați, cu vârsta de minim 18 ani.
 2. Oferta este valabila in perioada 25.01.2017 – 31.12.2017.
 3. Bonusul gratuit se poate utiliza doar în secțiunea de Sport (Pariuri Sportive, Pariuri Live, Jocuri Virtuale) și nu în secțiunea „Cazino”.
 4. Bonusul este valabil 7 zile din momentul revendicării, după această perioadă de timp el urmând să expire.
 5. Pentru ca pariurile să fie eligibile pentru rulaj ele trebuiesc plasate pe cote de minim 2.00 și maxim 20.00. În cazul unui pariu de tip acumulator fiecare selecție de pe bilet trebuie să aibă o cotă de minim 1.50.
 6. Bonusul obținut va trebui rulat de 10 ori pe 10 pariuri distincte (cu evenimente distincte) înainte de a putea efectua o retragere.
 7. Pentru a conta pentru rulaj, un pariu trebuie să fie plasat dar și stabilit (încheiat) în intervalul de timp specific cerințelor de rulaj ( 7 zile de la activare)
 8. Este necesar efectuarea unui depozit de minim 100 RON sau €25 pentru a putea retrage câștigurile generate din Bonusul de verificare.
 9. Dacă utilizatorul face o cerere de retragere înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj a bonusului, valoarea bonusului și câștigurile aferente bonusului se anulează.
 10. În cazul în care cerințele de pariere (rulaj) nu sunt îndeplinite în termen de 7 zile, bonusul și câștigurile generate de acesta vor fi anulate.
 11. După verificarea contului, va trebui să introduceți codul promoțional “gratis50” în termen de 7 zile de la verificare.
 12. Poți avea doar un bonus activ în orice moment. În cazul în care acceptați un alt bonus toate fondurile generate de bonusul de verificare vor fi anulate.
 13. Pariurile cu o miza mai mare de 10 RON sau €2 nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.
 14. Pariurile plasate pe Sporturi/Jocuri Virtuale nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.
 15. Suma maximă care poate fi transferată de la soldul bonusului la soldul de numerar (cash) la finalizarea rulajului este de 250 RON sau €50. Orice sumă care depășește 250 RON sau €50 va fi pierdută.
 16. În cazul în care rulajul și cerințele bonusului nu au fost îndeplinite în termen de 7 de zile de la revendicare, toate fondurile din soldul bonus vor fi pierdute.
 17. Doar pariurile plasate pe prima selecție în orice tip de pariu/piață/combinație, atât în Pre-Meci cât și Live, vor conta pentru rulaj. Pariurile plasate ulterior pe alte selecții în aceeași combinație de piață/sisteme nu vor conta pentru rulaj.
 18. Pariurile plasate pe Tipuri de pariuri Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt fel de pariu care pentru oricare motiv a fost omologat la cota 1.00 atât Pre-Meci cât și Live nu va fi luat în considerare pentru rulaj.
 19. Pariurile închise prin opțiunea Cash Out sau pariurile care au fost stabilite la cota 1.00 nu vor fi luate in considerare pentru rulaj.
 20. În cazul în care există suspiciuni că termenii și condițiile au fost încălcate și că participanții folosesc pariuri gratuite sau alte oferte promoționale pentru a garanta profituri, indiferent de rezultat, MaxBet își rezervă dreptul de a anula pariurile gratuite sau orice pariuri finanțate din bonusuri.
 21. MaxBet își rezervă dreptul de a limita eligibilitatea clienților pentru a participa la această promoție. Oferta este destinată pentru jucătorii de agreement, MaxBet poate limita la discreția sa completă, eligibilitatea jucătorilor săi pentru a lua parte la toate sau la o parte din orice promoție.
 22. Conturile duplicat nu sunt eligibile pentru această promoție. O singură persoană este acceptată pe locuința/cămin/birou/calculator/dispozitiv mobil pentru această promoție. În cazul în care MaxBet decide la discreția sa, că un participant a încălcat Termenii și Condițiile promoției în orice fel, făra a se limita la deschiderea de mai multe conturi și/sau a executat orice alt act cu rea-credință în legătură cu promovarea, astfel de participant va fi exclus din Promoție iar Balanța acestuia va fi anulata.
 23. Participanții trebuie să respecte cerințele de eligibilitate ale acestor Termeni și Condiții. Prin participarea în Promoție, fiecare participant este de acord fără rezerve cu acești Termeni și Condiții care guvernează Promoția și acordarea bonusului. MaxBet își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza acordarea oricărei promoții la propria sa discreție printr-un anunț publicat într-un mod și într-o perioadă de timp pe care MaxBet o consideră adecvată, și sunteți de acord că o astfel de notificare este considerată suficientă și adecvat.
 24. Se aplică Termenii și Condițiile Generale Maxbet.ro

STAI! Citeste si despre

efortuna-casa de pariuri de top

eFortuna (Fortuna bet) 2018 – de ce să joci la această casă de pariuri

Ce puteti citi in acest articol Cum este interfața și estetica Fortuna bet?Care sunt ofertele Fortuna bet? …

Atentie! Citeste aici inainte sa joci la Betano. Vezi cum e oferta in 2018!

Betano este una dintre casele de pariuri online care a devenit cunoscută pe piața românească …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *