luni , 2 octombrie 2023
Home / Articole populare / 5 strategii de pariere faimoase cu exemple simple și ușor de înțeles
5 strategii de pariere faimoase cu exemple simple și ușor de înțeles

5 strategii de pariere faimoase cu exemple simple și ușor de înțeles

Martingale, Fibonacci, D’Alembert, Paroli și 1-3-2-6 sunt cele 5 strategii de pariere faimoase care au devenit cunoscute datorită aplicării lor  de către mulți pariori. Sunt și foarte multe articole scrise pe tema acestora, explicații de tot felul și de toate genurile. Pornind de la sfaturi care ne îndeamnă să evităm aceste 5 strategii de pariere până la considerații că sunt ”sigure”. Chiar există anumite site-uri fantomă care promovează ”câștiguri garantate” și ”metode de a ne îmbogăți”. Orice parior cu ceva experiență ar zâmbi dar sunt și mulți care încă mai cred în existența unei strategii minune.

Practic, orice strategie de pariere aplicăm, câteva principii sunt esențiale:

  • moneymanagementul băncii de pariere și respectarea cu strictețe a regulilor privind miza
  • bilanț și post-analiză periodice, care să ne arate viabilitate strategiei pe care o aplicăm
  • respectarea cotelor și a tipurilor de pariuri pe care care mizăm și utilizarea lor consistentă și continuă

Baumbet.ro, la fel de bun și pe telefon

Fiecare strategie de joc poate fi modificată și adaptată de către fiecare dintre noi. În funcție de nevoile și cerințele individuale dar și în funție de disponibilitățile financiare și așteptări.

5 strategii de pariere faimoase cu exemple simple și ușor de înțeles

Martingale – una dintre cele mai populare și cea mai riscantă dintre strategiile de pariere

Principiul este simplu, după fiecare pariu pierdut dublăm miza. Dacă pornim de la 1, putem avea 1, 2, 4, 16 la 4 pariuri pierdute consecutiv. Cota pe care mizăm trebuie să fie cel puțin egală cu @2.00.

Dacă obținem un pariu câștigător, ne recuperăm investiția și obținem profit. Baza strategiei este dată de faptul că miza este aceeași multiplicată cu 2. Practic, dublăm miza după fiecare pariu necâștigător. Orice pariu câștigător, ne va recupera pierderile și ne aduce profit. Cu cât seria pierzătoare este mai mare cu atât suntem mai afectați financiar.

Martingale este o strategie potrivită pentru cei care dispun de un buget uriaș și cărora le place adrenalina. Altfel, ne poate falimenta mult prea repede.

strategii de pariere
5 strategii de pariere faimoase – Martingale

Fibonacci este cumva un sistem asemănător cu Martingale

Diferența este dată de pașii făcuți, miza unui pariu fiind suma ultimelor două mize. Pornind de la 1, pierdem un pariu, miza devine 2. Dacă pariul la miză 2 este pierdut, următoare miză este 2+1. Dacă pierdem și acest pariu la miză 3, următoarea miză devine 3+2. Pierdere și noua miză devine 5+3. Ajungem la o serie de numere de genul: 1, 2, 3, 5, 8, 21, 55, 89…unde fiecare număr este suma ultimelor două mize.

Ce pariuri virtuale avem la Baumbet – evenimente rapide și antrenante

Și în acest caz trebuie să pariem pe cote mai mari sau egale cu @2.00. Strategia este mai puțin agresivă decât Martingale dar tot presupune foarte multă disciplină.

În privința mizei putem aplica diverse șiruri de numere:

  • 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 … etc.
  • 2, 4, 6, 10, 16, 26, 42, 68…etc.
  • 30, 60, 90, 150, 240, 390, 630…etc

D’Alembert este mult mai diferit

Aici avem 2 variante importante:

  • atunci când pierdem, mărim miza cu o unitate
  • atunci când câștigăm, reducem miza cu o unitate

De exemplu: pariem 10 Lei pe victoria celor de la Getafe cu Granada, cota @2.02. Dacă Getafe câștigă, pariul este câștigător și reluăm strategia pariind 10 Lei pe următoarea cotă @2.00. Dacă Granada câștigă sau este egal (X2), pariul este pierdut și creștem miza cu o unitate. Dacă unitatea noastră este de 10 Lei, vom paria 20 Lei pe următoarea cotă @2.00 aleasă. Dacă și acest pariu este pierdut, mărim miza la 20+10.

Comparație între PsF și Minim o repriză la fotbal

Nu vom obține un profit prea mare cu această strategie. Dar nici nu vom rămâne rapid fără fonduri. Mai degrabă, aplicând acest principiu avem de lucrat mult la alegerea cotelor. Modificarea mizei nu este una spectaculoasă nici în cazul unui pariu câștigător, nici în cazul unuia necâștigător

strategii de pariere
5 strategii de pariere faimoase – D`Alembert

Paroli este exact Martingale inversat

Miza crește cu fiecare pariu câștigător iar pierderile ne fac să o luăm de la început.  Poate fi o serie de genul 1, 2, 4, 8, 16, 32….sau de genul 3, 6, 9, 18, 36, 72… totul este să stabilim de la început care va fi valoarea mizei (pasul).

Este numită și “Reverse Martingale” ori “Anti-Martingale” și se bazează foarte mult pe 3-4 pariuri câștigătoare consecutiv. De exemplu, dacă miza noastră este 20 Lei pe unitate, ne alegem un număr de pași. Poate fi 3, 4 în funcție de încrederea și priceperea fiecăruia. Dacă luăm 4 pași, putem avea 20, 40, 80, 160 Lei. Acestea sunt mizele per pariu.

În cazul în care ratăm primul pariu, mizăm tot 20 până câștigăm. Apoi dublăm miza la pariul următor. Dacă și acesta este câștigător, dublăm miza din nou. Dacă nu, revenim la primul pas.

Paroli este exact Martingale inversat

1-3-2-6 este asemănător sistemului Paroli

Un sistem care este derivat din Paroli. Diferența este dată de faptul că, în loc să creștem miza progresiv, facem pașii 1-3-2-6. Dacă pierdem, o luăm de la început cu primul pas. De fapt, acesta este un sistem ciclic, pentru că revenim la 1 chiar și atunci când ajungem la 6.

Ideea de bază a acestui sistem este dată de faptul că putem avea o serie de 4 pariuri câștigătoare. Mai are și un avantaj pe care îl conferă faptul că avem stabilit fiecare pas, e simplu, ușor de aplicat și nu necesită fonduri uriașe.

Necesită o cotă fixă sau foarte ușor variabilă. Poate fi utilizat atât la pariuri simple cât și la bilete de 2-3 selecții.

10 – pariu câștigător

30 – pariu câștigător

20 – pariu câștigător

60 – pariu câștigător

STAI! Citeste si despre

Capcanele pariului 1Solist. Despre încredere, marjă, payout și profit

Întrebarea care persistă mereu la un parior este ”Pot face profit cu meciuri de 1Solist?”. …

Erori și greșeli la casele de pariuri – cum mă afectează ca jucător?

Erori și greșeli la casele de pariuri sau cum le înțeleg ca jucător experimentat, cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *